27

д-р Гилотен

преди 5 години

Едно мое изобретение отпреди 250 години ще ви свърши чудесна работа за обезпаразитяване на републиката :)

26

Аз не пуша

преди 5 години

Аз не пуша тези хора и тяхната фабрика нямат ефект срещу мен. Те са се прецакали сами. Тези които пушат вашите пари влизат в техните джобове. Как позволявате да си пълнят джобовете с вашите пари. Я ми кажете какво е хубавото като лапнеш цигарата и издухвате един дим ? Възбуждате ли се ? Питам , чудя се защото никога не съм пушил и пълнил джобовете на някой нарком.ан ?

25

бай Иван

преди 5 години

Опааа,хитрите,умните,рабфак- комунисти с какви криминални деяния са се занимавали.Това са спонсорите на БСП,която съществува все още,благодарение на икономическата власт която има,след мафиотската приватизация на България!

24

митито зъркела

преди 5 години

ко стана с бенчо ,бе

23

анономен 2

преди 5 години

наистина следете 2 3дни макс и е вънка ще лапнат по 1 милионче и до там лошото е че такива са 100 човека и ни мачкат държавата миню бил с 7 човека охрана да излеземе 2 милиона софианци да го видя с неговата охрана такива мачкат държавата хвърлят на работниците им по 500лв а те правят милиони жалка българио жал ми е за нарпда турците но ебеха сега и миню ни нагъзва

22

Рашо

преди 5 години

Цацата разчиства терена за Пеевски, те цяла банка сринаха, та някакъв хотелиер ли няма.

21

Анонимен

преди 5 години

да не би да се превръщаме в правова държава?

20

анонимния 2

преди 5 години

всяко чудо за 3 дни.ще си платят до 2 дни е вънка.какво стана с сина му при акцията за захарта нищо прах в очите на хората

19

Анонимен

преди 5 години

До 10 номер от номер 6...Вярвай ми .Аз прекрасно знам от какво точно става най хубав курбан!-:)...И да живеем в голям град. Аз съм от Сливен а моята съпруга от Ломско.И съм изненадан че приемат курбан чорба за истински курбан! Грешат яко ! Но явно не са яли истински курбан уви!-:) Приготвих и. И каза че никога не е яла курбан.В чудо се видях казвам ти!

18

сминдух енд чесън

преди 5 години

Мислех си че точно затова е назначен ,да пере пари и да не плаща данъци.

17

Къде да повърна?!

преди 5 години

Пълна помиярщина!Един крадец и престъпник начело на държавата използва държавната машина за да се разправи с конкуренцията!

16

Анонимен

преди 5 години

До AnonimТи като говорител от името на българските данъкоплатци ли се изживяваш бе, ***?Това е поредната джендърска афера на Суджука, показва каква долна мъжка *** е.

15

Anonim

преди 5 години

Българския данъкоплатец настоява за максимална и справедлива присъда, но кой знае колко етежа по властта ще гушнат хонорар, за да мълчат!

14

Анонимен

преди 5 години

Ще им пръднат на куровете!Не са се отчитали на Суджука и Упев Цецо и сега насъскват Цацата срещу тях!

13

Напред

преди 5 години

Тези са толкова напред с милионите че не можеш да ги пипнеш... единия имаше охрана 8 човека и 3 коли 24/7. Няма да ти казвам за какви куфари с пари става въпрос рака че няма да ги уплашил с някакво си там задържане. Плащат в брой още днес и до другата седмица ги изкарват по чист от Майка Тереза.Кво става с Очите? Нещо много заглъхнаха нещата,а?

12

Анонимен

преди 5 години

Като си почнал Борисов с комун. крадците добре, ама обърни поглед и към твойте. А прасни едно разследване на Плевнята, смятай го с двата кфака в ЦСЗ. Дай му 5 г. почивка, още на втория месец ще му опънат халката.

11

ШМАТКА

преди 5 години

До Анонимен 6 Забравих да ти пиша и най-важното-курбан истински става САМО ОТ ШИЛЕШКО ИЛИ ОВЧЕ МЕСО и никога от агнешко,то е за други гозби! Има много да си мечтаете за такива неща ,но няма вече будали комунисти ,които да ви ги поднасят и да мислят за народа,те умряха отдавна,останаха ви крадците и обиржиите !

10

Лакардиев

преди 5 години

Браво Бойко, за месец бая комунистическа бизнес *** я напъна. Мачкай ги, вкарай ги в затвора и ще печелиш пак народно одобрение! Дръж под око твоите, че и те не са по различни. Цецо например му спри апартаментите, че накрая тъста му ще пострада ха ха ха...

9

ШМАТКА

преди 5 години

До Анонимен 6 Като идеш на село и си отгледаш двегодишни шилета и ги заколиш тогава ще ядеш истински курбан. Не те знам къде живееш ,но по писаното ти разбирам, че си в голям град,а там всичко е лъжа и измама!Оказа се че ние простите селяни продължаваме да ядем истинска храна-наздраве с домашна сливовица,проста салата с домати , краставици и лук и прясно козе сиренце!

8

Анонимен

преди 5 години

Н.Станкулова негова снаха ли е?