50

Анонимен

преди 5 години

Има ли депуттат в народното ни събрание който да не е свързан пряко или косвено с БКП ????

49

Анонимен

преди 5 години

Има ли бизнесмен в България който да не е свързан пряко или косвено с БКП ??????Като пиша косвено имам в предвин чичо, леля, очинайка, девер, баджанак, тъща, братовчед или лелинчо който да не е бутнал камъка!?!

48

Burzum

преди 5 години

Като ви гледам бизнесменити и ви виждам заплатити......да сте живи и здрави още 1300 години да разсмивате цивилизацията....

47

дойчланд

преди 5 години

Бизнесмен по немски е (Geschäftsmann)гешефтман, човек който се занимава с гешефти! Кратко и ясно!

46

Аз

преди 5 години

. Работели били 3000 човека за него. А повечето на 4 часов работен ден или изобщо без договори. Не му се дават заплати изобщо. Синчето му,онова амбреажче се покри като мишка. Същия плъх като баща си!

45

Armagedon

преди 5 години

Ако ще да е гарга да е рошава.Като са почнали да карат наред а не избирателно и според цвета или шуро-баджанашката.А който се окаже действително виновен съдът да не му цепе басма а да раздав присъди, ама не избирателно ами според "заслугата" т.е. според тежестта на престъплението.Само така ще се убедя,че са "сгънали" чадърите в тия бурни времена.И после да няма-" ние ги фащаме,пък те ги пускат" щото в ЕС съда гледат с лошо око на такива акции и което е по-лошо ,плащаме всички заради грешките им.

44

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 41.Ами анджак де. В Бг-то да ама за чужбина комай се плащат и мита при вноса.А за цигарите навсякъде се плащаакциз, до колкото ми е известно.Но мен друго ме вълнува.Кога спец Прокуратурата и данъчни ще отидат и в Нефтохима или в Девня.Дали и там няма да излезе нещо?Или за там требе"агриимънт"от по високо и по далечно място, щото се смята, че цацата не е риба.Ама ние простите знаем,че като шарана плува и е риба,така и цацата плува в наши води и е риба.Цаца ама е риба.

43

Само питам

преди 5 години

Ще се появи ли нова фабрика за нелегални цигари да запълни пазарната ниша?

42

Анонимен

преди 5 години

До ВиКА под "политик" или "магистрат" да не би да се разбира друго?

41

ВиК

преди 5 години

В България под бизнесмен разбирай МОШЕНИК !!!

40

Armagedon

преди 5 години

А за това че във фабриките им имало помещения за работниците освен за да работят и за да живеят там, то какво престъпление е?Ми то тогава в Европа всички фабриканти са престъпници, щото осигуряват на работниците си общежития и даже безплатно транспорт за смените до работата им.В Чехия,Словакия,Англия, даже и в Германия има такива фирми.Хем има и столове за храна в общежитията на по-ниски цени, а някъде даже и с купони.А сега и за българи румънски бизнесмени предлагат такива условия.Ама нейсе.

39

Анонимен

преди 5 години

Какво толкова хабите емоции - мутрите разчистват сметки помежду си. Едни мутри, дето взеха властта в държавата, използват държавните силови структури за да се справят с други мутри, които евентуално биха ги конкурирали. Естествено че ще разправят как се борят със сивата икономика и престъпността, да не би да очаквате да са такива ***.оти, че откровено да ви кажат, че разчистват сметки.

38

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До Време настанаВиждал ли си 30 годени слепец изведнъж да си отвори очите и да прогледне! ха ха ха Няма такова нещо , че да се радваме , че идва краят на безаконието-напротив!! Това е мафиотско разсчистване на сметките ,с използване на държавни средства!Става въпрос за банално разиграване , за да отсранят нов играч на цигарения бизнес. И на БСП отрязват един канал за финансиране, сплашват непослушните, задимяват надигналата се интрига след пътната катастрофа.ГЕРБ се мислят за господ,ха ха ха

37

Анонимен

преди 5 години

До ArmagedonВиното има нулева акцизна ставка и няма изискване на поставяне на бандерол.

36

Анонимен

преди 5 години

Виждали сме и други акции, които са започвали така шумно. След като гербаджиите си направят достатъчно реклама, че се борят с престъпността, почва едно разтакаване с години на съдебни дела без резултат. Помните ли октопода?

35

Armagedon

преди 5 години

Има нещо гнило в тази история.Като как тъй хора които са се занимавали с производство от десетилетие,след като"гръмна"Търговския регистър и им иззеха всички документи от офисите се оказаха с нелегални фабрики.Как тъй десетилетие изнасят законно в Европа и по света продукция(цигари и вина)и изведнъж сега престъпна група.Ами ако не са продавали на българския пазар а само в чужбина за какъв дължим данък ДДС на Българската Държава става дума.А ако са плащали акциз за произведеното вино,какво ДДС?

34

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Случаят да се разглежда само от сплашване на нови конкуренти в цигарения бизнес на Герб , не е достатъчен!Щом ккато се засягат и финансирането на конкурентна партия!Дори и Борисов може да помага на БСП с сплашване на непосушните бизнесмени,които не искат да плащат за партиите!Логично, защото ако БСП то беше засегнато, то Борисов нямаше и да помисли за такова нещо.Нали не си мислите ,че някой друг прави това-примерно независимото ни правосъдие!!30 години слепци изведнъж да прогледнат!!

33

Анонимен

преди 5 години

Бенчо, Ветко, Миню, Цеко...все тайфуни с нежни имена. Все ченгета, мила моя майно.ле, все парче бизнесмени. От онова , котилото на ДС.

32

OMG_Lucker

преди 5 години

А на бас, че тоя ще се измъкне! Евентуално ще го хванат за някое супер мижаво "престъпление", за което ще има условна присъда и глоба. А може и неговите "благодарни" служители, дето иначе треперят от него да се вдигнат на протест?Още нещо: кога ще подгонят другите бабаит- бизнесмени: Прасевски, Черепа, Домуса, Златев и прочие. Има ли нужда да казваме всеки от тях за какво могат и трябва да го подгонят?

31

Време настана

преди 5 години

Младите момчета с куфарчетата през 90г.на миналия век, сега са,, солидни"бизнесмени! Само че настана време да отговарят! Браво Борисов, бърз съд и конфискация на имуществото! Вкарай ги в панделата, там им е мястото!! Ако и с другия проблем свързан с един определен етнос се справиш, ще те избирам пожизнено за президент и не само аз!!! Имаш подкрепата ни, НООО САМО АКО СЕ ЗАЕМЕШ СЕРИОЗНО С ПРОБЛЕМА!!!