63

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ВИДНИТЕ ПУТИНОФИЛСКИ *** ТУК КАТО ХА-ХА-ХА И САТА НАТО И СЛАВА РУСИЯ СЕ ПОДИГРАВАХА С ЕРДОГЬОНОВЦИТЕ КОГАТО ГО ПРАВЕХА ТОВА ТАМ :DА СЕГА СЕ ПОДИГРАВАТ НА СЕБЕ СИ :DЛЕЧЕНИЕТО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО С ЕВТАНИЗАЦИЯ НА ПУТИНОФИЛИТЕ ОТ ТЯХ ПОЛЗА ЗА ХРИСТИЯНИТЕ НА ЗЕМЯТА ЩЕ ИМА САМО АКО ГИ НЯМА!

62

Анонимен

преди 5 години

До 81Най-бедните в Европа са русия, България е много по-напред.

61

Анонимен

преди 5 години

ПУТИНОФИЛИЯТА Е ЗАБОЛЯВАНЕ ХАРАКТЕРИЗИРАЩО СЕ СЪС АТЕИЗЪМ, БЕЗМОРАЛНОСТ, БЕЗСЪВЕСТНОСТ, БЕЗСКРУПОЛНОСТ,,,,,,,,,,,,, И ЧЕСТИ НЕЙНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ СА ОЛИГОФРЕНИЗЪМ И ДЕБИЛИЗЪМ !!!ЛЕЧЕНИЕТО Е САМО ЧРЕЗ ЕВТАНИЗАЦИЯ!!!!!!!

60

Анонимен

преди 5 години

Вярвам че от Apple са си оскубали косите за счупения таблет.

59

Анонимен

преди 5 години

ПУТИНОФИЛИТЕ СА НАЙ-ТЪПИТЕ СЪЗДАНИЯ НА СВЕТА ПО-*** СА И ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ЕРДОГЬОН А ТАМ СА 600 ГОДИНИ НАЗАД В УМСТВЕНО РАЗВИТИЕ!

58

Анонимен

преди 5 години

По последна информация ябълката е фалирала, а американските борси са се сринали след този акт.....

57

Анонимен

преди 5 години

Сега руските баби ще започнат да използват безаналоговите, свръх супер, ултра, гига, хипер иновативни руски смарт телефони :)))))))))))))))))))) Колко *** народ е руския.....

56

Гoшу

преди 5 години

Знаех го и преди, но вече съм убеден, че колхозниците са най, ама НАЙ-ТЪПИЯ народ на света :) Даже в Африка сомалийските пирати ми се струват някак си по-умни, организирани и с цел хора. За терористите от ИДИЛ, джихадистите и талибаните важи същото. Онези никога няма да изпростеят до такава степен, че заради едната омраза да унищожат нещо, което може да им върши работа :) Заслужават си съдбата, тези ***. Да умират от глад и да целуват иконата на нефелното жуже, ха-ха, егати смешниците :)

55

Учуден

преди 5 години

Бре, много са агресивни тези бабета-горят телефони и таблети, без да знаят за какво. Било американско, за това ли? Доста са тъпички тези руснаци, и това е!!!

54

Анускоп

преди 5 години

Та не разбрахме какво имат против айфоните, ,,Бабите на Путин''?Нещо проблем с процесора ли,или кофти камера са направили от епъл? Ха,Ха.Хааа. И откъдя ги имат тези айфони путиновите баби? Да не би да ги е донесъл щъркела ???

53

Аспарух

преди 5 години

Някои са заблудени като бабите(ако е истина разбира се).Други са заблудени и си мислят,че като Америка,ги милва по ***,много ги обича,а не,че ги готви за пушечно месо във война с Русия.То и прасето си мисли,какви добри хора му дават да яде,ама до Коледа.

52

завалийките

преди 5 години

Не зная защо, но изпитах едно такова умиление като прочетох статията.КОЙ ли име купил тези iPhone и този iPad дето са счупили?И дали след като са приключили акцията са имали пари да си купят някоя слушалка от онези Nokia дето ги подаряват по нашите офиси?

51

Анонимен

преди 5 години

Тези хора не са добре а пък ката гледам и тези в коментарите

50

пена

преди 5 години

А дали путинските олигарси ще си изгорят и лъскавите Мерцедеси ?

49

До 68

преди 5 години

Престани да се наричаш българин , ти си руски предател и лъжец.Вие русофилите сте позор за опълченците.

48

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия!

47

Анонимен

преди 5 години

Олицетворението на руския народ.Простотия и величаене и вярност към собствения им тиранин.Ако може и нещо за войната да се включи...още по добре

46

Някой помни ли

преди 5 години

Как Путин се пъчеше преди 8 години с руския убиец на айфона в ръка и смело предричаше техническо надмощие над САЩ.А сега закъсалата Италия го бие икономически , а жалката Германия е толкова закъсала , че само с търговския си излишък ги бие иконимически.Бедните немци , дори Китай задминаха по положително салдо , но ние им се подиграваме.

45

Сата НАТО

преди 5 години

Аз смятам, че русняците са доста интелигентни и одухотворени хора. И тези бабки са добри артистки, много естествени. И щом не трошат чушкопеци, не ме касае!

44

Анонимен

преди 5 години

КАТО ЦЯЛО НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ Е ПО-СЛАБОУМНО ОТ ТОВА НА ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!! ТАМ СА ИДЕОТ ДО ИДЕОТА ДО ОЛИГОФРЕНЯКА :D