32

Анонимен

преди 5 години

До етнически турчинПо света българите са около 20 милиона - зад граница са близо два пъти повече в сравнение с тези, които са си в България.

31

Анонимен

преди 5 години

Уж сядат на една маса,а по различно гледат на невинните хора в Сирия и все Башар Асад е им на устата как президент на страната,а му разрушиха всичко що къде има заради парата дето понасъбрал за страната заедно с невинните хора от таз страна,че им изнесоха що къде има и още не им стига,че си чешат устата като гледат на една страна разнопосочно.

30

чичо Гошо

преди 5 години

България не мрази Русия,а Турция!Ако някой си мисли,че Турция обича Русия или САЩ е в голяма заблуда!Турция обича само себе си и алъш вериша.Докато Путин и Тръмп дават аванта на лудия диктатор той ще ги обича.Целта на Ердоган е да въоръжи с модерни оръжия армията,за да може после да изнудва целия свят и да направи световен султанат.Тоя път обаче ще яде ряз... кюрдски ***!

29

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 5 години

Тръмп няма да ги трае още дълго руските пияници и иранските *** да си развяват кончето в Сирия. Накрая ще ядат бой и от Турция и от САЩ!

28

етнически турчин

преди 5 години

До АнонименЗа това ли няма българи в света

27

Анонимен

преди 5 години

Ердо иска да седи на два стола, трябва да е по любезен с тези на които са столовете. А той им размахва пръст и като нищо накрая ще седне на два Х... Я. А това стане ли ще се наредят и други мераклий.

26

Анонимен

преди 5 години

500 г май са били малко на някои ганйовци,да мълчите и се снишавайте вас никой не ви е питал и не ви бръсне за хора

25

Cortez

преди 5 години

Преди 1година един *** от Сирйската опозиция даваше интервю пред CNN и каза: "Ние сме ядосани, как може Сирийската армия и руснаците да стрелят и избиват нашите мирни цивилни войници!" ......А сега де!?

24

Анонимен

преди 5 години

От Русия му се изсмяха и му гледат сеира.даже го накараха да им купи *** с400

23

Активист на БКП

преди 5 години

Човекът избил и затворил хиляди турци се загрижил за Сирия !!! Лицемер...

22

15

преди 5 години

Когато Трътльо премести производството на Трътльо продукти, аксрсоари и дрънкулки с логото Трътльо от Китай в САЩ, тогава и само тогава може да се твърди, че САЩ "владеят" Китай. Тези, които живеят при мама и при тате, в жилище от соца, не трябва да се допускат до форуми засягащи каквито и да било въпроси. На тяхната компетентност може да се разчита само по въпроси свързани с банани и кокосови орехи.

21

Анонимен

преди 5 години

Аз има решение за Сирия. 5 гиганти на бомби и ни бежанци, ни терористи...

20

Анонимен

преди 5 години

Мустак пезвенк нищо не казва по кюрдския проблем. Реално проблемите в Ирак започнаха с тях. Време е да се формира една държавица, която да "пази" пуйката из отзад:)

19

13 и 15

преди 5 години

Червен тролейбус ли имате аварирали между ушите си? За вашата направа е известно, че приема четвени тролейбуси номер 6 само и с удоволствие. От бившия отдел Пропаганда ли ви учиха как се стъкмяват политлозунги?

18

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаОТ 3 ХА ХА ХА МИНАХМЕ НА ДВЕ ХА - ХА :DДО 2 ГОДИНИ ЩЕ МИНЕМ И НА ЕДНО ХА :DЕРДО Е НА РЕД ! ДАЛИ ХОДА МУ С ИЗБИВАНЕТО НА КЮРДИТЕ ЩЕ ГО СПАСИ ОТ ПОГВАНЕТО ЗАРАДИ ХИПЕР ИНФЛАЦИЯТА ЩЕ СЕ ВИДИ :D

17

Анонимен

преди 5 години

Ти беше ли там та да знаеш?

16

Ха-ха

преди 5 години

До ЧАО ЗА ЗЛАТА ТРОЙКА!Писането с главни букви никак няма да помогне на каузата,а по-скоро индикира скорошно посещение на 4-ти километър(София) и евентуална диспансеризация.

15

Мда

преди 5 години

Ердоги си вдига акциите с големи лафове,ама положението му не предполага такъв курназлък.Столовете на които седи станаха прекалено много.Впрочем,като стана дума за убийства-някак избягва темата за Африн.Там неговите хора са се отдали на деяния идентични с башибозушките.Което не е някаква изненада де-те са си такива.

14

баба мара

преди 5 години

султаньт не се е загрижил за сирииците а натиска да избие повече кюрди не искакюрдите да получат независимост и никои не иска да избива сирииците а терористите подкрепяни от з апада които са в идлиб

13

ЧАО ЗА ЗЛАТА ТРОЙКА!

преди 5 години

КИТАЙ ВЕЧЕ Е ПОД КОНТРОЛА НА САЩИ ЕС!! САЩИ ЕС МОГАТ ДА УНИЩОЖАТ КИТАЙ ФИНАНСОВО ДОКАТО КИТАЙ НЕМОЖЕ ДА УНИЩОЖИ САЩ И ЕС ФИНАНСОВО!КИТАЙ ИМА БВП НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ПО МАЛЪК ОТ ТОЗИ НА БЪЛГАРИЯ! ГОЛЯМ БВП НО И НАСЕЛЕНИЕТО ИМ Е ОГРОМНО!------------ТУРЦИЯ, ИРАН И РУСИЯ СИ ЗАМИНАВАТ ПОСТЕПЕННО ТЕ ОСТАНАХА ЗА РЕШАВАНЕ И ТОЗИ ВЪПРОС ЩЕ БЪДЕ РЕШЕН!ПЪРВО ТУРЦИЯ 2019-ТА ГОДИНА А МОЖЕ И ИРАН 2019-ТА ГОДИНА! И ЧИСТОТО ЗЛО РУСИЯ ЗА ДЕСЕРТ И С НЕЯ Е СВЪРШЕНО ФИНАНСОВО ДО 10 ГОДИНИ!