30

firebg

преди 5 години

Хората са много изнервени сега!

29

Анонимен

преди 5 години

ЕЙ туй пожарникарите са опасни хора .

28

Анонимен

преди 5 години

До tupak 31Англия е на минимум 150 години напред от България! Бегай да си лекуваш тесногръдието в Турция като български гражданин на ЕС но по долни ***! Не завиждай на българите в Англия тъй като те не са ти свалили гащите. Сам знаеш кой ти ги сваля и пошляпва закономерно по прехваления български ***.

27

БГ

преди 5 години

Ето затова се стреля на поразия,защото на всички е раздадено оръжие безконтролно,без да им се налага служебно,без психо-тест,по приятелско-роднинско-шуробаджанашко-съпартийно далавераджийска линия.Нищо че с голяма вероятност и те могат да бъдат гръмнати в суматохата,или по-лошо -децата им.Де*илизма,посредствеността,мутраджийството -неизменни черти на пресъхващото блато България.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30А ако съм свидетелствал срещу престъпник, значи и аз трябва да имам урудие, па да са браня ?

25

tupak

преди 5 години

До БГвсеки може да си вземе оръжие след изпълнена процедура. безработен, пожарникар, и пр.ако не ти харесва, бегай в клоака като англия. там не ти дават.

24

Анонимен

преди 5 години

Оръжие да се разрешава единствено на полицаи,работили и вкарали в затвора опасни криминални престъпници,за които както казва Цецо с особената форма на глава"има обосновано предположение" че ще отмъстят на служителя,негови близки или семейството му! Да им се разреши и в случай на констатирано посегателство срещу тях,да използват оръжието както намерят за добре!Пожарникари,чантаджии,катаджии,районни инспектори-най-много по една пръчка и нищо повече!

23

ББ

преди 5 години

Бивш пожарникар НЯМА!

22

Пена

преди 5 години

редови пожарникари стават мъже, които не искат да работят в завод на норма,а за офицери учат в пожарния факултет тези, които нямат ум да влязат в нормаленграждански факултет.Пожарникарят е мъж с малко ум и мълзелив.

21

Анонимен

преди 5 години

Бивш пожарникар? Като е бивш защо му е оръжие? Да изстрелва "водни струи" , ако забележи пожар ?? Значи ние , които сме бити , ограбвани , набутани в схеми на измамници нямаме право да се защитим ,но "бивши" от всякакви структури имат право ,на какво ,те от кого се пазят , че им оставят спокойно да се движат с оръжие

20

Анонимен

преди 5 години

ако ги беше заклал за какво щяхте да мрънкате защо има нож ли.не е важно с какво а защо.

19

БГ

преди 5 години

Откъде и защо на пожарникарите се разрешава оръжие???Абсолютно няма връзка с работата им.Идиотска и умишлена пукнатина в безопасността на българите,позволяваща случаен психопат да се сдобие с уред за убиване.ДА СЕ ЗАБРАНИ И ИЗЗЕМЕ ОРЪЖИЕТО ОТ ПОЖАРНИКАРИТЕ,НЯМА СЛУЖЕБНИ ОСНОВАНИЯ ДА ИМ ГО РАЗРЕШАВАТ!

18

Анонимен

преди 5 години

Големоо изказване , човеко най вероятно е бивш пожарникар. Тук господа вероятностите са изключени ако има все още останали професионалисти.

17

Корнелия

преди 5 години

Пожарникар?! ОСТАВКАААААААА

16

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

15

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Те самоковците са си пияници и глуп***ви шопи които правят всичко възможно да си затрият града който си е ГРАД от 1000 години за разлика от София който е бил селце с неправилни улички.....Самоков си има дух и история ама шопите от околните села го затриват. Виждам че оня К-чо е построил стадиона и блокчетата в санитарния коридор на брега река Искър срещу болницата,а там е забранено да се строи защото реката става пълноводна и отнасяше всичко докато не построиха коритото с дялани камъни...

14

Анонимен

преди 5 години

До ВерноНе се мъчете, няма да ги стигнете.

13

култ

преди 5 години

Горкият комисар Стасов! Страх го е да каже спокойно, че ,,юнакът" е колега на Премиера! Ако единия от баджанаците му бе 14 -ти в листата на БСБ на местните избори преди 25 години, комисара щеше да отрапортува бодро потресаващия факт!

12

Анонимен

преди 5 години

Цялата страна страда от бивш пожарникар.

11

Верно

преди 5 години

До Анонимен"Селяни,нали такива работи бяха "обичайно ежедневие" за Америка?"Е па вече 30 години се мъчим да стигнем американците,нормално е да имаме някакви успехи в това начинание.