114

Анонимен

преди 5 години

Кауна от снимката, омазан с до ушите, ама иначе ербап го дава. Щял да громи кризата с нов дворец, а за раята забавления - мазни борби и бой с фесове.

113

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

До Анонимен 126СЕРИОЗНО,ВЯРВАШ ЛИ СИ ?

112

До 126

преди 5 години

Абсолютно вярно! Даже и генетично т.нар.български турци нямат почти нищо общо с османците. Даже самият Мидхат паша си го е признавал.

111

Анонимен

преди 5 години

в България има мюсюлмани, а не турциедното няма нищо общо с другото -все пак исляма не е турска религия, така че не се напъвайте, тютюнджии

110

до 144

преди 5 години

на един умрял по.мак 1 000 000 се раждатайде пак си повтори клишето, че не си си повярвал...наблегни на самозаблудата..каква изненада.....ЕрДжолан сложил за финансов министър зет си..сладко, пък обикновените балъци да се оправят

109

Анонимен

преди 5 години

До 143Пак мокри сънища, 1 умира 1000 се раждаме ;)

108

Анонимен

преди 5 години

Турския трокаджия от Чикаго,родом от силистренските села,пак вилнее по българските вестници!

107

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

106

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-намръщен и сърдит изглеждаш, колкото по-заплашително говориш, толково по-силен изглеждаш. Такова е разбирането за сила на югоизток от нас. А ако имаш и мустак - ехееее си направо Супермен.Мдаааа, точно го е казал Захари Стоянов - "Сиромаси турци, колко ги късаше тях простотията!"

105

131% турчин

преди 5 години

До РЕПУБЛИКАНЕЦВярате в създателя преминава чрез самоосъзнаване, а самосъзнаването чрез съзнание. Накратко - същество, което е лишено от съзнание не може да се самоосъзнание, камо ли да осъзнае създателя си. Не съм разочарован изобщо от липсата на съзнание у булгарино, но ще бъда много приятно изненадан ако един ден срещна и българин със съзнание!до ястреПичкаНика ти ми хареса много! :-)))))Me too!! ;-)

104

131% турчин

преди 5 години

До РЕПУБЛИКАНЕЦЩях да те попитам какво те кара да си мислиш, че бългейрските културни особености са универсални, но обърнах Фнимание на ника ти ... ъъъъъ ... българин, републиканец, поклонник на оранжева тиква в бял дом ... Дори само едно от тези качества е проказа божия, но да имаш три от тях едновременно ... Аллах да ти помогне, чоджуум!

103

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

На тоя 131% турчин, 199% че баща му е бил първия... :d

102

131% турчин

преди 5 години

До (-_-)Докато съм съгласен с изявлението, че "хората спокойно могат да живеят в мир и благоденствие" заедно, само да обърна Фнимание, че ключовата дума тука е "ХОРА"! Ако според тебе създания, които могат да те унижат постоянно само затова че си от друга етническа група, друга религия и пр. се квалифицират като "хора", то трябва да прегледаме значението на думата "хора", или трябва да намерим подходяща категория за категоризирането на балканските *** създания, знайни като българи.

101

Hmmmm

преди 5 години

До (-_-)Абсулютно, съм съгласен с Вас.Обаче, как да обясниш на "великите" българи, които винаги лепят обидни епитети и разни. Ако сте забелязали винаги те обиждат, злобеят, за вичко Турско и против Турция.Най- лошото е, че този сайт дава трибунана такива расисти в разрез на всякакви правила, които пък в една бяла Европейска държава биха отговорили пред Закона!Е, няма да скланяме глава пред разни фашизоиди и разни ***.....

100

Вива ла Тюркие

преди 5 години

След като докара турският народ до просешка тояга и узакони съжителството с кози,турският сатрап Реджеп Ердоган сдаде властта на героичните кюрди и отиде при турския шейтан./Заглавна страница на в-к Хюриет от 19.06.2020 година/

99

ДА ЖИВЕЯТ ЕВРЕИТЕ

преди 5 години

До Един турчин-Спора ви е *** че Турция е по-мощна страна от България това е факт обаче тук става дума за Сащ къде са Сащ къде е Турция и към Сащ всесилните евреи ти имаш ли представа колко пари имат великите евреи?Помисли малко ако евреите слава на тях решат нали знаеш че Турция ще бъде в нокаут помисли малко бъди реалист!

98

...

преди 5 години

Абе българите не дремят по чуждите вестници да хулят хората.Само турчин може да виси денонощно и да обяснява колко е велик,*** и комплексарите ориенталски,***..

97

Един турчин

преди 5 години

Злобно племе сте вие българите!

96

131% турчин

преди 5 години

Номиналния БВП за келле в булгейристан е 7,900$, в Турция е 11,200$, а по паритета на покупателната способност са 21,600$ и 28,500$ съответно. Което прави турската икономика 17 по номиналния и 13 по покупателната способност. Докато великият балкански бантустан на трите язовира е 81 по номиналната и 76 по покупателната способност.И пак да попитам - какво произвежда балканският кенефиистан булгейристан освен куурви и крадци?! Износът на Турция през юли е 14,1 милиарда, през август - 12,5.

95

нн

преди 5 години

Ердогане, който те измъкна от калта, той и ще те вкара отново там. Живна малко, браво, но ти липсва далновидност. Въже се върже с въже, канап се върже с канап, казва поговорката. Има още много да учиш, но къде да стане, нямаш дори висше, всички го знаят.