52

Ако става въпрос за

преди 5 години

Маркс, книгата е озаглавена "Капиталът" ***. И въобще не е четиво за вас. Четете "Винету, вождът на апахите"

51

Анонимен

преди 5 години

до РусевКакво бе, др. Русев, много ли е смешно, че някой е допуснал печатна грешка? Напи кали сеот смях?

50

Анонимен

преди 5 години

Маркс г-н.Русе!Маркс.

49

Анонимен

преди 5 години

Ники хейли - Ще превърнем Никарагуа в Сирия

48

Анонимен

преди 5 години

Сащ бяха наритани в сирия и вече търсят нова държава в която да изсипят застоелите си томахавки,че им изтича 2020та срока на годност...

47

Анонимен

преди 5 години

Най-гладните държава в света мин говорят за просперитет ! Аман от тая пропаганда на тея престъпници диктаторчетаа. Народите спат яко по света ...газяттр в кал и л айна и вярват на един неук господинчоо. Добре че е САЩ, че нашата съдба щеше да е същата . Живота ни щеше да мине в глупости и беднота.

46

Анонимен

преди 5 години

Ааа каналът им бърка сметките хамерикански...Канале Гранде ди Никарагуа и чао Панама Американска. Лапачката пресъхва. И ето Никарагуа трябва да стане като Сирия....да цъфне и там една цветна революция

45

Анонимен

преди 5 години

Никарагуа да прави канал за кораби. Това е фантазия като философията на Карл Марк. Цялото и население с кирки да копае пак няма да стане..

44

Тошо артиста

преди 5 години

При соца . Всички ме обичаха. Обичаха и Политбюро, ЦК. На манифестация всички пеят, пляска, и ми ръкомахат. Народа умен и без демокрация.!?!?

43

Анонимен

преди 5 години

Нито Никарагуа, нито Венецуела , нито Перу . Са заплаха до тогава, докато населението си стой в границите на държавата. Така беше и в България. Стояхаси хората едни в лагери, други в затвори, трети без да напускат границите. И Запада спокойно се развиваше и пътуваше по света. То и Сирия не бе заплаха, но като им тръгна населението през границите стана.

42

ха

преди 5 години

До Анонимен 43 Стига глупости обясни каква световна заплаха са Никарагуа та да им се бъркат в работите

41

Анонимен

преди 5 години

до 42 Не е толкова тъжно, че си ***, тъжно е, че си неграмотен и говориш явни лъжи, толкова явни, че и последният няма да се хване, защото всеки знае как краварите " демократизираха " маса държави. Разруха, кръв, войни.

40

Анонимен

преди 5 години

САЩ се намесиха в Либия, Сърбия, Египет, Тунис, Ирак и се укротиха страстите. В Сирия не можаха да се намесят и *** направи мазало. Диктаторите мразят САЩ и обичат ватата.

39

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ САЩ И В НИКАРАГУА ЩЕ ПРАВЯТ ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ.ГНУСНА ДЪРЖАВА.

38

ЦЕНКО

преди 5 години

До ц: НИЕ ПЪК ,ЩЕ СИ НАПРАВИМ НОВ БОСФОР , ЩЕ ЛАПАМЕ КИНТИ И ЩЕ СИ ЖИВУРКАМЕ САМО ОТ ТАКСИТЕ. НЕКА ДА ДОЙДАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НИ ЗАВЛАДЕЯТ ,НО НАСРАНИТЕ ПАМПЕРСИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ ОЩЕ СА ИМ НА ***.

37

ВАСИЛ

преди 5 години

До Анонимен: МНОГО СИ ТОЧЕН . АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ООН , А ДА СИ ОБИРАТ КРУШИТЕ ОТ СТОТИЦИТЕ ДЪРЖАВИ КОИТО РАЗБИХА-ВКЛЮЧИТЕЛНО СИРИЯ И СЕГА НИКАРАГУА. ТЕ СА ЗЛОТО НА ТОЯ СВЯТ.ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ДРЪЖ МИ ШАПКАТА.

36

Българина

преди 5 години

Щом го казват кравите значи са намислили нещо ако беше го казала япония нямаше да е страшно. Понеже сирия приключи се вече ще бъркат в африкански гъ зове. Само че ония са 1.5 млрд и няма да им простят. Смърт за юдейска америка.

35

Анонимен

преди 5 години

Символа на САЩ-статуята на свободата трябва да бъде премахната.Тя е забулена и глуха за нещастието на хората.Факелът на Просвещението е отдавна угаснал,а вятърът разнася само пепел!Из въздуха все още витае призракът на Виетнам!Заграбеното злато на коренните жители на Америка-индианците,още заслепява очите!Колелото на живота е счупено и Свещеното дърво е мъртво!

34

Анонимен

преди 5 години

Как па където има комунизъм или опити да се наложи все са бедни и все има убити?!За икономика и стандарт на живота въобще няма да говорим!Не мога да разбера как все още има такива задръстеняци които си мислят че този издънил се строи има някакво бъдеще?!

33

висша дипломация

преди 5 години

"Спрете да строите проклетия Никарагуански канал!"-това всъщност е искала да каже г-жа Хейли