235

До 247

преди 5 години

Другарю тротинетка или детска количка има ли разлика?Можеше да е второто.Пак ли нямаше да спре,а?

234

Анонимен

преди 5 години

Мислех, че има закон, а не че всеки с власт, решава кое е правилно и кое не.

233

Пешеходец

преди 5 години

"Трутюнетки" НЯМАТ място на пътя .

232

Анонимен

преди 5 години

Защо е бил длъжен да спре, там има велоалея или количката се кара с някоя категория.

231

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах кой в кого или кого е блъснал ??

230

Рапчев

преди 5 години

Триколката е превозно средство, което служи на инвалиди за придвижва и се считат за пешеходци. Забележете само превозното средство не се ползва от инвалид. Трябва ли да бъде регистрирано и да отговаря на определени изисквания за да се движи по уличната мрежа. Вижте от къде пече слънцето, възможно е въобще да не е забелязан, не зависимо, кой е управлявал автомобила. Но отговора на ГДНП е такъв че да удовлетвори обществото, не кое е законно. Другарят рапчев, толкова си може, да ли е оправял ПТП.

229

Анонимен

преди 5 години

Абе нас като ни удари един кон на влизане в кв. Факултето, полицаите нито събраха свидетели, нито прегледаха видеокамерите, нито прегледаха спътникови снимки. Направиха по една алкохолна проба, написаха акт на шофьора на конното ПС и ни казаха, че щетите не се покриват от Гражданската, понеже не било МПС туй дето ни е ударило. Що не ги уволниха и тях? Всичко това са пълни глупости. Нито на триколката мястото й е там, нито има тежки щети за някой. Било е просто недоразумение.

228

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 241: И кой я отрича вината на Георги Радев? И двамата имат вина, но все пак никой не е пострадал. Минали се две седмици, и някой гербаджия усетил далаверата, извадил записа и тумба-лумба още две седмици се предъвква. Докога. Да са останали хич без новини журналистите, та да повтарят едно и също? Не си личи да е така.

227

Анонимен

преди 5 години

Никоя случка не се случва случайно.Да се посмалят децибалите е сигналът от случката. Че някои изпопрегракнаха.

226

Анонимен

преди 5 години

Наредба Номер 3 от 11 Май 2011 за физическата годнодт на шофьорите! Член 193/194 за отговорността на водача на моторно превозно средство! Къде е тръгнал да шофира щом не вижда? Главната вина е на Радев - тати!

225

Анонимен

преди 5 години

Гербер бре чети, Гербер не четете, Гербер, бре чети тоя пак неще.Чл. 107 и чл. 108 от закона за движение по пътищата.

224

До 234

преди 5 години

"Един нищо и никакъв инцидент се разду и тиражира до безкрай,а това глупа.и гове.а мене изобщо не ме интересува".... Като не те интересува защо си губиш времето да спамиш?Мен пък такива нагли комунистически извращения в моята дътжава МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ... и да , случая трябва да се раздухва независимо кой политик е замесен

223

Анонимен

преди 5 години

Хитър е дядката. Офейкал е на мига, че ако цунеше дрегера... нали. Обаче не може да му се размине, дето не е спрял и не е оказал помощ на човека. Не му прави чест!... Кой ти гледа чест и морал тука па ти бе!

222

ГЕРБ

преди 5 години

Са в идеална позиция да предизвикат разследване и да поискат оставка на пРезидентаЦялата власт е в тях

221

Рейтиномер

преди 5 години

Рейтингът на пРезидента се търкаля под гумите на Мерца на баща му!Оставка!

220

баста бе

преди 5 години

ТРИКОЛКА ЛИ Е,ДВУКОЛКА ЛИ Е-ТОЗИ ИНВАЛИД ЛИ Е ИЛИ НЕ---НЕ Е РЕГИСТРИРАНА НИКЪДЕ И НЯМА ПРАВО ДА Е НА ПЪТЯ---НЯМА НОМЕРА,НЯМА ЗАСТАХОВКА,ВОДАЧА И НЯМА ДОКУМЕНТ--АБЕ ПРОСТОТИИ--ПОЛИЦАЯ ДА СИ ТЪРСИ ПРАВАТА В СЪДА-ЩЕ ГО ВЪРНАТ НА РАБОТА..А ТОЗИ КОЙТО Е ИНВАЛИД--КАК ТАКА КАРА ТРИКОЛКАТА,ДВУКОЛКАТА--КОЕ МУ Е ИНВАЛИДНОТО--НЯМА КРАЙНИЦИ,НЕ ВИЖДА ИЛИ...ДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ..ИЛИ ЗДРАВ И ПРАВ ПИЧ СИ Е КУПИЛ КОЛИЧКАТА И СЕ РАЗКАРВА ПО УЛИЦИТЕ--НЕЩО ПАНАМИРИСВА НА ГЕРБЕРАСКА ПРОСТОТИЯ...

219

Летеца

преди 5 години

България няма да стане по-хубаво място, докато хората хабят енергията и емоциите си в подобни битови истории. Не е за вярване , колко мастило се изписа и колко време отделиха медиите за този случай. Битовизма убива енергията за нещо по-добро, нали тролчета и от двата лагера. Кое е последното смислено нещо, което сте направили?!?

218

ognyanz

преди 5 години

Докога ще я дъвчете тази дъвка. Дребно пътно произшествие. Има записи, има свидетели, пострадали няма. И докога ще ни занимавате с това? На Корнелия Нинова в един месец два пъти и блъскаха колата, някой да научи нещо след това? Никакъв интерес от журналистите. А сега това се предъвква вече втора седмица. И един полицай си загуби работата. Хайде, давайте нататък борбата с "комунизма".

217

Анонимен

преди 5 години

Тролоовете са в ужас... реномето на льотчика е сринато , а той е единствения и последен шанс на комунистическата мафия тровеща ни от 1945г насам да спре идващия спасител на България с други думи - надяват се проекта на Радев да попречи на проекта на ТрифоновПромили са мозъците на 1милион бабички, ще купят 1милион ромОВЕ , не дават да се гласува от чужбина... ..но пак ще бъдат разгромени

216

спрете се тролове

преди 5 години

Дърт комунист прави дребно случайно птп , което може да се случи на всеки.. ..оттам обаче почват големите НЕСЛУЧАЙНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯместен Големец от БСП се появява да оправи нещата ... милиционер пълни гащите и изкарва невинния виновенА партиините тролчета обвиняват ГЕРБ(които също са комунистически престъпници) че раздухвали случая . Явно за тях е правилно да се потули поредната комунистическа справедливост