52

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнДа,имаше и домашни чорбаджийски чушки в доматен сос и отгоре стръкче магданоз в буркани.

51

Гoшу

преди 5 години

Леле, голяма трагедия станала. Човек ще си каже, че само филии с лютеница маате всеки ден, като оня, банкянския с филиите мас. Ами спрете да купувате и ще видите как цената и ще падне тройно :) С маслото същата работа - купувате и затова е 4 лева. Спрете и ще си стане 2, колкото си беше. И гответе със свинска мас, най-вкусно и полезно е, за салата гръцки зехтин, ама купен от ония, специалните магазини, където нямат български етикети, а са директен внос

50

Анонимен

преди 5 години

герб е виновен за всичко бе... от герб почна света и от герб ще свърши... много са могъщи тия бре :D

49

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТурските зеленчуци имат много пестициди,по-добре да си поръчаш в някое село.

48

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа мен Айвара не ми харесва,няма нищо общо с вкуса на лютеницата,само вида им долу-горе си прилича.

47

Анонимен

преди 5 години

В лютеница моркови никога не се слагат,но се слага ***.Стига с тези фалшиви рецепти,които нямат нищо общо с оригинала!

46

Анонимен

преди 5 години

Тук във Швеция си купувам хърватска лютеница,наречена "айвар".Струва в лева 4,40 и е направена от чушки,моркови и прочие чудни неща,които вече ги няма в българската.А, още нещо-бурканите са по 700 грама!

45

Анонимен

преди 5 години

До Наблюдател 46Ако 1 час на ден работиш в повече вместо да мрънкаш заплата ти наистина ще е по-висока.

44

Наблюдател

преди 5 години

Няма проблем, заплатите ни са високи и нямат нужда от повишение, стигат за всичко :).

43

Анонимен

преди 5 години

Ми то откакто ГЕРБ са на власт всичко стана по скъпо. Ток, Гражданската отговорност, хранителнито стоки , сега и лютеницата - видими резултати.

42

Анонимен

преди 5 години

Домашна лютеница по различните краища на България се прави с различно съотношение между чушки и домати, има и ***, някъде и моркови, така, че цялата статия не съдържа нищо вярно като изчисления и прогнози.

41

Що бе?

преди 5 години

Да не би доматеното пюре(внос от Китай) да поскъпна? Отдавна се знае, че лютениците ни се правят с китайско доматено пюре. Градините на ДЕРОНИ, стоят необрани и са само за рекламите по телевизията. Дори и руснаците ни го казаха, че т. нар. руски водки(продавани по българските магазини), в действителност са китайско менте. От години няма внос на водка от Русия. Червената норвежка сьомга също е менте. Черният хайвер е с желатин. Червеният хайвер и сельодка(от Гърция) са с боичка, а черните маслини

40

Изпращяла ряпа

преди 5 години

На всички доматени пюрета във веригите пише:състав......доматен концентрат 14 о/о,картофено нишесте-без процент !!!Затова всички лютеници са ярко оранжеви,защото са пълни с моркови.

39

Ким Чен Ун

преди 5 години

Имам си хлебопекарна и в нея си правя едро смляна домашна лютеница ,с готово пюре ,качетвено , готови чушки печени и два патладжана ,малко чеснов лук ,кимион и други подправки ,олио също и по този начин правя две дози лютеница в хлебопекарната .Или над килограм хубава домашна лютеница .

38

Анонимен

преди 5 години

Отказали сме се от всички домашнарии които правихме, не си заслужава! Гербаджиите и ЕС всичко унищожиха и ни докараха до просешка тояга!

37

Хахаа

преди 5 години

Лютеницата е злато братчет.. Настъпал си нечии интереси.

36

Анонимен

преди 5 години

Днес бг, не мога да разбера с какво нараних нежните ви душици и навредих на психарията ви, пишейки за лютениците преди и сега, давайки точно сравнение... Не знам клво ви става. Да ви напомня само едно нещо, издържате се от реклами, които ви се дават благодарение на читателите ви и комемнтаторите ви. Все повече и повече вашата медия заприличва на един кокошарник, където кокошките сте вие! Позорници! Клошари! ***! Няма да ви пишеме тука! Отивайте на борсата! Марш *** долни, псввдоджурналис

35

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли, че в Турция произвеждат доматите за 17 цента килограма? Няма и 30 стотинки. Заплатите в земеделето там са с около 50% по-високи от тук. Тук ги произвеждат за левче килото и пак им се виждат малко.

34

Анонимен

преди 5 години

Нито комунизмът ни беше комунизъм, нито демокрацията демокрация. Всичко е менте. България е била велика само при тотално силово управление. Най-великите ни царе са били хипер тоталитарн, но сме владяли Балканите. Слаб владетел - мизерия! Българите трябва да бъдат управлявани с твърда ръка!

33

Анонимен

преди 5 години

То сега едно бурканче лютеница е 5 лева в магазина. Ако стане 8 лева аз по-добре мръвки без хляб да ям на тая цена!