17

Анонимен

преди 5 години

Има и други алтернативи! Българското правосъдие може винаги да поиска съдействие от английската полиция като, да кажем, поиска да изпратят английски детектив/екип в България. Така трябваше да постъпят със случая Шилдс! Ако това го бяха сторили Шилдс щеше да е на много топло или в БГ или ЮК! Английските копъри си знаят работата особено когато се намеси Футбол Интелиджънс Юнит. Сега е почти същото! Не можем да се сърдим на Англия за това че имаме некадърно правосъдие!

16

Активист на БКП

преди 5 години

Ще го пуснат !!! За пари ГЕРБ са готови на всичко...

15

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е да натоварят това пияно английско нещо и да го снесат директно на тяхното правосъдие още повече, че и пострадалия също е с британски паспорт. Сигурен съм, че присъдата ще е доста по различна от това което биха му наложили нашите смешници.

14

Прокопий

преди 5 години

Вие изпуснете нещата от контрол още от шведа, пък после се правете на страшни, че нямало да допуснете повече това. Е! Допуснахте го вече! Както много подобни неща в държавата допуснахте, а после се правите на страшни.

13

До анонимен 18

преди 5 години

Нямало как да стане, защото мръсната камериерка е българка и няма да си търси правата, а този не е българин и може да осъдят държавата за нехайно отношение на съда към такива прояви.

12

Анонимен

преди 5 години

РЕЙТИНГА НА СЛЪНЧАКА МОРСКАТА НИ СТОЛИЦА И ТАЗИ ГОДИНА ОСТАВА МНОГО ВИСОК :DИМАМЕ СИ УБИЙСТВО, БИТА КАМЕРИЕРКА , ЧЕ И ОТВЛЕЧЕНИ *** И МАЛТРЕТИРАНИ :D И ВСЕ НА СЛЪНЧАКА :D

11

Скрипал

преди 5 години

Къф съд, кви пет рубли?Али макбийл ли гледати пак?

10

Че Гевара

преди 5 години

Откакто върнахме бияча и осъден престъпник Майкъл Шилдс в Англия и там го помилваха ,не вярвам в нашата провосъдна система .

9

Анонимен

преди 5 години

Ако беше в Англия щеше да бъде осъден на 6 месеца затвор, обществено-полезен труд от 500 работни часове и глоба която може да плаща на части ако е зле с парата. Ако му е за втори път-5 години! Също така от значение е какви поражения е претърпяла жертвата и дали престъплението е било умишлено! България трябва да изиска от Англия съдебното му досие и от там - присъда съответно по българските закони! Всеки който е виновен трябва да си плати и ако е употребил алкохол-утъжняващо вината обстоятелство!

8

БХК

преди 5 години

Човек на годината! Може и на века! Такива хора ни трябват! Браво !

7

Мърши

преди 5 години

Ах колко сте ми противни всички тия *** къде сте у властта... В затвора, а? Дали щото потърпевшия е чужденец, а? Когато е камериерка, нема проблеми, да бъдат спокойни вандалите, нали ***, ама сега нека се побиеме в гърдите пред другите ***.. Чуждоземските... Казах ли ***..

6

Ац Клавдий

преди 5 години

Аааа ще се разсополяви пред съдийския състав и ще обещае че повече няма да прави така....

5

Аз Клавдий

преди 5 години

Седмица зад решетките и след това срещу 2000лв. гаранция газ към Острова необезспокояван... Това е епизод който вече сме гледали.

4

шоп

преди 5 години

кво е това заглавие бе?!

3

Бияч

преди 5 години

До бият,кво каза кво???

2

Анонимен

преди 5 години

Пак нечленоразделна реч.

1

шматка

преди 5 години

"Британският бият"Ко речи