81

www

преди 5 години

До PifiЗА КОИ ЧЕРВЕНИ СТАВА ВЪПРОС ОТ БСП ИЛИ ОТ ГЕРБ ??

80

Pifi

преди 5 години

Във форума вони от червени ***.....!!!!!

79

www

преди 5 години

БОРИСОВ НЕ ИГРАЕ РОЛЯ ТОЙ ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИ...

78

до 86

преди 5 години

До До 83Айде стига сте дрънкали глупости. "Народа бил добре". А като беше "толкова добре" защо оградихте цялата държава с кльонове и бодлива тел и застрелвахте като кучета по границата всеки дръзнал да избяга от "рая"?

77

Анонимен

преди 5 години

За оръжейните канали на българско оръжие през Турция,Йордания и Азербайджан се мълчи.Голяма е вината на България за бежански поток към Европа и рано или късно ще ни се потърси сметка. Ама дано стигнат до човека с парите.

76

до 86

преди 5 години

Народа не беше добре!И не е!Когато - вие които помните ( по-малко и от златна рибка - а тя помни само настоящата обиколка на буркана) разберете, ЧЕ ВСИЧКО СЛЕД 89 Е ПРЯКО ПОСЛЕДСТВИЕ ОТ ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА - тогава може - да ви "светне" защо сте на този хал...и защо половината по-будна част от народа се махна...и се маха!Ама фанатици като вас *** - надали!

75

Анонимен

преди 5 години

мхм благодари му че сме зле и даже и мигрантите не искат тук, а право в германия, само дето меркел се е злабудила, че арабухите ще работят и няма да изнасилват.

74

Макето

преди 5 години

Браво, подкрепям.

73

Анонимен

преди 5 години

Да не забрави да му благодари за ролята му на основен снабдител на оръжие брадатите от ал-кайда в Сирия.

72

до 81

преди 5 години

Има само едно по-лошо от безродник - и това е ватнишка noдлога!СеСиСеРе прибра тонове злато ... остави скапани неконкурентноспособни ...морално остарели заводи...и народ с прекършен дyx и гръбнак!Мижитурки - биещи теманета на болшевишкия окупатор!

71

Анонимен

преди 5 години

Тая кога ще я съдят за престъпления срещу човечеството и нейните подръжници, наближава ли тоя ден.

70

До Меркел

преди 5 години

Стига си се занимавала с пенсии ***... Огледай за нещо свежо

69

extremist

преди 5 години

НАЙ-ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОТО И ГОЛЯМО БАЛКАНСКО ТИКВЕНО ПОСТИЖЕНИЕ Е ШКЕМБЕТО МУ.СКОРО ЩЕ НАДМИНЕ ВРЪХ МУСАЛА, ОТ ТВА ЛАПАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ

68

Анонимен

преди 5 години

Мене би ме било срам Меркел да ми благодари публично.

67

Анонимен

преди 5 години

Поздрав от отявлената международна престъпничка Меркел, която ще бъде изритана на изборите и съдена е равносилно на поздрав за Боко от Аркан

66

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа на Меркел е да издокара Македония в ЕС за да може да напълни страната с емигранти!

65

Анонимен

преди 5 години

Гърците знаеха, че населението на Македония са българи и затова единственото, което оспориха е името, което засяга гръцките интереси и история. Бат ви Бойко не извлече АБСОЛЮТНО НИЩО от създалият се ИСТОРИЧЕСКИ шанс за България. Затова му благодарят сега, или по-точно го галят по главата, както се прави с любимо кученце.

64

Рецидив

преди 5 години

То и Плевнелиев беше така, похвали и от Шмеркел и от Микрон, да неговорим за великия седящ бик Бардако о Баба! Най ме грабна медалчето, което му даде Прасенко за заслуги към украинската хунта! А рязанта курабина Ерголям го покани като петнайста ханъм, голям жест и индеректна подкрепа отзад:DСамо бг. народ му даде червен картон и го отсвири завинаги. Та да си дойдем на думата, всички фалят Бойко от евреите до швабите, ама дали народеца ще го признае?

63

Анонимен

преди 5 години

Изсмукването на пари от българия е запазена марка на русия. Германците си имат силна икономика и им трябват пазари, не като пияниците

62

Анонимен

преди 5 години

Според вас защо Меркел не благодари и на Ципрас за ролята му, която беше съществена, за разлика от тази на Тиквата? :DA, да, защото Ципрас защити националните си интереси, за разлика от позорно надyпeният Тиквун.