16

Анонимен

преди 5 години

Толкова ни е добра медицината, че който го е страх за живота си и има пари отива в Турция...който го няма, се кръсти и тегли заем за евентуалн опогребение и ляга на операционната

15

Y're nothingspe

преди 5 години

НЕКВА СПЕЦИАЛНА ЛИ Е ТАЯ?

14

Анонимен

преди 5 години

На никой не му пука... Тея даже и концерти не правят... Чаша гарите егнусни поне събраха пиян китен и наркомани те по чалготеките, Тея ги слушат само за да а ги плюят после, колко тАпи били.

13

Черна котка бял кота

преди 5 години

Ще изпусна метанови газове с което увеличавам парниковия ефект. Каква драма. Ето това е новина.. Очаквам материал по темата!

12

65

преди 5 години

Мисля си ,че Кристин е много малка и все още не е наясно с прошката като духовно преживяване.Тя в момента е щастлива,че ходи ,че ще върне предишният си живот.Но ,асега беше с ампутиран крак,щяхме да четем друго.Времето ще покаже .Желая пълно физическо оздравяване.Тялото е едно ,душата друго

11

мхм

преди 5 години

Това девойче да обръсне мустака и тогава да прощава! Нищо не е простило,това са плямпаници за пред "медиите". Пора.т го здраво, даже и с патерици, сливкат.а е още прясна и сълзи, трябва търкане, чесане,лизан.е! Нека се опарви девойчето, па да почне и в задния двор да паркира... Коментарът ми е такъв, за да се досетят някои драска.чи да не ни занимават с малки щракал.ки, че някак си писва!!!

10

Анонимен

преди 5 години

До Аз "Гледайте си вашия живот, кой кого "***" си е лично негова работа."Точно так. Това си е нейна работа, и нека бъде така добра да не занимава всички с това кой я *** и кой не.

9

Дидо

преди 5 години

Абе хора вие като се молите на Господ за прошка д ви прости , тогава кои сте вие да не прощавате и в Библията точно това се пише да прощаваш на враговете си и да бъдеш приятел с тях. Исус заради това е разпнат на кръста за да прости Господ греха на хората. Някой тук пишат много злобно , ужас сте бе хора злобари ( ....

8

до 9

преди 5 години

само един много слаб човек може да прощава на някой, че го е направил инвалид, зъб за зъб, око за око!!

7

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Само голям човек може да прощава. Успех с възстановянето ! Силно момиче излезе. Работата не е най-важното нещо в живота...Тя е само преход.

6

123

преди 5 години

простила?! даже и в Библията пише "зъб за зъб, око за око". освен това обществото изисква наказание за всяко (пътно-транспортно) престъплевние, независимо дали ни засяга пряко или не, защото утре същата Дивачка ще направи инвалид някой друг!!

5

Гoшу

преди 5 години

Кристин, Кристин, какво да ти кажа. Тази ти уби живота, ти и прощаваш, ама ти си знаеш. Кажи ми нещо честно, ако четеш новините тук, докато си в болницата. Беше манекенка и модел в Англия и България, смяташ ли, че даже да си възстановиш на 100% двигателните функции, с тези белези вече ще имаш тази работа? Защото не съм чул белези от разкъсан крак да се премахват

4

Анонимен

преди 5 години

До JJАбе тия с бентлитата не живеят дълго:)

3

Аз

преди 5 години

Бог те е пазил, дете! Дано и за напред е така!

2

идентичен идиот

преди 5 години

Гледал съм я в едно интервю как се хвалеше, че била гадже на Криско, а Гала не спираше да се възхищава на това. Отврат. То като не можеш да се похвалиш с друго, ще се хвалиш с това кой те ***.

1

модел била?!

преди 5 години

Оди пак се търти около "известните", ама с патериците ще ти е трудно.