65

Анонимен

преди 5 години

До КрайМного задръстено и ограничено мислиш.Турските ТИРове и гастарбайтери НЕ зареждат гориво в БГ.Викаш да махнем винетките и да ги пуснем да ни трошат пътищата безплатно ли?Във всеки един момент на територията на БГ има около 3000 ( три хиляди ) чужди ТИРа.Ти ли ще плащаш за тях?

64

Анонимен

преди 5 години

До бай ТодорБай тодоре и по твое време беше така, не се прави.Стоката изчезваше от магазините, месеци се намираше само с връзки.После съобщаваха по новините, че цената се вдига с 50% и още на другия ден магазините бяха заредени с новата цена.Това го помня за бензина няколко пъти. За захарта. За олиото.Даже за детските велосипеди беше така.В началото на 80-те сгъваемите балканчета ( със сплесканата рамка ) бяха по 75лв. После изчезнаха от магазините. После се появиха ама вече на 110.

63

до 47

преди 5 години

Колега, недей да говориш без да знаеш! В градът в който живея аз, точно защото е малък, има общо 5 бензиностанции, като 4 от тях са в рамките на града, и една на не повече от половин километър извън него! От тези 5 бензиностации, две са на петрол, една от която зарежда т.нар градски транспорт, които автобуси са пък собственост на същия човек който държи конкретната бензиностанция, и другите 2 са пак на един и същ човек... Говори ми после пак за малък оборот и избиване на печалба...

62

Край

преди 5 години

Качвай акциза на горивата още. Махай винетката, махай данъка за кола. През количеството гориво се вежда кой, колко потребява пътища и кой колко замърсява.

61

Анонимен

преди 5 години

Е що ни занимавате с глупости? Вчера писахте че заплатит скочили с 200 000% за 15 гогини а цените. ....... с 2-3%. Какво ни пука че горивата скачат, нали заплатите също скачат под зоркото око на тиквата, все пак той се грижи за народа

60

Горна банкя

преди 5 години

По-добре танковете да дойдат, ама нафтата скъпа, а пък и танкове не останаха ...

59

Анонимен

преди 5 години

57, Карам си Мерцедеса, обаче извънградско на дълги разстояния, иначе стои в гаража и ходя пеша на работа защото няма смисъл да му скапвам мотора със студени стартове за по 2 километра на ден.

58

Бентли-до 44

преди 5 години

Карай си ти метрото,аз съм си с колата!

57

бай Тодор

преди 5 години

А бананите и тоалетната хартия - скачат ли цените? Банани и тоалетна хартия да има, другото са бели кахъри.

56

До 51

преди 5 години

Карай си счупеният и ръждясал велосипед и не се пречкай на пътя на автомобилите!

55

5.7

преди 5 години

Аз си карам 5.7 бензин атмосферен. 25-26 литра градско. Какво му плащаш :)

54

Бургас

преди 5 години

А защо митницата не публикува анализите за съдържанието на сяра в горивата на всички марки бензиностанции? Дали защото превишават? А кой началник на митница кара Порше Кайен служебно 5.0 бензин за сметка на бюджета? Точно така- бургаския, който отговаря за пломбите на Лукойл

53

месара

преди 5 години

до магазина (през две преки) с колата,...... еееее, ама друго си е!

52

Анонимен

преди 5 години

Е цената на бензина и дизела не се е вдигала повече от месец.

51

Анонимен

преди 5 години

Пак е по-евтино от градския транспорт.

50

Анонимен

преди 5 години

*** е подкарал някакви гробници от Виденово и Костово време дето в белите държави и 300 евро не струват, джитка из града за 3 километра разстояние и гори в пъти повече гориво защото колата не е загряла и само чака по светофари и задръствания, обаче вече "колата не е лукс, а необходимост". Льольо, преди 15 години имаше 5 пъти по-малко коли и хората пак са успявали да ходят на работа, до болница и да пазаруват.

49

Истината

преди 5 години

До 38С кое не си много съгласен? То и в София е по-евтино и много по-бързо с кола, отколкото с градския транспорт.

48

Уникум

преди 5 години

Бедни били Българите ли?? Прав е Бойко, я ги Виж вчера фукнали за гърция "бедняците", ама про"сти и т"ъпи- набутаха се като *** в Кресна и олелеее задръстване 15 км??Бензина бил скъп?? Ми къде сте фукнали бе? Прос"т народ и тва си е? Каза ви Б.Борисов и е прав- само на нашто море бе? Ама нали са тарикати се....Смяхххххх.Бегайте бе у Гърция.......

47

Анонимен

преди 5 години

Къде ги въртите тези 30 хиляди километра в БГ освен ако не карате такси/бус/баничарка? Масово колите в БГ се ползват за 10-15 километра на ден в града, и за 20-30 излизания извън града с разстояние 200-300 километра средно.

46

До 42

преди 5 години

Какво искаш да проверяват?! Ако ще и цена от 10-20 лева на литър бензин и дизел да сложат, нищо нередно няма. Просто не купуваш от тях. То е ясно защо цените им са по-високи - имат малък оборот и избиват по-голяма печалба чрез по-висока цена.