18

внимателно

преди 5 години

До ШОФЬОРЪТ Е НЕВИНЕН! - - когато сте саркастичен - предвиждайте нивото на аудиторията , моля Ви ! ! ! Нали виждате колко "-" е отнесъл коментарът Ви . . . . и това са грамотни хора - предполагам . . . .

17

Анонимен

преди 5 години

Народ - компот!

16

Анонимен

преди 5 години

Секи ден едно и също. Секи ден. Никой не си взима поука от ставащото. Само мерките затягат. Какво очаквате от КАТ? Сами трябва да сме внимателни и да блъскаме чуждите деца с колите си така, както искаме те да блъскат нашите. Никак.

15

шматка

преди 5 години

Римски истории.Онова пък паднало от каруцата.

14

Сапун

преди 5 години

Няма имена, работата е ясна.51 г без книжка, пак работата е ясна.Държавата цирк, всеки ден с ново представление.

13

Анонимен

преди 5 години

Тези са от онези. Лошото е, че все по-често ще са по шосетата, неграмотни и не спазващи никакви правила.

12

д-р Гилотен

преди 5 години

Имам решение за такива случаи!

11

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е българинът да разбере, че нито пътя, нито завоите, нито асфалта, нито дъжда, нито мъглата, нито книжките,..., а манерката е виновна за всичките му беди !

10

Орган

преди 5 години

За да е шофьор трябва шофьорска книжка,а така е просто *** убиец на пътя

9

анонимен

преди 5 години

От братовчедите на Селена Гомез са !

8

гост

преди 5 години

От ,, ония" ли са ?!?!

7

Анонимен

преди 5 години

бай *** днес се представя на ниво!

6

праведен

преди 5 години

...да знаете, че асфалта е виновен ....

5

Ужас

преди 5 години

Чета новините и имам чувството, че сънувам. Няколко новини само за днес, за катастрофи и *** изпълнения, които нормален човек трудно си представя, камо ли да извърши. Какъв е този? Вероятно алкохолизиран, неграмотен ***, аутсайдер, абсолютно безполезна твар. Натоварил чаветата на коптора-милионник и газ. Без книжка, вероятно трудно разбира български, пиещ всеки ден по много. Това ли е настоящето и бъдещето на България? Жалко.

4

Анонимен

преди 5 години

Нормално е това да се случи с *** за президент, чийто баща с мощния си 400 коньов Мерцедес сгази като куче инвалид в Хасково и се оказа потърпевш/ Този шофьор, сгазил децата, е взел пример именно от президентският бащица! Искахте Промяна, НА ви промяна! Българчета падат от каруци и си трошат главите, биткаджии бият жени и мъжете им с инсулт, коли се врязват в търговски центрове, автобуси с пенсионери падат в дерета, обири, кражби, измами, безпаричие, смут, безработица, инфлация! ХАЛАЛ ДА ВИ Е

3

Анонимен

преди 5 години

Предложение към сайта,да има отделен раздел за бушменските изпълнения!

2

ШОФЬОРЪТ Е НЕВИНЕН!

преди 5 години

Веднага проби от асфалта, с който е покрит пътят - убиец! Отговорните инситуции и лице да бъдат подведени под съдебна отговорност, нужни са оставки и затвор! Пътят освен некачествен, е подвел шофьорът да кара бързо и да изгуби контрол над возилото, връхлитайки върху децата, които са пиели, пушели и псували докато показват средни пръсти на шофьора, отклонявайки вниманието му. Отделно да бъде иницирана подписка за моменталното му освобождаване, защото досег ане е имал инциденти, има диабет!

1

бьйдк

преди 5 години

е па да, то за да караш кола.. ти трябва кола, кво друго :D