74

Анонимен

преди 5 години

Няма знак за STOP пред кръговото. От записа в интернет се вижда, че автомобилът навлиза в кръговото с ниска скорост, едва когат вече е в средата, тогава се появява от ляво триколката с голяма скорост и блъска странично автомобила. Вината носи изцяло водачът на триколкота.

73

Анонимен

преди 5 години

БАЩАТА НЕ СПИРА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В КРЪГОВОТО ИМА ГО ЗАПИСА В ИНТЕРНЕТ!!!!АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК И ТОЙ И СИНА МУ!

72

Един

преди 5 години

Министър Радев подаде оставка, заради погрешно написан акт, при пътен инцидент с участието на гражданина Радев, баща на президента Радев. Майнфък! :D

71

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Не си носим робски я ген искам справедливостза всеки който е виновен.Ако съм виновен да ме накажат,но защо хора като световния фигурист и още хора с връзки и пари винаги им се разминава?

70

Анонимен

преди 5 години

Случаят се проверяваше от две дирекции на вътрешното министерство, но министър Валентин Радев подаде оставка в деня, в който резултатите трябваше да бъдат оповестени.A защо резултатите от проверката не се оповестяват? Какво има да крие министерството на ГЕРБ?

69

Анонимен

преди 5 години

Това просто е възмутително! и ние искаме полицията да е справелива и честна? Този полицай трябва да бъде награден, че не се е огънал, а не да бъде уволняван. Хора - събирайте се на протест, за да защитим полицая.

68

Анонимен

преди 5 години

ПОЛИЦАЯ Е ПРАВИЛНО УВОЛНЕН ТОЙ Е ПРИКРИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА БАЩАТА НА РАДЕВ!!! И С ТОВА Е РАЗГНЕВИЛ БУДАНО ГЕРБ И ПРЕЗИДЕНТА РАБОТЯТ ЗАЕДНО!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

От видеото се вижда, че триколката блъска автомобила който вече е вътре в кръговото. Автомобила не може да блъсна странично, дори и мерцедес още не може да се движи странично, само направо се движат всички коли засега.

66

Kristian

преди 5 години

V belite darjavi tezi trikolki dvijat samo v aleite za kolela.nqmat pravo na shoseto pri avtomobilite.vodacha na kolata e v pravoto si.zatova vsichki ni se smeqt.kat neznaqt evropeiskite zakoni.

65

Анонимен

преди 5 години

Осман паша. Бащата на президента него блъска а той се блъска в него. и какво прави този с триколката в крайна лява лента при движение направо при многоредово движение. И министъра е толкова знае правилника

64

Стою

преди 5 години

Случаят "ухае на пазарлък по български - ти на мене , аз на тебе .Затова ще сме зле.

63

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ И ПРЕЗИДЕНТА СА ЗАЕДНО!!!!!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

62

Осман

преди 5 години

Полицая е написал акт на блъснатия а не на бащата на президента който го е блъснал. Затова го уволняват.

61

Анонимен

преди 5 години

Руменей-ййййй! Не си никакъв президент! Ако бе малко на ниво, щеше да осигуриш на родителите си няколко лукс - автомобила с 3 шофьори на разположение! С ескорт като на едра тиква! *** от това се впечатлява и уважава!

60

Анонимен

преди 5 години

И каква е вината на брата на гербаджията в Горна и на Р. Радев, че си носите подлизурски ген и придобити робски рефлекси от робството, фашизма и милиционерска България! В добавка - режимът на Боко Тиквата! Вчера някъв комисар се страхува да каже, че убиеца в Самоков е от Пожарна безопасност и спасяване на хората! Боже, упази!

59

Хъм

преди 5 години

МВР ще бъде отново осъдено, полицаят възстановен на работа, а дънакоплатецът ще плаща за некомпетентността на някои в мвр-то.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55А откъде знаеш че е инвалид? Та гледам в квартала такива триколки ги има доста. На някой се кефят и младежи.

57

Анонимен

преди 5 години

Малкото дете има родители и те са длъжни да го водят за ръка! Те носят отговорност за детето! Човекът с увреждания е пълнолетен и е длъжен да спазва правилата! Инвалидната количка няма.мвсто в най-лявата лента на кръговото!

56

Анонимен

преди 5 години

И кво? Тези коли който виждаме да му дадат предимство и да пъплят зад него! Е, да ползва пътеките!

55

Анонимен

преди 5 години

Този Кат не знае ли, че президента не е никакъв!!? Затова гербаджиите са го уволнили!