78

ПЕНКО

преди 5 години

КИТАЙЦИ - ЧИНЕЗИЪН , ВЗЕМЕТЕ СТРАНА !!!!????? НЕ СМЯТЯМ ,ЧЕ ИНДИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА ВИ ИЗПРИВАРЯТ В БИТКАТА ЗА СВОБОДА ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР /КОЙТО ПО СЪЩНОСТА СИ Е ЕВРЕЙСКИ -СЕМИТСКО - ИЕХУДИСТКИ!!! / РОДШИЛД Е НАПРАВИЛ СЪВРЕМЕННАТА МЕЖДУНАРОДНА БАНКОВА СИСТЕМА : ПЪРВО ФРАНЦИЯ -АНГЛИЯ И ИТАЛИЯ !!! НО СИ Е ЕВРЕИН ОТ НАЙ-ЧИСТА Г.АДНА -ПРОБА !!!

77

ognyanz

преди 5 години

До Тошко: Точно обратното, Тошко. Този път руснаците са подготвени. Два пъти една и съща инсценировка не минава. Не случайно освен че е разисквана в Съвета за Сигурност, но Русия е внесла информацията и в комисията за забрана на химическите оръжия. И също тъй не случайно точно в тоя район от Средиземно море се провеждат мащабни руски военни учения.Допускам че САЩ, Великобритания и Франция, независимо от всичко ще изстрелят някоя и друга крилата ракета по позиции на сирийската армия. Да видим.

76

Анонимен

преди 5 години

Опозицията на Асад са терористи и ще бъдат ликвидирани от армията на Асад и руснаците!!Слава на великия сирийски народ, президента Асад и велика Русия!!!

75

Тошко

преди 5 години

Този път американците са подготвени и "инсценировките" на Путин няма да минат и Русия ще си получи заслуженото. Вече няколко дена Путин и Асад жестоко убиват мирни сирийци и ще бъдат наказани. Ердоган също е против безчинствата в Сирия.

74

Го4о

преди 5 години

Путин предварително се ПРЕЗАСТРАХОВА, като казва, че като употреби ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ това ще е провокация на САЩ!

73

Анонимен

преди 5 години

АСАД СМАЗА ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В СИРИЯ И В ЦРУ СЕ ПОДРИСКАХА ОТ ЯД.

72

ognyanz

преди 5 години

Русия от доста време предупреждава за подготвяне на подобна инсценировка и въпроса е разглеждан в Съвета за Сигурност. Има изгледи този път номерът да не мине.

71

Анонимен

преди 5 години

Самият факт, че такава информация се публикува, е обнадеждаващ! Все пак разума започва да надделява?Защото трезвомислещите хора не са малко, но медиите години наред опитваха да променят фактите според политическите интереси.

70

РУСКО РАЗКРИТИЕ

преди 5 години

Асад преди правеше тези атаки без да се разчуват . Сега благодарение на руснаците атаките вече били инсценирани и са американски и се знае всичко предварително !!! Американците дават отчет на Конашенков кога и как ще инсценират . Той винаги за всичко е прав . И винаги знае всичко за всеки . Нали е с шапка .

69

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Нищо ново под слънцето. ЦРУ само с това се занимават. Инсценировки по света, сваляне на правителства, убийства на неудобни лидери, изкуствено създадени "опозиции", изпращане в Гуантанамо, подстрекателство на престъпници и организиране на престъпни групировки, въоръжаване на бандити по целия свят, обучаване на главорези в специални лагери и т. н. и т. н.

68

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно как опозицията ще прави химически атаки срещу самата себе си!?Откъде им се доставя това химическо оръжие и руснаците откъде знаят това! И как така опозицията не направи химически атаки преди седмица, месец, а точно сега когато Идлиб е заобграден!?Путин е звяр!

67

Анонимен

преди 5 години

Аз се чудя откъде им хрумна на руснаците и армията на режима от нищото да бомбардират сунитите в зоната на сигурност в Идлиб,както знаем там имаше примирие и военни постове на Турция 12 броя, Русия 9 и Иран 7

66

пази боже

преди 5 години

ако не бяха САЩ може би светът щеше да бъде унищожен от някой *** диктатор жаден за власт или поробен от комунистически диктат

65

Анонимен

преди 5 години

Сащ имат достатъчно петрол. САЩ се борят срещу озурпаторите от 70 години на сам. Благодарение на тях България е свободна страна с нормални хора. Като изключим една малка част ...*** на обществото и пенсионери , които се имат за нещо. Но реално са 0. Да съсипеш цяла държава и съдбата на милиони само, за да седиш на власт....Не е нормално човешко поведение.

64

А бе

преди 5 години

До ЦРУТо и Асад щеше да падне до броени месеци,ама не би.Светът вече е друг и тия приказки дето ги плещиш не са актуални.Русия впрочем наистина ще се оттегли,ама на нейно място ще дойде Китай с парите си,а не САЩ.Американците да са доволни на заграбения нефт,че да не загубят и него,ако поискат нещо повече.

63

ЦРУ

преди 5 години

До А бе........Каква Сирия ...бе ??? Който се е хванал с Раша - потъва....изчезва ! Още бащата на Асад даде двете бази на морето на Раша - и подписа смъртната присъда на Сирия ! Сега на исток от р. Ефрат ще е Кюрдистан...пази се от Сащ и Франция ...и който се приближи става на Вагнеровец ! Южна Сирия. граничеща с Ирак и Йордания е за Сащ...Англия и Израел...пров. Идиб е за Турция. ВРЕМЕННО Раша и Асад са в цинтъра и зап. Сирия. Когато сменят Асад и дойде демокр. правителство.Раша ще е изгонена

62

А бе

преди 5 години

Най-вероятно ще се случи следното:Асад ще си върне по-голямата част от Идлиб,за Турция ще остане една солидна ивица покрай границата,а американците ще направят една голяма утешителна бомбардировка за успокоение на опозицията в самите САЩ.Да се рискува с ядрено продължение на сирийската война-едва ли.

61

Анонимен

преди 5 години

До АТАКИСТИ като влезе в махала ко стана бе ***? От такива патрЕоти като вас ми се повдига. Вие не сте патриоти вие сте утайките на обществото.

60

А бе

преди 5 години

Няма ли тука трезво мислещи хора,а само шороши и русофили???Очевидно нещата са доста по-различни от черно-бялото мислене и на двете категории!Войната в Сирия приключва,на дневен ред е ПОДЯЛБАТА!Всяка от външните сили се е закрепила на някакви позиции и гледа да ги запази и разшири по възможност-Русия държи центъра и двете бази,САЩ докопаха 50% от нефта,а Турция-част от Идлиб и Алепо.Всичко ще се завърти около точните граници на интереса,НИКОЙ не може да постигне максимума.

59

ЦРУ

преди 5 години

Америка е велика и защото има близо 500 000 българи със двойно гражданство. работещи и живеещи там ! Не са включени синовете на Корни и Ламбо !!! А в Раша са по-малко от 100 ! САЩ са НЕПОБЕДИМИ....и защото са ни съюзници и приятели !!!