27

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Ицо Паметник на Българин не знам да има във Индия но съм чел че в Северна Индия има потомци на древните Българи който в момента са над триста милиона .Много години не вярвах на тази новина казана по една от телевизиите ,но след дълго време ровене из нета се оказа че това е истина .Когато древните Българи напускат Балхара ,една голяма част тръгват за европа а другата голяма група с кан Кардама тръгват за Индия .Така че търси и чети за тези Български потомци в Индия .

26

House M.D.

преди 5 години

Колега #25, защо решихте, че съм жена и че съм от ГЕРБ? Аз съм от онези, които Мишето държеше гладни, за да върти далавери с алкохол. Виждал съм лично бутилките с водка "Финландия" в артелната на НГЧ, докато наборниците умираха от глад.

25

1

преди 5 години

До House M.D.ти да не си оная,която каза ,че индира ганди е мъж,вие герберите,сте толкова "умни"че мозъка ви прелива ,през ноздрите,когато сте хремави.

24

1

преди 5 години

До Въпросник,защо ленторезача ли трябваше,да го открие,тогава нямаше да пишеш защо.За него всичко му е позволено,даже дистанционно,от банкя,щеше,да го открие.

23

,.,.,

преди 5 години

В някой парк на Делхи има ли паметник на българският морален компас-Васил Левски?

22

Въпросник

преди 5 години

Точно на 6ти септември ли намери президента ни да открива индийския паметник, може би щеше да има смисъл да бъде на български революционер?

21

Анонимен

преди 5 години

Браво г-н президент!Много добра идея да се открие паметник на този голям индийски политик!Точно навреме,отдавна имаше нужда да се скрепи и поднови нашата дружба с братска Индия на тази прекрасна дата 6-ти септември!Всички ще бъдат много приятно изненадани,ако скоро има открита и редовна самолетна линия България-Индия от нашият президент!

20

Ivan off

преди 5 години

Събирам подписка за изготвяне на паметник на Ким Чен Ум, севернокорейския лидер. Може и на Садам Хюсеин. Вече имам идеи да бъде поставен в центъра на голям български град! А откриването да се случи на важен български национален празник. 51299

19

Ицо

преди 5 години

Колко паметници на Българи има в Индия?

18

House M.D.

преди 5 години

Румка, неграмотнико, Махатма на хинди означава "Велика душа", каквато ти, крадльо, никога няма да бъдеш. Истинското име на Ганди не е Махатма. Но *** като теб няма как да знае тези подробности. Екзекутира ли вече Мишето за военните му престъпления?

17

Fck

преди 5 години

В Индия има ли паметник на Христо Ботев?

16

До 12

преди 5 години

Какво общо имат Ганди и Хитлер? Единият борец за свобода,другият престъпник. Добре,че не е бил първа дружка с масовия убиец Сталин или сифилистика Ленин.

15

Анонимен

преди 5 години

Гледам как премиерът открива паметници, гледам как го прави шефът на опозицията, сега и президентът и все виждам пурко от господин за един ден. Министър токмаков 'ша открие паметник и ша държи реч', а народът гладен ходи...

14

Анонимен

преди 5 години

О! Нашият президент освен да се превърта на лост можел и да открива паметници.Надявам се не е направил някой гаф.не знам как го постига,но всяка поява на президента буди много тъга и малко смях.

13

Анонимен

преди 5 години

Дали да не върнем и савецките бюстове от едно време, бюстове на всеки километър от тук до края на света ла-ла-ла-лаа-ла, ураааааа!

12

Додо

преди 5 години

Това, което Елитите не искат ние, простосмъртните да знаем, е колко много подкрепа от Фюрера е получил Махатма Ганди, и какви добри приятели са били с него до края! Махатма Ганди и Генерал Франциско Франко публикуват невероятни речи-послания след смъртта на Хитлер в негова памет и до ден днешен тези речи биват трити от повечето сайтове, но все пак се намират! Който чете а английски да се разрови, няма да съжалява.

11

Анонимен

преди 5 години

Подмазахме се добре на Ром Нат Ковнид българина умее да строи памитници на дружбата, умеем да се кланsме и подмазваме няма втори като нас нагаждачи и подлизурковци.

10

Анонимен

преди 5 години

Радев е жалък .

9

Анонимен

преди 5 години

Българският нагаждач е уникален! България - територията на паметниците и бюстовете!

8

технократ

преди 5 години

А на Индира Ганди кога? Или не може, защото беше приятелка на Людмила Живкова?