122

Анонимен

преди 5 години

Научете се да пишете грамотно..

121

Анонимен

преди 5 години

Бунтовници? Това са главорези и сепаратисти, то АП си има набор от евфемизми точно за такива случаи. Двулични извънбрачни лаpви.

120

Смешковци

преди 5 години

Освен детето са загинали две новородени котета, бременна коза, три охлюва. Разбити са също две дузини оплодени кокоши яца. Да потъгуваме за неизлюбените пиленца. Упс, пиленцата, дето вярват на тия партенки са в тоя форум.

119

ПЕНКО

преди 5 години

ХЕЛИКОПТЪРИ НЕ ХВРЛЯТ ВАРЕЛИ БОМБИ - ХВЪРЛЯТ ГИ ТЕЖКИ БОМБАРДИРОВАЧИ - /ВИЕТНАМ ЕКСПРЕС И ИРАК ЕКСПРЕС/!!! . НО ДА СЕ ЗАПИТАМЕ : " КАКВО ИСКАТ ИЛИ ТЪРСЯТ САЩ В СИРИЯ - КАКВО ??? " ... ТЯ Е ДАЛЕЧЕ-ДАЛЕЧЕ ...ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА КЪЛБОТО !!! ИНФОРМИРАМ ВАШИНКТОН : " В СИРИЯ НЯМА ИНДИАНЦИ " - ПРОВЕРЕНО И УСТАНОВЕНО Е И ЗА ТЕЛ АВИВ ---"НЯМА ИНДИАНЦИ " !!!

118

Анонимен

преди 5 години

Защо не пишете, че в Събота САЩ е бомбардирала със забранения от женевската конвенция бял фосфор град в провинция Дейр-ез-Зор? Не военна база, а град с цивилни!

117

Анонимен

преди 5 години

"съобщиха представители на спасителните служби"Защо не пишете кои са тези сласителни служби? Пределно ясно е, че това са Белите каски, доказано с тесни връзки с Ал-Кайда. Аман от фалшиви новини в нашите медии!!!!

116

Анонимен

преди 5 години

От целия руски "мир" само украинците бомбардират болници и училища. Ама те самите не се смятат за руски мир, въпреки, че са по - руснаци и от руснаците...

115

Анонимен

преди 5 години

Умерените пак са убили някое християнче и го обявяват за жертва на Асад и руснаците...

114

Анонимен

преди 5 години

Страшно е когато деца загиват по време на война!Но, кой подпали фитила на войната в Бл.Изток???Кой предизвика така наречената " Арабска пролет" в Египет и Тунис и се опита да разруши светското държавно устройство там????Кой предизвика гражданските войни в Либия и Сирия???Кой предизвика "бежанското цунами" в Европа?Кой създаде, въоръжи, обучи и финансира ИД???Нишката на много от отговорите на тези въпроси водят пряко към САЩ и дребноБритания, и техните тайни служби.

113

без пардон

преди 5 години

Британската терористична организация Белите каски са пречукали детето, за да припишат и това престъпление на руснаците.

112

ТHE Патриот

преди 5 години

Колегата по-долу е прав ФАЩ извършиха един от най-големите геноциди в новата история в Ирак и никой нищо ??????Ко става къде са тез тяхнте ценности в тез моменти и сиитуации защо няма санкции ???

111

Анонимен

преди 5 години

Ами какво значи ..Всички вие дето сте сваляли бай ви Тошо сте били "бунтовници" ..подкрепяни от запада.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 111Янките в Ирак убиха за един месец 1 милион души.Защо никой от Запада не се сети да се просълзи?Защо никой от Запада не се сети да се просълзи?****цензура

109

Анонимен

преди 5 години

Янките в Ирак убиха за един месец 1 милион души.Защо никой от Запада не се сети да се просълзи?

108

Анонимен

преди 5 години

Русский мир. Дай им да бомбардират училища, пазари и жилищни квартали. Така правеха пoлучовеците и в Чечня и в Украйна.

107

nekoj

преди 5 години

нема ли некой да им даде по едно телефонче с камера на тези 'бели каски' да заснимат варелните бомби???

106

ZORO

преди 5 години

щом казват белите каски значи е ЛЪЖА

105

Руска работа

преди 5 години

Руснаците целят деца, не борци за демокрация. А Асад е купен от бунтовниците. Пуска хлор там, където има бели каски, те спасяват всички с вода, а сирийските войници получават томахавки от плуващи наблизо корабчета в замяна. Така Асад избива собствената си армия, без да го забележат нашествениците от Сибир. Прозрение!

104

Solar Power

преди 5 години

когато някой ви разправя колко лоши са руснаците, покажете му карта на американските бази по света. И го оставете.

103

Анонимен

преди 5 години

..Хеликоптери хвърляли варелни бомби, според спасители...Това по приказките на т.нар. БЕЛИ КАСКИ ли е??? Че някой вярва ли им???