10

Деси

преди 4 години

Искам да кажа в защита на "Киевската клиника BioTexCom",разбира се че за всеки един пациент най-добрата клиника е тази в която успяхте,НО.Да наистина съм пациент на тази клиника,да наистина предлагат инвитро процедури и програми за сурогатно майчинство...Хората които работят в тази клиника наистина са човечни!!!Спазват правилата и нямаше нарушение в нито 1 член от нашия договор!Този скандал е пълен абсурд и измама!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Защо "дъвчите" Украйна?Европеидните да идват у нас - Потомците на племената от Цинг и Ганг у нас раждат на конвейр! Така можем да спестим и социални помощи!Можем да въведем: касови апарати, ДДС за бременост, Асоциация "Бебе от БГ с гарантиран загар", "Две за едно" и т.н.Гаранцията е голяма - всичкото е ваксинирано за сметката на народа!!!

8

Анонимен

преди 5 години

В Испания готвят закон за сурогатното майчинство от бая време, така че тия статии са доста спекулативни. Европа застарява, все по-малко хора искат и/или могат да имат деца. Освен това, какво доказват тия ДНК тестове?Нима една двойка няма право да си има дете от донорска сп.рма или яйцеклетка? Имат. Защо тогава да нямат право да го имат чрез сурогатно майчинство. Тия закони са човеко-омразни, създадени да репресират хората с репродуктивни проблеми и да ги вкарват в бюрокрацията на осиновяването.

7

Богат Гаден

преди 5 години

Няма лошо. Вместо да руша перфектното тяло на приятелката си, по-добре да е нечие чуждо.

6

do 6

преди 5 години

До Анонимен 6A v BG bashtite sa turci

5

Анонимен

преди 5 години

Туркините се женят на 9 год и си раждат децата сами. Пророкът Мохамед тоест демона Маха-мада позволява на туркините да се женят на 9 год.

4

ТHE Патриот

преди 5 години

Радвам се че Украйна върви гордо по демократичният път къп пропастта ,слава Украину :)

3

Анонимен

преди 5 години

Спинът е широко разпространен в Украйна, така че процедурата е много рискова.

2

Анонимен

преди 5 години

Какво пречи тестът да бъде повторен в страната-член на ЕС, чиито граждани са хората, използвали услугата сурогатно майчинство в чужбина?

1

Ким Йон Сой

преди 5 години

Защо големите демокрации не могат да си отглеждат бебетaта сами и ползват сурогатни майки ?