14

Анонимен

преди 5 години

Миню и минимойте- 1 част.Очаквайте:Миню и минитвойте - 2 част иМиню ами не мойте - финал на сезона

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт съветските републики...там крепостни - бол!

12

Анонимен

преди 5 години

Алкохолен бос ама и цигарен бос,бос и на двата акцизни склада щом му е отредена ролята да лепи бандероли,а няма държавни длъжностни лица материално отговорни за тази дейност свързана с отчета и счетоводството,осчетоводяването на произведените бройки подлежащи на акцизни сборове с необходимите разходи по нанасянето на кодовете и маркировките на артикулите дали ще бъдат баркодове или бандероли за произведен акциз,а в някои ЕС страни няма такива бандероли на стоките от двата продукта,как се справят

11

Анонимен

преди 5 години

Вземат си крепостни селяни от чужбина. Сега разбрахме идеята на работонаемателите.

10

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, урока който получават в момента определени олигарси е, че не трябва да режеш клона на който стоиш. Бизнеса не е по голям от държавата. Играеш ли срещу нея, винаги е до време.Не може да купиш всички, желаещи кариерен ръст. И при всяко неочаквано разместване в силовите структури, някой остава без чадър. А надъхан кариерист, ще му вземе скалпа за израстване в службата. В историята на демокрацията има множество примери. Просто крадците олигарси си повярваха. че са по умни от предишните.

9

Анонимен

преди 5 години

Жичкажията бил бизнесмен ..... няма такъв наивен народ

8

Бсп са гадове

преди 5 години

До червения анонимник 1. Ама големи крретени сте това позитанци. Не си си направил труда да провериш (или гадно криеш), че Миню е свързан с БСП и плюеш пак ГЕРБ. А кметът на Карнобат, чийто син държи помещението, е лидер на местната БСП. Ех, гиди гадини. И в Бургас Бенчо е ваш, и в Харманли лидерът на БСП Лисков "случайно" попадна на инцидента.

7

Анонимен

преди 5 години

"Съдът решава дали Миню Стайков ще остане в ареста постоянно"- А, костов ,софиянски,цацаров боко КОГА?

6

annybody

преди 5 години

До Анонимен 1Ще го пуснат заради изборите - да, но Миньото е щедър спонсор на БКП, нещо си се объркал.Ще го пуснат като лице на Партията-баба - селфи с теб, Миньо, Митьо (Очетата) и *** - каква по-крадлива реклама!

5

Анонимен

преди 5 години

Наш Миню е твърд като ракиена бутилка,ще издържи на разпита.Нема да издаде другарите си над него.

4

Анонимен

преди 5 години

Ей,Миню,приготви ли откупа за тия,които те разследват?Да,ама не,времената се промениха,иде ред за чепатият голям ***!Честито,било каквото било!

3

Хипотеза

преди 5 години

На бас, че след два месеца никой няма да си спомня този случай, а Миню и минювиците ще са си на свобода и ще джиткат с луксозните джипове, паркирайки в луксозните дворове с басейни на луксозните си прогимназии?А синът на кмета на Карнобат все така няма да се познава лично с г-н Миню...за разлика от тейко си.

2

Burzum

преди 5 години

Миню....Миню.....оле...

1

Анонимен

преди 5 години

Еми те тези, дето са го нефанали, ще се оправят. Правилото го каза шеф пето, още преди 15 години. Гат та арестуват, седиш и чакаш на някой от вънка, да та оправя. Ама ако не та арестуват, защвънкаш тука, звънкай там, викаш ало ко става бе дай да оправим работата и се оправя. Документи по дела се променят, доказателства изчезват, свидетели също. Тай че спокойно, ще се оправят момчетата.