185

Анонимен

преди 5 години

Комунистите лъжат, че са православни. Да не мислите че вярват в Бог.Антихристи са и ако могат пак биха взривявали църкви.

184

СатаНАТО

преди 5 години

До мнениеАко можеха тия вандали биха надраскат и този на Цар Освободител---------------Ми Алекс Втори не ми е никакъв на мене, за какво да го обожествявам?Ако на някого е освободител, това са крепостниците, че ги е направил малко повече от впрегатни животни. Българите в 1876 година са имали всички граждански права.

183

Анонимен

преди 5 години

Никой от комунистите в парламента не кара руска кола, и няма в къщата си дори и една вещ произведена в КНДР (единствената комунисточеска държава останала).Така че това с колко обичали комунизма е просто една приказка, реалността е съвсем друга. Никой никога не е вярвал в комунизма. Даже Енгелс е експлоатирал във фабриките си (бил е крупен капиталист) деца на по 12 ч.Маркс през живота си не е работил, издържал го е Енгелс. Ленин също не е работил, издържал се е от "партията".

182

СатаНАТО

преди 5 години

Дори решетка за маймуни е по-добре от мавзолей, като първобитни египтяни с мумиите... Нали искате Православие, какво обожествявате некви мумифицирани кожи и кокали?

181

ъпсурт

преди 5 години

"Паметника" на мястото на мавзолея цепи мрака.Прилича на решетка за маймуни.Остава да заключим маймуните.

180

Анонимен

преди 5 години

До до 179,183 Могат да се проекти,които могат да украсят една столица.Можеш да погледнеш и стари снимки на това място от времето на царска България.Там няма тоалетни.

179

Я виж

преди 5 години

До АнонименДокато е цвъ на власт-нямасмисъл от " референдуми".Слави направи референдум и гласуваха над 2 млн.Но цвик реши,че не достигат 2 гласа.А референдум в Швейцария се прави с пъти по-малко гласували.Ще почнат едни торби,чували,.Костинброд,заключване на носещите бюлетините в А рена А рмеец....

178

Анонимен

преди 5 години

Боя? А бе слагайте полиуретанова пяна между войниците да видим как ще я изчистят.

177

до 179

преди 5 години

И какво предлагаш да се сложи на мястото на паметника? Обществени тоалетни,че повече да ти харесва да миришеш , която ще се носи до спирката на 94? Преди тоя паметник, на негово място не имало друг, който да е махнат.

176

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен180 Народният гняв трудно може да се спре.Може и референдум да направим,да видим,дали са само двама,както казваш.

175

Анонимен

преди 5 години

До Учуден180 Руските агенти у нас,сигурно кроят и такива планове.Руснаците неведнъж са предизвиквали терор в България.Само че сред "сините" имат доста свои хора.

174

Анонимен

преди 5 години

Предлагам успокоителни на двамата ***,дето неуморно плюят паметника.Не така,бе.Утре ше плюят на вашите...

173

Анонимен

преди 5 години

До мнение160 Паметникът на съветския окупатор е построен върху развалините на истинската ни история.Затова трябва да се премести от там,както този пред НДК.

172

Учуден

преди 5 години

До Анонимен 178Сините да ги оставяме ли живи?

171

Анонимен

преди 5 години

Това не са паметици, а балони очертаващи територия. Нещо както песовете опикават и маркират.

170

Нинова

преди 5 години

До yordanovaБългария няма нужда и от теб!

169

Анонимен

преди 5 години

До ТАКА ДЕ173 Хм,като гледам,децата на нашите комунисти от БСП,са в САЩ,не в Русия.

168

Анонимен

преди 5 години

До А леко Бай170 Тогава,защо се строят паметници,нали нямат значение.Още един повод,този,да се премести от там и да се заемем с по-вжните за държавата дела.

167

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До Bad CompanyЗаминавай към хАмериката,там нема роби.

166

Анонимен

преди 5 години

Властимащите,не разбраха ли,че хората не го желаят този паметник?Ако не го преместят в Музий на комунистическото изкуство,често ще се налага да го чистят и провокират смях у хората.