57

изборът

преди 5 години

До Днес 9.09....Като сме роби и такива ще си останем НЕКА ДА Е ТУРСКО РОБСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

56

Истината

преди 5 години

Истината е неудобна за комунистите,защото показва истинското им лице на масови убийци,терористи,крадци,келепирджии,нагаждачи,изобщо чада на л укавия.

55

Анонимен

преди 5 години

До42. Защо британските служби ще го убият. С какво ги е предал.

54

cky2kbg

преди 5 години

Айде пак с човъркането... стига !Минала свършила работа както и много други. Днешните поколения само са чували и дали им е интересно ?

53

Анонимен

преди 5 години

Рузвелт го казва ...има го документирано на филмова лента . Управлението на България е фашистко ..... Господа "свободолюбци"

52

Черен ден за БГ

преди 5 години

Господ, забавя ама не забравя!!!!!!

51

Анонимен

преди 5 години

За предателите калъчката !

50

annybody

преди 5 години

Един и същи *** под 23 поста; да беше попрочел нещо, преди да "забавлява" аудиторията със свободните си съчинения за "световната конспирация".

49

Анонимен

преди 5 години

Юлия Кръстева агент ли е била? Не са черно- бели нещата.

48

Днес 9.09....

преди 5 години

ЧЕРНА ДАТА ЗА БЪЛГАРИЯ!ПРЕЗ 1944-Г. РУСНАЦИТЕ ЗАВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ И СТРАНАТАПАДА ПОД РУСКО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО. ПОКЛОН ПРЕД ЖЕРТВИТЕ НА ЧРВЕНИТЕ УБИЙЦИ!

47

Анонимен

преди 5 години

Да сведем глава и запалим по свещичка за жертвите на комунистическият терор след 09.09.1944 година.

46

Анонимен

преди 5 години

ЧЕСТИТ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !

45

Комунистите го убиха

преди 5 години

Комунистите го убиха за рождения ден на червения диктатор Т.Живков, защото той усмиваше бай-Тошо и комунизЪма.

44

Анонимен

преди 5 години

По това време никой не можеше да отиде на Запад без да е близък до БКП и ДС.Така, че хайде моля.Тия ги разправяйте на джендърчетат в детската градина.

43

писна ми

преди 5 години

Я си спомнете коя журналистка започна кампанията и атаката срещу България за атентата срещу папата!?Британска журналистка беше......

42

бай Иван

преди 5 години

Не само Георги Марков са убили червените касапи.След 1944 година почерниха хиляди български семейства,подражавайки Сталин.Убийствата продължиха и след замяната на строя и разграбването на България.Другарите създадоха мутрите като репресивен апарат заместващ милиционерите.След като им свършиха мръсната работа,част от тях бяха убити за да си заличат следите.

41

те са англичаните

преди 5 години

Ясно е кой го е убил и защо,днес виждаме същия сценарии с случая Скрипал!

40

1234

преди 5 години

Британските служби го убиха.

39

Петров

преди 5 години

За онези които виждат България като "съюзник на Запада", т.е. като американска/немска/турска военна база за атаки срещу Русия днес е черен ден - 9 септември е знак, че възмездието за тях винаги идва. Честит празник.

38

Fallschirmspringer

преди 5 години

Англичаните са майстори на демарша.След като употребиха Марков като информатор за отношения във вътрешния кръг на Т.Живков,той се превърна в тежест за тях.Трябваше по някакъв начин да бъде подгрято международното напрежение и за това им трябваше подходящ скандал с международен отзвук.Атгличаните си го ликвидираха,вдигнаха скандала и го "хързулнаха" на българските служби да го от играят.Нека не забравяме,че случая Марков е прелюдия към втората част, по-големия скандал ,атентата срещу папата