23

Анонимен

преди 5 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО!!! Оправяне на целия завой и другите подобни, а не преасфалтиране. Правите ли разлика?Апропо, кой плати преасфалтирането?

22

65

преди 5 години

А за тази катастрофа към Разград от вчера ,какви ще са мерките ?Нови оставки?Добре,че няма жертви! Но ,кой е виновен,

21

NoName

преди 5 години

След дъжд, качулка!

20

Анонимен

преди 5 години

ще има ли осъдени от АПИ че са допуснали пътя да бъде приет след като не отговаря на изискванията Пътят е отговарял на всички изисквания и е бил приет без забележки. Аз го видях ден след инцидента и твърдя, че беше абсолютно изряден.

19

Анонимен

преди 5 години

до Фактзеленината пречи да се види влиза ли в завоя насрещна кола и евентуално да се намали даже под ограничениетоЗатова ли бай Григор си е оставил гумите в насрещното, щото си е мислел, че срещу него няма трафик? Умно. Русофилче си, видно е.

18

Анонимен

преди 5 години

Преди малко в Старозагорско някакъв си Юсуф от Хасково със 150 км/ч е навлязъл в насрещното и се е ударил челно в друг автомобил. Сигурно и той е загубил сцепление. Виновен е асфалтът, АПИ и т.н.... и лично ББ, Меркел, Папата, Тръмп, Путин и който можете да се сетите. Само Юсуф е невинен.

17

;-)

преди 5 години

Когато на същия участък отново стане сакатлък, а такъв ще стане, защото там шофират ***, пак асфалтът, АПИ, министърът, ГЕРБ и лично Бойко Борисов ще са виновни, нали?

16

Анонимен

преди 5 години

Така, значи щом ще се асфалтира, косвено признавате, че предишния асфалт е бил некачествен?И след като изгрмяха някакви бушончета, които още се чудите къде да ги наместите всъщност, това ли е отговорността, която поемате?И защо само шофьора на автобуса ще бъде съден? Не трябва ли да бъдат съдени и изпълнителя на ремонта, и ЧОВЕКА (казвам човека, не Общината или Държавата) одобрил ремонта и сложил подписите си, и неговия началник, и така всички по веригата?

15

ля ля

преди 5 години

значи може за 10 дни да се оправи нещо! пак е много разбира се защото май това е единствен път но мисля че трябва да се подобри както темпото така и контролът на всичко - СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА извън нашия Свят хората работят - за тях си :) за да живеят на по-добро!

14

Анонимен

преди 5 години

КАТ кажете нещо за тапата на Тракия от Вакарел до Елин Пелин? Мерцедеси в аварийната лента няма жив патрул нито служител на АПИ, оставили са една лента за влизане в София...

13

КАТ

преди 5 години

Достатъчно е да се спазват ограниченията на скоростта и да се кара внимателно,като се гледа пътя,а не този до теб.

12

Анонимен

преди 5 години

Не е достатъчно!Необходимо е да се поставят въздушни вазглавници на рисковите места!

11

А бе

преди 5 години

До Напълно съгласен!Едва ли шофьорът си е играл с телефона-едно,че е възрастен и друго,че пътя е само завои които предполагат използването на двете ръце.Обаче на магистралата май точно това се е случило,а го намятат на шофьорката с мижавото Рено,дето била изхвърлила автобуса от пътя.

10

месара

преди 5 години

Колко са такива като Своге пътища. Да не се окаже, че цялата работа на герб е такава. Всичко ли ще преасфалтираме. Пък кралия - крал, пито платено.

9

Факт

преди 5 години

Пътищата навсякъде са обрасли с дървета и храсталаци,а при второкласните и третокласни растителността е навлязла и на пътното платно!На местата с вътрешни завои,където преди имаше по 300-400,че и повече метра видимост,сега няма и 100!Случаят с тоя завой в Своге е същия-зеленината пречи да се види влиза ли в завоя насрещна кола и евентуално да се намали даже под ограничението.Проблемът не е толкова трудно решим,има модерна техника за целта,а даже могат да се изкарат и пари от дървения материал!

8

Напълно съгласен!

преди 5 години

До IvanНе уточниха дали случайно шофьорът на злополучния микробус не си е говорил/цъкал по телефона.

7

Ivan

преди 5 години

По този път съм минавал хиляди пъти, включително и днес когато слагаха новата маркировка. Моето мнение е че пътя не е лош, настилката е добра. Но това е Искърското дефиле хора, завой след завой, кара се бавно а в дъжд още по-внимателно!

6

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ ДА ВИДИМ КОЙ ВЛИЗА В ЗАТВОРА -КОИ СА ВИНОВНИТЕ-

5

Анонимен

преди 5 години

Вмятаме следното. По този път минават десетки автобусни дневно. Никой, живеещ в регинона (пак казвам- имам вила там) не се е оплакал от пътя доста време, защото не е лош. Ако беше добър, нямаше да има ограничение 40. Фактите са си факти. Нахакан чичак, автобусен шофьор, над правилата, мислещ се за недосегаем, влиза с превишена скорост с неизправна машина в опасен завой. Жокер- от там минават много автобуси дневно.Повече няма какво да кажем. Тези, които го защитават, няма да коментирам в детайли.

4

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че е дотатъчно! Новият асфалт ще помогне от там да не се минава с превишена скорост! Все пак един единствен автобус мина от там и асфалтът погуби 1000 души (било е заледено по последни информации). Не са минавали да кажем 1000-2000 автобуса никога от там. Този е бил първият и умират 1000 души! Новият асфалт ще спаси поне 1 милион живота! БРАВО!!!!!!!!!!! Също така шофьорът ангел на въпросния автобус е НЕВИНЕН!!! БИЛО Е ЗАЛЕДЕНО И АВТОБУСЪТ САМ Е УСКОРИЛ И ПРЕВИШИЛ СКОРОСТТА!!!!!!!!!!