35

Гвендор

преди 5 години

ОВЧО ПЛЕМЕ БЪЛГАРСКО - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

34

Питащ

преди 5 години

Как и защо допуснахме простотията да ни управлява.

33

Анонимен

преди 5 години

Оставкаааа! Избориииии! Докога ще ги преизбирате тези неграмотншци? Време е сините отново на власт с ДСБ, "Да, България" и "Зелените", да направят истински реформи.

32

Анонимен

преди 5 години

Простаци с хамалсщи език като ББ ни ръководят, сега ще сложат поредните пионки да се упражняват на министерските кресла.

31

Анонимен

преди 5 години

Докарайте политици от развитите Европейски страни за 1 година ще ни оправят, нашите некомпетентни некадърници за нищо не стават само да лъжат и крадат.

30

Анонимен

преди 5 години

Защо лъжете народа бе, докога ще ни залъгвате с фалшивите си хвалби, некадърници!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Успешно изготвят електронното правителство вече трети мандат повече от пет години. Не знам колко години трябват за да се окажат неуапешни....

28

сиктер

преди 5 години

Не говори глупости бе жена! За теб успешни за народа НЕ.

27

Олееее

преди 5 години

Бб цц сидеров каракач симеонов ..тези ще умуват кой да сложат. Това е все едно в кръчмата пияндета да пишат симфония и избират деригент!?? Какво ли ще изм ъдят тези интелектуалци?? Все до един про фесио неграмотни..Да им имам избора!! Що не кажат БАН да им предложат някого?? Тези зоолози само калинки могат да сложат

26

Народ

преди 5 години

Ако вожда сложи на всички постове хора случайно минаващи покрай МС може би ще налучка нещо читаво. Как може неук да избере нещо стойностно? Нали всеки според нивото си избира. Отбора им е слаб,треньора тра гичен, глалатаят цц смешен. Дай им калинки , и повече посолства. Да отворим във всички страни по две. Всеки с до три книги посланик..Ура

25

Демократ

преди 5 години

Тази жена няма капацитет за председател на Народното събрание. Срамувам се от нея.

24

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ е ТРАГЕДИЯ"Спри, че ти се смеят и кокошките в родното ти село Болярово."---А-а, Болярово е град в Югоизточна България, област Ямбол, община Болярово и неин административен център, с население цели 1 231 души. :)

23

Защо?

преди 5 години

Защо и как допуснахме простотията да ни управлява.

22

ГЕРБ е ТРАГЕДИЯ

преди 5 години

Пекинската пак ли се излага. Спри, бе моме! Спри, че ти се смеят и кокошките в родното ти село Болярово.

21

WTF???????

преди 5 години

В частният бизнес, ако един ръководител покаже такива резултати като на Тиквата, ще бъде изгонен на мига!България вече 8 години дълбае дъното и става все по-зле. Корупция, бедност, анархия - това са "постиженията" на герберастията.

20

Анонимен

преди 5 години

Ъх , всички сме успешни , особено ние - обикновените българи , успешни глу..па..ци

19

:)

преди 5 години

Успешни министри, но изхвърлени като мръсни котета :) :) :) Калинките на Тиквата съвсем изкукаха!

18

Кравата Пенка

преди 5 години

Московски е убиецътт . В затвора му е мястото!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Не знам какво им е успешното."---Далаверките. Заплатката. Свободното временце (отсъствието от работа). И другите един куп благинки.

16

ПЕНКО

преди 5 години

КАКВО ОБЩО ИМАТ МИНИСТРИТЕ С БЪДЕЩЕТО НА ДЪРЖАВАТА ??? ТАКААА:... НАНКОВ РАБОТИ И Е ПЕЧЕН И ПРОДЪЛЖАВА НЕ ИСКА- ЗА СЕБЕ СИ!?!? МОСКОВСКИ Е УНИКАТ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ- ГО ИСКАТ ЗА МИНИСТЪР !!! РАДЕВ Е Т.Ъ.П ВОЕНЕН- ВСИЧКИ ГО СМЯТЯТ ЗА ЛА.ЙНО -АУТ !!! НО КАКЪВ МИНИСТЪР Е ТОЗИ ОТ СДС -ЕКОЛОГО-ГАДО -МЕК -КОМПРОМИСЕН -*** -АУТ БОКЛУКЛЬО НЕНОВ !!! ТУРИСТКАТА НЕ СЯМО ТРЯБВА ДА Е АУТ ,НО ДА УБИЕМ С НЕЯ И СПОНСОРИТЕ И "МАФИОЗО" !!!