53

Кой

преди 5 години

Строителя е САГ. Доста активен в района.

52

Анонимен

преди 5 години

А НИЛСКИ КОМАРИ ИМА ЛИ В БЛАТОТО?

51

Анонимен

преди 5 години

Като е имал дедо му нива там, значи е орал и сял тази нива. Ерго - бил е селянин.Тогава този какво се прави на столичанин, като че ли е аристорат от английския кралски двор.Коренът му селяндурски!

50

Анонимен

преди 5 години

И ПЛУВНИ БАСЕЙНИ ВИ СТРОИ ФАНДЪКОВА И ПАК НЕДОВОЛНИ.

49

Анонимен

преди 5 години

А рибиловен билует че ни дирят ли??

48

Шоп

преди 5 години

Преди време имах връзка с една женица от блока на първия кадър.Там градинка няма, има голямо пространство, обрасло с храсти, за което никой не се грижи. Изкопът е пропаднал заради скъсания водопровод, иначе мястото е на баир и подпочвена вода на тези 4-5 метра няма. И от самото видео се вижда, че блоковете са на поне на 50-60 метра от дупката. Да, между другото тези активисти са нацвъкали един ред грозни бетонни клетки пред блока. Въобще стандартна соц. панелна ***.

47

Анонимен

преди 5 години

Па кво! Няколко шаранчета и на пролует че си заметат от балконите! А и неколко жабчета да турнат (они сами че си додат) и шуките че лапат попови лъжички.

46

ГРОБ

преди 5 години

Герберастията до шия

45

Е па

преди 5 години

утре някой може да извади документ, че плочките пред входа ти са на дядо му обора едно време, достатъчно са добра сума пари и герб кмет (герб=корумпиран). Ще протестираш ли тогава или ще пуснеш въжена стълба от терасата си? А герберасте?

44

Аз бе

преди 5 години

аз ги възстанових, кой друг, ако не аз. Доволен ли си сега

43

А де

преди 5 години

До 43,А бе КОЙ е реституирал и кога,кога??? тия междублокови пространства???

42

ха ха ха

преди 5 години

ако светлият комунизъм не беше строил разумно, чие междублоково пространство щяхте да застроявате сега бе боклу ци крадливи :)))

41

Не се правете

преди 5 години

на гламави, герберасти. Кой е възстановил частен имот в жилищен квартал? Като е имал дедо ти нива там преди 100 години, ще получи отново НИВА в софийското поле, а не градинката под носа на хората в жилищен квартал. Ай ще ви у тарикатите нагли

40

Анонимен

преди 5 години

До ПРАХЕАйде да не ми ги разправяш на мен тия за светлия комунизъм! Имай предвид че всички тия протести дето лягат пред багерите са абсолютно незаконни и в една нормална държава полицията щеше да дойде и да ги арестува за намеса в частна собственост а не да спират строежи защото на някой не му харесва там да има сграда.

39

Анонимен

преди 5 години

Имота е частен и има разрешение за строеж. Проблема е в немърливото укрепване на изкопа до колкото виждам от снимките.Не ми е ясно как така обаче разни лелки се обявавяват против строителството в частен имот. Ако имота е техен и някой не им разреши да строят на него ще вият до небето. Ако някой предложи да им събори блока и да направи градинка на негово място няма да са съгласни ама в чуждия имот може да е градинка.

38

NoName

преди 5 години

Абе хора каква риба има там и колко се плаща на пръчка хахахахах

37

179

преди 5 години

Еее здрава е немската машина. От колко високо е паднала и почти нищо и няма. А Инфраструктура строена от българи - строи се блок то излиза накрая язовир хаха , прави се асфалт уж качествен след 1 година пропада...

36

Анонимен

преди 5 години

Без да се заяждам с някой само да питам този на първата снимка последовател на Каракачанов ли е, защото носи СИНЯ КАСКА. Дали е "умиротворител"

35

ПРАХЕ

преди 5 години

пич, като управляваха комунистите, имаше ред и закон, тези са обикновени крадци, не се бъркай. Едното е идеология, другото престъпление.

34

AXE

преди 5 години

Е стига бе, тя е кмет и не знае какво се случва в нейната община..............Е те това е безкрайното лицемерие на ГЕРБ=БКП. Така се узурпира власт, като правиш пропаганда и цензурираш медиите. И посе що не се връщат децата ни....Защото сме бананова република, управлявана от шайка КОМУНИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!