13

Анонимен

преди 5 години

Помните ли "шампиона" пияният Ставийски?ТОЙ КОЛКО ПОЛУЧИ?

12

eve1

преди 5 години

Смърт на пътя след употреба на алкохол трябва да се разглежда като умишлено убийство.

11

Анонимен

преди 5 години

Човека прегазил дете и му искат доживот... Борисов и сие прегазиха цял един народ и никой нищо не им иска... Нещастен, неумен народ сме...

10

Тцтцтцтц

преди 5 години

А за Максим Стависки какво поискахте и въобще някой поиска ли нещо,че не помня? А и да е поискал някой какво получи той - НИЩО!!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

До 8Няма какво да обясняваш! За употреба на алкохол и предизвикване на смърт се наказва с минимум 10 години затвор без право на обжалване! Знам защото съм в кухнята!!!

8

Azz-ът

преди 5 години

Що се сбирате на протести?!?Зберете кинти за некоя кремъклиика,и свършете работата като ората!!!

7

До 7

преди 5 години

Без право на обжалване не само в ЕС, а никъде няма. Явно е че нищо не разбираш от вина. Това е престъпление при смесена вина. От една страна умисъл при употребата на алкохол и нарушаване на правилата за движение, а от друга непредпазливост относно престъпния резултат. А иначе предвиденото в НК е от 3 до 15. Ама не мога сега та ти обяснявам защо и как. Като не ти харесва бг закона, а той е такъв и в ЕС бягай в Иран. Ама внимавай да не станеш потърпевш от така желаното от теб бързо правосъдие.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако това стане в истинска държава от ЕС щеше да получи минимум 10 истински години без право на обжалване! Такова престъпление където има употреба на алкохол и съответно загинал/а се води тежко криминално престъпление във всяка една западна държава! Що за *** сме станали!!!

5

Анонимен

преди 5 години

ай на бас че ще получи условна

4

Анонимен

преди 5 години

Аз искам и оставките на Цецка и на ВСС заради това че тоя човек е пуснат под гаранция

3

Анонимен

преди 5 години

Време е вече да се получават адекватни присъди за шофьори прегазили пешеходци на пешеходни алеи и каращи с над 50 км/ч в населени места! Една доживотна присъда ще е добре да се даде, защото да караш като ненормален в града и да не се съобразяваш с пешеходците на пешеходни пътеки си е умишлено убийство и шофьора трябва да е наясно, че представлява заплаха за тях, защото пешеходците са най-уязвимите участници в движението. Да не намалиш скоростта пред пешеходна пътека значи умишлено убийство.

2

Анонимен

преди 5 години

ще отиде на работното си място за постоянно

1

Пет

преди 5 години

Има ШОФЕРИ и Шофьори! Аз не пия и не пуша и Нямам катастрофи .карам в няколко държави...Има много хубава поговорка в немския език а и на няколко места по аутобаните я има като плакат!.. Когато караш не пий алкохол. Когато пиеш.не карай!..Защо не я пишат и на бг пътищата?