47

прав е

преди 5 години

Да непоносимостта между хората и политиканите от всички партии се увеличава.

46

ПЕНКО

преди 5 години

ХОРАТА ,КОИТО СА ИМАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ /СРЕДСТВА -ПАРИ / С ВЪЗРАСТТА СИ СТАВАТ ЧЕРНОГЛЕДИ ,САМОИЗОЛИРАЩИ СЕ И НЕ СЕ РАДВАТ НА : ЩЪКАЩИТЕ, КРЕЩЯЩИ , ПРАЧЕЩИ, ИСКАЩИ , ГЛЕЗЕЩИ СЕ И Т. Н. ДЕЦА ОТ 1 ДО 3/4 ГОДИНИ !!! АЗ СЪМ СИ ПООСТАРЕЛ , НО :" КЕ УМРАМ ЗА НИХ - ОТМАХ " !!!!!!!!

45

В България е добре!

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

44

Анонимен

преди 5 години

Хората са разединени заради изваждащите от душевно равновесие неравенства. Огромни, изяждащи душата неравенства. В запращането, в раздаването на постовете, в раздаването на кредити, в раздаването на правосъдие, в раздаването на помощи и т.н. И после някой излезе на някаква трибуна и се завайка. Ама как така, защо така, ние сме дълбоко разединени. Разединени сме и няма да се обединим. Има очевадни причини.

43

Иван Колев

преди 5 години

Този, преди време, не се ли сби с полицай пред кметството в София? Той и на снимка лъха на алкохол.

42

НЕПОНОСИМОСТ А ?

преди 5 години

СЕЗОНА НА МОРЕТО - ПРОВАЛ . МАГАЗИНИТЕ ПУСТИ - ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ. ЗАВЕДЕНИЯТА - С ПО ЕДНА , ДВЕ МАСИ -ОТНОВО ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ. ХОТЕЛИТЕ -40%ЗАЕТИ В СЛ БРЯГ.РАЗЕДИДЕНИ СА ХОРАТА ЕСТЕСТВЕНО -КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПЛАТИШ С-КИТЕ -ОСКОТЯВАШ. И ТАКА ВЕЧЕ 28 Г БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИТЕ ВЕЛИКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ-ПОЛИТИЦИ-УПРАВНИЦИ....ИЗЕДНИЦИ.ВЕЧЕ ПРЕВКЛЮЧВАМ НА ДРУГА ПРОГРАМА ЖИВОТА СИ Е МОЙ И НИКОЙ НЕ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ГО КРАДЕТЕ

41

Анонимен

преди 5 години

Прав си Вежди.И аз имам непоносимост към хора като теб.

40

Анонимен

преди 5 години

Знае си интереса Веждю! Добре се ориентира във времето и пространството! Първо към Мултигруп,сега от десетина години към ГЕРБ ....Който и да е на власт,тоя все е с тях!

39

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми да го слушам тоя,самообявилия се за склуптор от световен мащаб!Омръзна ми да му слушам хвалбите и ненавиждам назидателния му тон.Вместо да се прави на ментор,да вземе да обясни,как така получи всичките си внесени пари от КТБ,вместо гарантираните му по Закон 100 000 евро,мисля че над милион и нещо бяха и кой ще ги плаща е най-важното?Кой тогава ни разделя? Такива като тебе или някой друг?

38

Анонимен

преди 5 години

Тоя що не се лекува в България както всички останали, а припка в Германия? Значи ние вътре в мизерията да се обединяваме а той и други като него да менторства от горе. Да не останат учудени като дойде Видов ден

37

Членска карта №7

преди 5 години

Да, този приятел на Баце, направи всичко да ни обедини... Би служители на полицията, ползва държавни облаги, само и само да ни обедини.... И някой да не вземе да го помисли за политик!!! Сакън!

36

Tangra

преди 5 години

Докато има крадци и честни хора, бедни и богати, докато богатите се считат с повече права от другите няма как да се обединяваш с такива

35

Анонимен

преди 5 години

За нас само комунизъм с някой друг сансториум

34

Активист на БКП

преди 5 години

@лкохолик,побойник и мултак !!! И бивш агент на ДС !!!

33

Иван

преди 5 години

Този беше разбил носа на полицай, ей така защото може ... не забравяйте за какъв човек става дума. А и точно турчин да ми говори за Съединението ... някак странно звучи.

32

свободен човек

преди 5 години

Народа създава връзки. Производството се съживява. Вече хората не зависят от "държавата". Могат да намерят работа и не се нуждаят да се прекланят пред партийния секретар. Расте ново поколение, по-свободно от преди.Видни партийни функционери са клиенти на прокуратурата.Социализма губи почва и със зъби и нокти се опитва да дискредитира свободата.Това че Нинова мърси обществото е естествена реакция на КОЙ който губи почва под краката си. Това не е заплаха, а очевидно доказателство за успеха на о

31

оптимист

преди 5 години

Всичко от което се нуждае злото за да тържествува, е доброто да не прави нищо.Хората се надигнаха. Ето на полицая беше уволнен.Нямам лошо сърце към този човек който също храни семейство. Просто за негово нещастие му се е случило тогава да бъде дежурен и поради страх се е поддал на това че Георги Радев се е обадил "на когото трябва".Но, народа защити човека с трътонетката и сега полицая търси работа.Това ако не е пример за единение.

30

До 20

преди 5 години

"TOIA *** VEZDI KAZA ZE 80% OT BULGARITE SA DEBILNI,NE 80 ,A 95% OT BULGARITE SA ***" .Много бъркаш! Това, че 80% от българите са ***.или, го каза вашият червен де.бил Иво Христов, като включи и себе си в тази бройка. Това, което каза се отнасяше за 80% от членовете и симпатизантите на БКП/БСП и е прав.

29

Дарвин философ

преди 5 години

До nedobrozelatelenНе го каза той ,а един доцент от БСП...

28

Факт

преди 5 години

Трудно им е на хората да ви понасят !!!Трудно е и да им се сърдиш.И като му казвате на тоя цирк "сезон" сте като в Биг Брадър, същата некадърна режисура.