Снимка: БТА

Честваме 133-тата годишнина от Съединението на България с Източна Румелия. Победа, която сами сме извоювали. Вярвам, че и днес носим този несломим дух, написа във Facebook премиерът Бойко Борисов.

"Единството е това, което ни държи в моментите на изпитания и трудности. И днес единни трябва да работим за просперираща държава, без да чакаме друг", призова премиерът.

"Ако се поучим от миналото си и вложим усилията си в настоящето, България ще бъде по-добро място за достоен живот на всички българи. Честит празник“, е написал още Бойко Борисов.

Коментари Напиши коментар

139

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко с тая физиономия да не си решил да плашиш
тия дето трябва да работят заедно с теб ?

138

За Захари Стоянов

преди 10 месеца

Захари Стоянов ми е любим писател. Той е бунтар, гореща глава, разрушител на империи. Дипломацията и държавното строителство са му органично чужди. Лесно му е било да се вихри като български Гарибалди, защото по онова време България е под протекцията на Русия. И винаги с усмивка съм чел неговите страници, където той отправя похулни думи срещу руската политика, защото неговите крайни обвинения могат да бъдат опровергани пункт по пункт

137

наглец от класа

преди 10 месеца

Някои работим, други крадете стотици милиони и някои от вас, например ТИ, вече имате 10 милиарда според (Корнелия Нинова).