28

Анонимен

преди 5 години

Ако американската коалиция изстреля ракети, руснаците ще свалят от тях колкото се може повече и ще имат доста успех със сигурност, което ще изложи силно "демократичния" организатор на химични атаки. А ако някоя ракета мине и е ударен руски войник, то този, който е изстрелял ракета а си отива. Без значение кой е. Ердоган се надяваше да си заграби малко сирийска земя, но усеща, че му идва края и ще трябва да се изнася от там. Заедно с ислямистите си. Иранците ще му помогнат да си изнесе багажа ;))

27

Анонимен

преди 5 години

Срещата в Техеран означаваше нещо съвсем друго. А то е, че Сирия ще си запази ЦЯЛАТА територия и ако американците се опитат да се противопоставят на това ще останат без бази в региона.

26

Сат

преди 5 години

САЩ, ВБр и Франция вече заявиха, че второ Алепо няма да има. Първо ще изпарят Стражите на революцията, после вагнеровците, а после ще си вземат коридор за газопровода. А на Путин ще оставят разорените градове, да ги санира.

25

Анонимен

преди 5 години

Хуманитарни коридори за хуманитарите. Сега само ги плашат и чакат да избягат през следващите дни и седмици. Иначе ще има хуманитаризираща акция за хуманитарите. Ще видим дали Щатите, Канада, Великобритания и Франция ще изоставят своите хуманитари в Сирия.

24

Анонимен

преди 5 години

Тримата аутсайдери се събрали на приказки ха ха. Съдбата на света се решава от САЩ, Великобритания и Германия и добре че е така!!!

23

Смехурко

преди 5 години

В много любопитна компания е попаднал вождът и защитникът на православното християнство. Голям е сладур редом с разни аятоласи и ислямисти.

22

Да Тръмп им Сирия

преди 5 години

Има само едно решение:На всеки от гореизложените да се раздели по 1/3 от онова, което преди Американските цветни и арабски революции(пролети)БЕ прекрасната градина на Бога(Аллаха) Сирия.Ако тез люде се разберат да е по братски, по равно и според заслугите,то всеки друг ,който грабне вилицата, ще получи плесник по ръчичката. По Горби-Елцин времето плесника щеше да е "огромно възмущение",а днес може да е огромна гъба.Абе кога ще пускаме ГаЪЗА???Че Би Би Си чака...И Тересса Змей чакА..хУ..

21

Анонимен

преди 5 години

В Дамаск няма режим.................има законно правителство на президента Асад!!!Кога ще го разберете???

20

Анонимен

преди 5 години

Истината е в православната религия....................католоцизмът е голямо извращение!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Шиитите са ортодоксалните мюсюлмани, а от сунитите..............само тероризъм и радикализъм..............всичките терористи са сунити!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Асад е законен президент на Сирия!!!Разбра ли това лудия диктатор-султан Ердоган???Ердоган защо подкрепя бунтовниците и терористите с Сирия???Турската войска няма място на свещената сирийска земя...................Ердоган да си изтегля аскера, че много бой ще ядат турците, и от кюрдите, и от армията на Асад!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Ердоган и Турция защо подкрепят терористите от ИДИЛ????

16

Анонимен

преди 5 години

Турция - барабар Петко с мъжете.

15

MaйMyнaтa

преди 5 години

До ВасилевСедим си пак в хола, и пред мен в библиотеката гледам...книга-"Хората на ЦРУ" !! И си викам, що не му прОвера на тоа Василев Агента а не да си ги съчинява11120

14

Срам за кравата

преди 5 години

Ковбоите вече официално никой не ги бръсне :))) е такъв позор не са имали никога.

13

демократ

преди 5 години

Най много терористи в ИД са от Русия!!! Факт!!

12

Василев

преди 5 години

САЩ имат неизчерпаем ресурс, и могат да водят война , до като свят светува!!!!!!За триото от диктаторски режими не съм сигурен, дали могат да издържат една двайсетгодишна война!!!Агент Върджил Шонеси!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Решението за Идлиб е ядрен удар по краварника, да видат кон боб яде ли.

10

Народен Будител

преди 5 години

Тръмп да пуска атомната бомба и кризата в Сирия ще приключи.С Уважение:Професор

9

Анонимен

преди 5 години

Просто е отрочетата на краварита се предават и слагат оръжие без никакви условия и няма да има нито жертви, нито бежанци. За съжаление обаче западните "демократизаторите" не виждат нещата по този начин.