32

Анонимен

преди 5 години

Честна пионерска! :)))))))))))))))))))

31

Дърт мошенник си ти

преди 5 години

Ха ха ха. Ей дърт *** на кого ги приказваш. Синът ти много добре познава Стойков. Нас ли лъжеш или народа ,цял карнобат го знае виждат се и са били на маса. Мошенник

30

дежурна деменция

преди 5 години

Като сгащят някого в България и той автоматично получава тежка форма на деменция. Скоро няма да познава и баща си. А бащата като кмет, сигурно познава само даскала и попа на града.

29

Анонимен

преди 5 години

Абе хора,на това и малко дете ще се смее.Даваш цяла сграда под наем и не познаваш наемателя,когото познава половин България.И то в ,,милионен" град като Карнобат.Какъв кмет си ти бе с този мозък? Една по свестна лъжа не може да измисли.

28

Анонимен

преди 5 години

Карнобат е много голям град и не са се засичали с поршетата!Много е зле тоя кмет ,много!

27

annybody

преди 5 години

Голяма бъркотия, значи - на Арабаджиевия син изчезнаха родителите, на Стайковия им зет - сина; и после ни е криво, че българите на Малдивите са такава навалица, каквато няма и пред "Операта" в културния Пловдив.

26

Търсене

преди 5 години

Който търси намира, стига с тези приказки от 1001 нощ. В БГ никога никой нищо незнае, виновни няма.Претърсвте социалната мрежа и ще откриете снимки, връзки и доказателства че се познават.Аз ли да ви уча цял живот.

25

Анонимен

преди 5 години

Дрън, дрън. Най-голямото предприятие около Карнобат и не познава собственика. И кмета и сина го познават. Ама можеше по-добра лъжа да пусне. Нещо от типа, че е голям инвеститор и е спонорирал примерно някакви културни прояви на общината и от там сина му и той го познават. С тая *** лъжа се държи като гузен. А сина му като беше акцията в склада преди два месеца се беше изнесъл точно тогава на "почивка" в Гърция и мецаше от там, че също не знаел кой е наемател.

24

Хипотеза

преди 5 години

Там ако се поразровят малко по-сериозно, такива л***йн@ ще излязат, че свят ще ви се завие!

23

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха ха!Здравейте, Циркаджии!

22

Анонимен

преди 5 години

А сина му знае ли,че не познава Стайков.

21

Анонимен

преди 5 години

договор за наем на такова помещение на месец е над 10 000лв .нали има забрана за плащане кеш над тази сума...защо не е плащан наема по банков път?

20

Анонимен

преди 5 години

Да даже и не го е чувал кой е синът ти :)) Хахаха

19

Мухаха

преди 5 години

В България, незаконен бизнес означава да имаш скрит бизнес който не плаща рекет на "властимащите" мутри от правитвелството .

18

Анонимен

преди 5 години

Разбирам го кмета, че иска да защити сина си, нормално е, но ако има престъпление (аз не се съмнявам, че е така, но трябва да се докаже все пак, не е редно да обвиняваш напосоки) не е лошо да се провери, да не би и кмета да е в играта, и да не би всъщност той, а не сина му да е в основата...

17

Анонимен

преди 5 години

Значи кметът е виновен. Той го познава. Как кметът няма да знае на кого дава имота си да прави далавери? Съучастник и прикриващ престъпление.

16

Уотсън

преди 5 години

Синът не познава авера на кмета. Сградата е на кмета, ама понеже е кмет се води на сина му.

15

Цирк

преди 5 години

Карнобат е 300 човека барабар с кучетата, как сина на Димитров не познава Стайков..Да не е бавноразвиващ се неюо?

14

А стига

преди 5 години

Бе хора!Оставихте другарите само с куфарчето от Бени!После ,защо Курнелка е бясна!

13

Анонимен

преди 5 години

"Кметът на Карнобат: Синът ми не познава Миню Стайков!Иван Димитров притежава сградата, където е била незаконната фабрика"ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!!!Питам обаче ЗАЩО кмета не е арестуван след като е ОЧЕВАДНО че той е основният играч а сина му е подставеното лице?????ЗАЩО???Аааа, той бил човек на Архара а Боко си го пази Архарчето защото кукловодите им са едни и същи хора.БРАВО!