119

П.Петров

преди 5 години

Предпочитам достойно настояще, пред "утеха в миналото"!

118

Анонимен

преди 5 години

Прав е президента....................време за президентска република в България!!

117

Срамота

преди 5 години

Нито ред за 102 годишнината от добруджанската епопея и безстрашните битки на ген.Иван Колев.Русия може само да си мечтае за такъв военен стратег.Срамно е , че на запад го почитат и уважават повече , от колкото у нас.Срам , но така е с руските *** дето били медии.

116

astuc

преди 5 години

Uuuuu, bg partiini ortodoksalni teroristi, uuuuu...ubiici....darjat bg narod s nai-niski zaplati v eu...

115

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от всички български политикани да яхват достойното ни минало защото те с делата си доказват че не са достойни за него.Службогонци,чуждопоклонници са и унищожават народа от които произлизат.

114

Shark

преди 5 години

Симпатизирам Радев, но тук няма да се съглася с него. Достойното ни минало е хубаво, но е минало, и в никакъв случай не може да ни бъде утеха за безпътното ни настояще. Защото ще си останем само с него, и защото бъдните поколения ще имат само безпътно минало. Не се разсъждава така, миналото е минало, от него можем да се поучим, да се гордеем, но не и да живеем с него. Живеем тук, и сега, и тук и сега трябва да оправим настоящето. И Е СПЕШНО!!!

113

До Пустиняк до 246

преди 5 години

Разбирам че си Пустиняк и не ставаш за нищо, дерзай с левите си идеи за светло бъдеще, нищо че, любимата ти столетница въведе най-дясната от всички десни мерки - плоския данък и има най-много милионери в редиците си... слушай им брътвежите и си стой у пущинака, вече само такива като тебе не са разбрали кои са те! Чичко ти Ленин отиде с един влак пари да прави революция в Русия - от къде идват тия пари мислиш - от "левия" пролетарият или от банката на Шиф? Ама мислене в глава на пущинак.. я давай свободно ;)

112

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До gazarogo6oправилни и точни, точно толкова, колкото и нивото на река дунав. всеки убит бакшиш ги реди сичките тия от централна гара до петте кьошета. предлага ли решения? не. просто не обръщаш внимание на такса престой. та така и с ал бънди. плямпа популистични вербални онанизми, за да не зададат въпрос "какво по дяволите, освен псевдо-ОСО, е направило президентството от началото на мандата". освен, че уволниха половината катаджии и че си вземат редовно заплатите.

111

Пустиняк до 246

преди 5 години

Кой ще ти оказва тая чест да те нарича фашист. Това все пак е идеология! Ти си най-вече посредствен и безперспективен расист. И що лаеш по левите, бре кратуно. Те са измислили 8 часовия работен ден, почивките, отпуските, пенсиите, помощите за социално слаби и свободата за такива неудачници като теб, да могат да изразяват профанското си мнение. Ако възседнат властта истински десни хора, ще те впрегнат да работиш. Ама здравата! Не както си свикнал.

110

До Анонимен до 247

преди 5 години

"Евреите въобще не се чудят къде да изселят африканците, а направо ги изтрелват към Европа."-----------Въпросът е - наричат ли ги "фашисти" заради това? Понеже всеки европеец или американец който изрази съмнение в идеята за толерантност към всеки и всичко, към това държавата ти да е като разграден двор... левите, които са либералите на запад, го наричат "фашист".

109

сина

преди 5 години

До Анонимена Боко тиквуня, Цв апартамента и другата шайка милиардери станаха, как тъй ?!?

108

gazarogo6o

преди 5 години

Не знам, кой му пише речите, но винаги са правилни и точни.. Проблемът е, че всеки преди да дойде на власт говори и мисли правилно. След като я спечелят, обаче всички забравят, какво са мислили и говорили и всичко си продължава по старо му.. Следващия човек, който ще бъде избран за премиер, трябва да има програма с точно определени неща и за колко време ще се случат, иначе ще си е същото, ако само обещават Рая.

107

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нито батенберг, нито фердинанд са позволили на руския папаз да им дърпа ушите. зеления чорап в характеристиката на поста му влиза да дава необходимите отговори, не да задава въпроси в стил "кой ми cpа у гащитеѝ". нито дума по медиите за руските командващи-инструктори-нинджи, които явно след 20 години просто ще бъдат подменени с "новата българска държава не е имала офицери".оп забравих, делкаме с сърбите мангизите за трансгранично от ЕС.

106

Анонимен до 247

преди 5 години

Евреите въобще не се чудят къде да изселят африканците, а направо ги изтрелват към Европа.

105

Анонимен

преди 5 години

А този *** президент ще каже ли защо партията му бяха забранили честването на 6 и 22 септември или паметта пак е къса и избирателна?

104

До манипулиране

преди 5 години

Ами казваш че, някой майсторски разделя народа на комунисти и фашисти и аз ти казвам кой го прави - левите, те са глобалистите, те искат световно правителство на тях това им трябва - "разделяй и владей" за да го постигнат! Така запушват устата - наричат те "фашист" ако не искаш да си ликвидираш държавообразуващия етнос с малцинства.Пенсиите, администрацията, всички проблеми които изтъкваш са следствие от тази глобална линия. Мисли по-мащабно!В Израел никой не нарича евреите "фашисти" задето се чудят накъде да изселят африканците!

103

Do 238

преди 5 години

До пецатаЕх, Пеца, Пеца...ей такива като теб...дето си мислят, че този шапкар е достоен президент...са най-зле.Защото гласувате за него, комунисти, псевдопатриоти и гербери.

102

Анонимен

преди 5 години

За безпътното ни настояще са виновни другарите-"бизнесмени" от котилото на БСП-БКП: Бенчо, Ветко, Миньо и ....., къпещи се в пари и изнасящи ги в чужбина, пари от контрабанда, рекет, наркотици и други престъпления! Звучи нагло и нелепо, господин президент!

101

Анонимен

преди 5 години

До пецатаПеца, пеца.И президентът е като тебе - ДЪРДОРКО.За казване, всеки може да каже.Ама никой не върши работа.Празнодумци много. Всеки плюе. Лесно е.ДЕЛА ТРЯБВАТ ДЕЛА

100

да бе

преди 5 години

То и миналото като настоящето,ама карай да върви!Между другото,който чака друг да му определя пътя,да не се чуди на безпътицата!