47

муспи

преди 5 години

Щом е бил близък на Березовски, значи ясно - евреин. Тогава това е приятна новина. И още по важно от приятелството му с Березовси, - в Русия няма руски бизнесмени, както в България няма български и в Америка американски. Пишете подробно за предсмъртните му страдания, в Англия са си направили удоволствието да ги публикуват.

46

Анонимен

преди 5 години

Много са подли тези руснаци, вместо да си ги претрепят в Москва и МВР замаже положението, те ги чакат да избягат в Лондон и тогава.

45

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /reshetnikov/

44

Анонимен

преди 5 години

Е, как все крадци с милиарди и предатели на родината си ги застига удавяне, удушаване или отрова все в Лондан?Никъде другаде не се случват толкова често тези неща освен в Лондон.Първо им дават убежище, ако донесат парите, после леко се случва някой инцидент и вече пари не им трябват, а на "честните" англичани пари никога не са им били в излишък. Но пък кой ги е викал там, предателите, нали така - каквото повикало, такова отвърнало.

43

хи хи ха ха хо хо

преди 5 години

казачокновичок3.14чок

42

шоп

преди 5 години

Е па що ходят в Англия да ги тепат? Да бегат към Бразилия.

41

Анонимен

преди 5 години

Аз знам цялата история!Бизнесмен--първо се е отровил с Новичок, после си прерязал вените, теглил си е два куршума и за по-сигурно сега е само удушилИ на края да добавя-зад всичко прозира кадифената ръкавица на Москва! Елементарно Уотсън!

40

Мурка Маруся Климова

преди 5 години

Прибыла в Одессу банда из Амура....

39

Анонимен

преди 5 години

Аз знам цялата история!Бизнесмен--първо се е отровил с Новичок, после си прерязал вените, теглил си е два куршума и за по-сигурно сега е само удушил!

38

интересно,Уотсън!

преди 5 години

В Англия убиват руснаците като мухи!Но защо само в Англия е така!?Има нещо гнило в Англия!...Но и тези руснаци са гнили ябълки, Уотсън!

37

Анонимен

преди 5 години

Откакто съществува Московия преименувана от Петър първи на Русия, отровителството винаги е било на почит в тази монголоидна държавица.

36

Данте Алигиери

преди 5 години

Евалата си Haffen die Shakespeare, майсторът на късия разказ, авторът на "Крал Грант" "Соросканският търговец" и платете ми в "мОнеТЕЛО" от центове на цело.

35

Суджук

преди 5 години

Поредни английски глупости.

34

чичо Гошо

преди 5 години

Преди това са го тровили,а преди това са ги е... заедно с Haffen двама руски тираджии на паркинг в Брюксел.

33

ognyanz

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit: Ти си бил и поет? Редовното тролване какви ли чудеса не прави.

32

do 29

преди 5 години

Липсваха ми, "Празни мисли на един празен човек".

31

за всенародно

преди 5 години

удоволствие, преклонение и превъплъщение на сцената излезе Haffen

30

Victimized

преди 5 години

Значи има руски бизнесмени и шпиони в цял свят, *** в Англия специално много умират. Или МИ 6 са крайно не компетентни, или МИ 6 са крайно некомпетентни. Това излиза от цялата работа.

29

не случайно

преди 5 години

се носят легенди за умствените възможности на пехотата.

28

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

За кеф на чебурашките, съм длъжен да отбележа, че тук няма руска намеса! Вместо да се обеси, той се е само удушил, по стар руски обичай. Който повелява: удуши се или до смърт на пий сенейсе не става, тогава,с Новичок ти самоубий се.