106

Анонимен

преди 5 години

Германия е обречена, и то ............................. от масоните в Бавария!!!Ако щете вярвайте, но всичко е планирано.............от масонските ложи..............а обикновените германци................никой не ги пита за нищо!!Питайте баба ви Меркел..................тя ще ви светне по въпроса!!

105

Некъф

преди 5 години

Питайте Меркел що така.Когато брадатите почнат да тропат по вратите с ножове в ръце тогава ще стане интересно.

104

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

103

до 298

преди 5 години

Не си ли спомняш как се радваха и дори подсмиваха американчетата, когато монката режеше ракетите. Забрави ли? Дори по телевизията предаваха. Същия модел ракети, с които сирийците пуцат великите томахавки. Ракети модел 1965 година. Сега стана ли ти ясно защо се рсдваха. И тогава ли мууу пастирчетата бяха руски агенти? С тази логика, още дълго време ще сте клоаката на европа. Айде лека нощ, че може би трябва да се явиш на работа сутринта.

102

простата истина

преди 5 години

Ако американците не бяха хрантутили московските разбойници света щеше да е по-хубав. Ама българите са виновни че се правеха че не ги интересува.Както сега, комунистите разформироваха войската по воля на москва под прикритието на демокрацията за да нямаме с какво да се защитим ако ни нападнат. Сега поне 30 години трябва да минат за да се създаде войска достойна да отрази нападение.

101

Анонимен

преди 5 години

"Алес Дойче Юберал". Велика Германия, Велика България.Да живей!Били сме , хей!

100

факт!

преди 5 години

германчетата ще повикат ще повикат па накрая ще млъкнат

99

Анонимен

преди 5 години

до няколко години европа ще заприлича на босна през междуетническата война но тази която предстой в европейският съюз ще бъде по кървава

98

Анонимен

преди 5 години

Абе шаяци, като дойде германеца пак ще заговорите правилен английски.Не знам дали ме разбираш? Много сте зле станали.

97

Анонимен

преди 5 години

Кеф дръгливият полегна.

96

Анонимен

преди 5 години

Аве Швул недъгав оди хапни, пийни начеши се ще изпушиш съвсем!

95

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно Европа трябва да каже - никой емигрант не е добре дошъл независимо по какъв повод идва. Неизбежно е - 500 млн. бедни и необразовани, съответно невградими африканци и азиатци мечтаят да дойдат в Европа на уредено,чисто,топло и сито място. Какво ще работят тези невежи,кой ще ги храни,кого ще чуккат(жените им не са с тях).По-добре да ги спрат по-рано отколкото, когато дойдат фашисти на власт да свършат затлачената работа.

94

Анонимен

преди 5 години

нали без регистрация само по 5 коментара как така с по 20 коментара тука , Главния редактор утре да си пише молбата за напускане

93

Анонимен

преди 5 години

Той и предния беше германец ама от колумбийски произход , в германия им викат Миграционсхинтагрунд на такива

92

Анонимен

преди 5 години

Аве Швул ти мой да си бел, ама с'мърдиш отвсякъде. Така че като забумтят ония "солариуми " ти ще си един от първите които ще добият Тен!

91

Анонимен

преди 5 години

И гласувам за тях!,Режеш клона на който седиш мамyно. После ще изгонят теб

90

ergen4ev

преди 5 години

каква е разликата ако германец убие германец или човек от друга националност убие германец?

89

Анонимен

преди 5 години

Става въпрос за вътрешно-политически план, не за икономика.

88

ХАХАХАХАХ

преди 5 години

Долни манипулатори, първо беше от черепно мозъчна травма, а сега от сърдечна недостатъчост... Как искат да скрият истината. Маркел убива собствения си народ и прикрива случилото се. Няма да изкара следващия месец коалицията... 2 ро нагло убийство в рамките на две седмици...

87

Анонимен

преди 5 години

Като си мисля в дългосрочен план Меркел прави нещо добро.Така ще даде възможмостна арийците да действуват.Досега те са държани подтиснати и депресирани от Великите сили защото са причинили Втората Световна. Което не беше справедливо.Световната икономика докара Втората.