40

ГейМен

преди 5 години

Върлите хомофоби обикновено са простовати набожни хорица, които още не са разбрали, горките, че няма Господ следователно няма причина да съществуват сексуални табута! Сексуалните табута имат основание да съществуват само при наличието на Висша Сила. Ако няма Господ защо да има табута в секса! Има Господ има табута! Няма Господ НЯМА сексуални табута! Ако няма Господ защо да спазваме някакви ограничения в секса! Защо да се ограничаваме! Умираме и край! Затова не спазвайте глупавите табута!!!

39

ГейМен

преди 5 години

*** се от яд хетеросексуални ХА ХА ХА !!! Свърши хетероцарството ви! Ние (хомосексуалните) ви превъзхождаме! Доказано е че хетеросексуалните са по неграмотни във сравнение с хомосексуалните! Факт е също така и че хетеросексуалните страдат по често от психични заболявания отколкото хомосексуалните! Всички тестове по интелегентност доказват превъзходството на хомосексуалните над хетеросексуалните ХА ХА ХА!!! Хомосексуализъм е имало преди вас ще има хомосексуализъм и след вас АМИН !!!

38

джендърчета

преди 5 години

хомо сексуализма не бил престъпление вярно то си е живо ***.е

37

vlady

преди 5 години

Голяма излагация!!! За хомосексуалните трябва да се подбират подходящи въжета по таблицата от 1913г съгласно завета на William Marwood.

36

Дано не

преди 5 години

не започнат да внасят индийски филми и сериали след похвалите на Президента; спомням си "Бродяга" мнгосериен с Радж Капур някъде около 1955г.( нещо като ц"г.маала "Бродяга съм(2), незнаен път зове ме вън..".Но странно, че сега тези турски сериали ( не ги гледам и тв въобще..) КОЙ ги договаря???От 1945 сме гледали индийски, след 1970-аржентински, бразилски и си мислехме, че след 1990 ще е край на на тази помия. НО... КОЙТО скл. договори за филми - ТАКЪВ ВКУС има.. И КОЙ Е???

35

хинди сериали за Дж.

преди 5 години

Аман от джендърри. Светът само за тях трябва да мисли. Дано сега в индийските сериали да не решат да мислят сюжети как един индиец се жени за друг и тъщата индийка му вика: ,, Пед**лче, защо *** не те е научила да готвиш и заради това разтрогна връзката между свекърва и... (как трябва да е мъжкия вариант за снаха)?Или двама влюбени мъже да се заричат,че ще се видят в следващите 7 живота,защото Бог Кришна обича тяхното гей*ско семейство и любовта им е силна като на Шива и Сати?

34

Цезар

преди 5 години

И Вие ли индийци?

33

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, това че хомосексуалността е патология, не означава, че трябва да тормозим хората. Дали ще се борят, или поддават - това си е тяхна работа. Но приказки от рода на "така се раждаш, естествено е" и прочее глупости са лъжа.

32

Анонимен

преди 5 години

Сексуалната ориентация, фетишите и патологиите са наш личен избор. Както психопатът не се ражда такъв, но бидейки склонен към психопатия, развива в себе си тази патология, така и хомосексуалистите не се раждат такива, но имат склонност към патологии и поддавайки им се, ги култивират.

31

Анонимен

преди 5 години

Ако хомосексуализмът е нормален, значи са нормални и педофилията, копрофилията, геронтофилията и останалите патологии.

30

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуализмът е сексуална патология. Разбира се, че може да бъде преодолян - има много примери за това. Както хетеросексуален може да се превърне в хомосексуален, така и обратното. Но пътят е труден, като при всяка сексуална патология. Ние сами култивираме фетишите и слабостите си и ги развиваме като им се поддаваме, вместо да се борим.

29

А Сафо',

преди 5 години

Жорж Санд да не са яли пилета с хормони...;-))( до 29)Ами Аристотел и други древни гърци... Ами Камасутра.... Ами Римската империя..от как свят светува...( не е виновен "империализмът", нито Истанбулска конвенция... нито демокрация...)

28

Лалко

преди 5 години

Според коментар номер 25 и гласувалите там, 50% от хората смятат, че хомосексуализмът можел да бъде преодолян чрез волята. Какво говори това? 1. Има много заблудени хора 2. Минимум 50% от гласувалите не са хомосексуалисти и си нямат и идея какво означава това 3. Човек е добре да използва мозъка си, ако има такъв. Радвайте се, че не сте хомосексуалисти. В България е наказание да си такъв, макар че както родителите, така и сексуалната ориентация не са неща, които човек сам избира.

27

И сега?

преди 5 години

Какво ще кажат от Президентството?А БСП с К.Нинова, Кирчо, Свиленов, Стойнев? Щяха да "изядат" Борисов... важнотот е кавги да има, да получават тлъста заплата за НИЩОГОВОРЕНЕ.... А имаме на Махтма Ганди паметник.. БСП-то да не е по-умно от него? И други журналисти и институции...

26

,.,.

преди 5 години

Слагат край на забрана която е била само на хартия.

25

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗЯЖДАТ МИЛИОНИ ПИЛЕТА, ХРАНЕНИ С ХОРМОНАЛНИ ПРЕПАРАТИ.ТОВА ПРОМЕНЯ БИОЛОГИЯТА НА ХОРАТА.ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА И У НАС СЕ РАЖДАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ДЕЦА С МЕНТАЛНИ УВРЕЖДАНИЯ.

24

бабин син

преди 5 години

Да бе Отивайте да правите пари да ги давате по пробити баби. А не може ли да си ги запазя за себе си. Като видиш една пробита баба ти се иска автоматично да я напълниш с всички полезни вещества които събираш с месеци. Това го разбирам. Такава е била програмата милиони години. Но да давам пари за да ми източват мозъка и портфейла през топките, извинявай но това безумие феминизма леко се е объркало как стоят нещата.

23

Хм

преди 5 години

Хомосексуалните наклонности могат да бъдат преодолени с известно усилие на волята-както хората с увреждания се справят с липсата на крайници,зрение,слух и прочее.

22

Факт

преди 5 години

Естествено че хомосексуализмът не е престъпление,а болест или по-скоро отклонение,един вид инвалидност.Ясно,че такива хора трябва да бъдат приети в обществото.Обаче пропагандата на хомосексуализма определено трябва да бъде криминализирана!

21

Анонимен

преди 5 години

Еми те имат нужда от редукция на населението.