"Отрядите на Путин" са небезизвестен канал от Краснодар, които често публикуват екстравагантни видеа, и както става ясно от името им са заклети привърженици на руския президент Владимир Путин.

Последната им акция е срещу американската компания Apple.

"Това е вражеска апаратура", казва една от бабите от "Отрядите на Путин". И като вражеска апаратура - трябва да бъде унищожена.

"На нас не ни трябва американска продукция", казва друга и захвърля таблет в земята. После го и доунищожава, за да покаже гневът си към американския концерн.

И така, в огъня и под гнева на баби рускини, горят хиляди долари във вид на телефони.

Естествено, докато някой не донесе кофа вода, защото все пак здравия разум надделява и някой се сеща, че не е добре да се горят батерии.

Коментари Напиши коментар

113

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 93

Абсолютно нищо общо няма лимузината на Путин с Ролс Ройса. И какви са тези хора, които нагло лъжат несведущите? И какви са тези дръндьовци, които вярват на лъжите и ги разпространяват, за да изглеждат много вътре.
А американските таралясници изобщо не са най-добрите коли. Добрите коли са германските и японските.
А при днешните средства за съобщения не се знае, кой и как ползва чужди образци и технологии.

112

ядем домати с колци

преди 10 месеца

До Историк 107

Да де, след като предизвика продоволствена криза, като купуваше жито от СССР, аизхвърляше кораби с жито в океана и осъществяваше разни скрити машинации. А индустриализацията си я извърши съветският нарпод със самоотвержения си труд. И какво им даваха Съветите срещу известна научно-технологична документация? Огромни пари и материали. Айде не ни ги представяй САЩ ксато благодетели.

111

Анонимен

преди 10 месеца

До Историк

Безсрамен лъжец.
СССР изплати до цент това, което САЩ им бяха дали като оръжия и храна. До цент! А САЩ как плати на СССР за спасените със смъртта на съветските граждани американци? Руснаците със смъртта си спасиха поне 5 000 000 потенциални жертви на САЩ, които като съюзници със съветската държава трябваше равностойно да участват с жива сила. Но даде само 300 000 жертви срещу 30 000 000. Колко струват спасените животи на американците. Равна ли е цената на автомобил на цена на живот?