7

батсали

преди 5 години

Съмнявали се че е лош човек , ама като му изяли парите си проличало, че е лош човек.

6

аз

преди 5 години

Интернет запознанствата това правят. Мой братовчед си намери една по-дърта с 15 години от него (той е на 30, тя на 45). Бързо бързо направиха годеж, почнаха да стягат пищна сватба, тая им обра парите и духна та изчезна. Говорих му преди това, че к-вата не струва, ама той - любов. Понеже е с белези от изгаряне като дете, а в село знаете такива ги отбягват, та мислеше, че тая се е влюбила в мего.

5

Анонимен

преди 5 години

20те заплати при пенсионирането му,изядени,изпити,екскурзии до Париж и Барселона.Свършват парите,свършва и купената любов.Той на 52,тя на 33.Купувач и златотърсачка.

4

Активист на БКП

преди 5 години

Този не е ли собственик на незаконното Енерго в Самоков ???

3

Анонимен

преди 5 години

Как да се разбира преразказването на бившия депутат,че негови познати,които живеят близо до мястото на трагедията,са споделили,че се съмняват в намеренията на убиеца и по тяхна преценка бил лош човек-хем се съмняват в намеренията му,хем бил лош човек,което може да значи бил лош човек,но нямал тези намерения-да ги убие,такова съждение е единствено възможно след инцидента,който се случил,ако не се е случил то човека си бил лош,а намеренията му неизвестни или известни,ако е споделял такива,но нямал

2

Рекс Тилърсън

преди 5 години

Не искам да омаловажавам убийството на жената, но искам да попитам защо децата??? Защо?

1

Роб на влаЗта

преди 5 години

За какво да има напрежение-те не говорят глупости а са *** с власт.Чист битов сканкал с фатален завършек за всички.Срещу кого да има напрежение?