99

пътник

преди 5 години

С най дълбоко уважение към Фейстбукващия наш Падишах! Пиарите бе, четете му коментарите. Нямам коментар.

98

Анонимен

преди 5 години

Бойко е провален човек!

97

следете внимателно

преди 5 години

Троловете не са само руски. Русия подава задачите, но има и сръбски и гръцки.Враговете не спят.Важното е човек да се уповава на българите.

96

Анонимен

преди 5 години

Много успокоително звучи, че `това са руските *** това не е народа`.Сори, ама е народът.Не се самоуспокоявай. Отвращението към ГЕРБ е повсеместно.

95

Анонимен

преди 5 години

Плюят няколко руски социалистически трола, а това не е народа.

94

Петров

преди 5 години

С госпожа Меркел съгласувано ли е ?

93

до замислен

преди 5 години

Плюваме по всеки които стигне върха иначе живота си ни харесва

92

Анонимен

преди 5 години

До до ЗамисленСори, че се намесвам в дебата ви, но бих заложил на пълното безхаберие. Оскотяване до дъното. Вече на населението по тия територии му е все едно. До там е докарано.

91

до Замислен

преди 5 години

Има нещо още по-изумително озадачаващо. Направо МИСТЕРИЯ.На фона на всеобщото плюене по ГЕРБ, като дойдат избори пак тях си ги избират.Цецо ли е причината, ромите ли, администрацията ли, или пълното безхаберие?

90

иван

преди 5 години

Браво боико добре че не прие истамбулската конвенция

89

Замислен

преди 5 години

Нещо ми е изумително озадачаващо. Попреглеждам новинарските сайтове, социалните мрежи. В 90% от коментарите се усеща нетърпимост към герб и управлението им. Подчертавам, че съм тотално аполитичен. Бе хора, 5 000 000 сме на кръст. 10 000 човека в столицата са достатъчни да пометат всяка власт! Какво става?! Водач ли нямаме, алтернатива ли нямаме? Адска мистерия ми е това.

88

Драгнев

преди 5 години

Българите в ония трудни за нас години са извършили истинско геройство не са слушали външни сили и са се обединили.Колко от нашата политическа класа в момента и от 1990 до сега се е вслушвала но само в гласа на народа си и не се е навеждала на външни сили ?! Май и сега е истинско геройство да не се влияеш от външни сили и да си защитаваш държавата и суверенитета /той вече го няма но колкото е останал / колко го правят колко от "политиците" ни ??!!

87

Анонимен

преди 5 години

Герб били крадливи, дайте поне минимални доказателства както има за Нинова и БСП.

86

Великов

преди 5 години

Искам да поздравя всички българи за празника тези които са вън, и тези които са тук.Искам и да спомена за един обикновен полковник но изключителен патриот и родолюбец/направиха му паметник / -Борис Дрангов.Та редови войник е писал с ножа си на една скала-Аз служиш при Дрангов !!!!!! Да се огледат всички наши така наречи "управляващи" от 1990 год до сега ще има ли българин който да ги помни и с какво камо ли да пишат по скалите , с какво ще останат в историята нашите "политици" ???!!!!!

85

До 78

преди 5 години

Напълно съм съгласен с теб,но честни останаха ли вече в България? Честит празник на всички българи!

84

Анонимен

преди 5 години

На какво ще реже лента в Русе, Дунава ли ще пуска или ...

83

Анонимен

преди 5 години

Тази сутрин слушах за великия български генерал Данаил Николаев, който е извършил Съединението.Той после е бил и министър на войната. И си мислех какви хора е имала България, а сега в същото министерско кресло седи една торба с лой.

82

Анонимен

преди 5 години

Стяга си куфарите за Русе, на 08.09 ще реже лентичка.

81

ПИТАМ

преди 5 години

КЪДЕ СЕ СКРИ ДНЕС ПРЕМИЕРА БОРИСОВ--ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КЪДЕ Е--ДА НЕ Е БОЛЕН ИЛИ СТЯГА ЧУВАЛИТЕ С КИНТИТЕ ЗА НОВ ПОЛЕТ ДО ЕМИРСТВАТА....ВРЕМЕ ТИ Е БОРИСОВ,ВРЕМЕ--МАХАЙ СЕ -ВЗЕМИ СИ МИЛИОИТЕ И СИ ***,ТИ ЗНАЕШ КЪДЕ!!!

80

Анонимен

преди 5 години

АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ И АВСТРОУНГАРИЯ НАНЕСОХА ОГРОМНИ ЩЕТИ НА БЪЛГАРИЯ С БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС.ИНАЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ ГРАД ПЛОВДИВ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ, А НЕ ПРОКЪЛНАТАТА ШОПИЯ