15

Анонимен

преди 5 години

Актьорите от това поколение, родени 1934-1936г. са велики. Достатъчно е да споменем Ален Делон, София Лорен, Уди Алън, Елвис Пресли, Доналд Съдърленд, Крис Кристоферсън, Бъди Холи, Джери Ли Луис. Тези хора написаха историята на киното и рокендрола. Берт Рейнолдс бе един от тях.

14

Мир на праха му

преди 5 години

Бог да го прости! Беше добър актьор. Не се вземаше съвсем на сериозно, имаше тънък усет за хумор и самоирония.

13

Анонимен

преди 5 години

Да почива в мир!Харесвах го като актьордоста простовато е това "е умрял..." обикновено в такива новини се употребява по-обраната дума "починал"

12

Анонимен

преди 5 години

RIPСтрахотен мъж и актьор!

11

noFreeman

преди 5 години

Поклон!

10

Анонимен

преди 5 години

Хуморът в този човек беше естествен и неподправен,и това го правеше велик актьор.Рядко се срещат такива майтапчии.Всичките му филми са хубави,и динамични.Бог да го прости.

9

none

преди 5 години

Едва ли в щатите пишат по вестниците когато някой БГ актьор си замине ..

8

Анонимен

преди 5 години

До none"... не смятам че този актьор е известен на някого в БГ."---Е, все на някого е известен. В САЩ и до сега показват по няколко ТВ канала неговите филми. Това е класика.Нищо не пречи нашите ТВ-та да купуват и показват негови филми, те са вече архивни.Но е за предпочитане да опростачават хората с предавания за чалгаджий, плеймейтки, ЛГБТ-та, сцени от ромския бит, мигранти и т.н. и т.н.

7

Ivan

преди 5 години

Поклон! Много сладък актьор, а Рали Кенънбол, Смоуки и бандита бяха култови филми.

6

none

преди 5 години

Бог да го прости но какво общо има това с България или със българската публика не смятам че този актьор е известен на някого в БГ.

5

HANS GRUBER DIE HARD

преди 5 години

И имаше и две номинации от втория най-престижен филмов конкурс в света - Британските награди БАФТА.Та искам да ви кажа, че да попадне такъв филм от такъв жанр за Номинация за Оскари, е едно на 100 милиона, а не стига че и ''Робокоп'' беше пълен със кървища и насилие .Но явно са го оценили подобаващо, защото филма е култо-классика, като Блейд Рънър (1982) .

4

HANS GRUBER DIE HARD

преди 5 години

Познато лице, но не беше велик...И по принцип се знае че Холивуд и Организаторите на Оскарите (академичната награда) никога в историята не са обичали екшъните и многото кръв, да ги пускат дори за обсъждане..Има хиляди филми. но ще ви дам един пример - През 1987 г. големия холандец Пол Верхоевен направи великия сай-фаи екшън Робокоп. Филма спечели 5 награди Сатурн (а това е най-големия форум в света за този жанр, получи три Номинации за ОСКАР, И СПЕЧЕЛИ ЕДНА СТАТУЕТКА ''ОСКАР !...И имаше и две

3

Анонимен

преди 5 години

Да, Рали Кенънбол, голям филм.Можеше от уважение да напишете починал, а не умрял.RIP

2

Анонимен

преди 5 години

Голям актьор....Моля не забравяйте вечната класика The Cannonball Run ....Такива като него оставят вечна следа не сано в киното...Респект...,

1

Анонимен

преди 5 години

Голям - БОГ ДА ГО ПРОСТИ