24

До 12

преди 5 години

"да произвежда незаконно цигари,при положение че си един много богат човек от доходите от легалния си бизнес -няма логика." Наивник! Оказа се, че паралелно с легалния бизнес, другарите комунисти си имат много стабилни и скрити нелегални бизнеси, печелещи милиони на седмица.

23

мааалата

преди 5 години

къде са тия мутри та и нии да забогатеем.олигарси има у русия(колкото и да ви е противна)но там има нефт,алуминии,желязо,цялата менделеева таблица и хората ПОДАВАТ.питам???каква е икономиката на бг олигарсите та са забогатели.щот не ги разбираме нещата,нали бате.всички крадът!!!какво кат е бедна таз държава.

22

Мафиотите и мутрите

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. Повечето фирми в BG са техни и изстискват българите до дупка.

21

Ники

преди 5 години

Брейй тука някой се запени, Винету по спокойно , пий една пещерска, ако няма , една карнобатска и след това на Революция, да падат глави! Рядко има такива патриоти бре..

20

Анонимен

преди 5 години

До Поредният БСП бандит 17Не бате, няма БСП и прочие! Всичко е БКП и само БКП! Останалото било то БСП, Герб и люспите са само масовка! БКП-то не е мръднало от 44та!

19

До омаяните от Корни

преди 5 години

Леля ви Корни винаги ми е приличала на руски фелдфебел от руските филми, с които ни заливаха по времето на соца. В нея няма нищо женско и мило. Говори като военен началник със заучени фрази и пози. Добре тренирана комсомолка и комунистка. Винаги е с някаква отблъскваща ехидна усмивка. Не знам как я харесват комунистите и й ръкопляскат???Двулична милионерка! Защо синът й е в САЩ, а не в любимата Русия?В БКП има 2 групи, които воюват помежду си - милионерите и милиардерите. Кой ли ще победи?

18

БСП/БКП фалити

преди 5 години

БКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена банка - 465 млн.лв.

17

Червните жалят

преди 5 години

Червените жалят мафията и страдат за нея. Ах, горките те. Мъчно ми става за тях...

16

Поредният БСП бандит

преди 5 години

Поредният БСП/БКП милионер! Малка частичка от хилядите червени милионери и милиардери.Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схема за данъчни измами от 2009 до 2018 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари.

15

До НИКИ

преди 5 години

Умнико ,Гергов,Арабаджиев,Събев,Манджуков,Стайков,Инджов ,Гущеров са спонсори на БСПЗнаят го всички българи-съвременици..Връщат си за куфарчетата и раздадените кредити.Не търси под вола теле като твоята Корнелия.Айде стига тия ,,червендалести" номера-винаги да е виновен друг Деца,деца !!!!!.

14

До 10

преди 5 години

Ти въобще знаеш ли що ето шарпана.А шнек?явно не си наясно с винопроизводството.Това което си написал показва че на 15 септември ще трябва пак да тръгваш на училище,дете неграмотно.

13

Анонимен

преди 5 години

Този път милионите лева в каци ли са натъпкани???

12

Анонимен

преди 5 години

да произвежда незаконно цигари,при положение че си един много богат човек от доходите от легалния си бизнес -няма логика.

11

изнервен

преди 5 години

До шефа. Пак ли ГЕРБ са виновни, че се правят нелегално цигари в помещение на сина на кмета на Карнобат, който е лидер на БСП и бивш агент на ДС. Ай, сикктир.

10

Винету

преди 5 години

До Ники. Ами ако още не си разбрал и Ветко и Миню са свързани и спонсорират БСП. Ама ние по презумция да си плюем за всичко по ГЕРБ, нали, да та *** в червения ***. И шефката ви е същата.

9

Анонимен

преди 5 години

Грозде ли влизало във винзавода? Това е чудо. Сигурно от една чепка грозде правят няколко бъчви вино и гроздова ракия.

8

Ники

преди 5 години

Първо Ветко , сега Минко...абе избори идват тез момчета забравиха да платят или се ослушват , Ама Герб не спи ей мушмороци, разходи идват !!!

7

До 3-баба Мара

преди 5 години

Още не е започнал активният гроздобер.Винените сортове почват в края на месеца.Не се тормози.

6

Шефа

преди 5 години

Това е връх на герберска тъпотия и полицейска безхаберност!Уважавайте плода на българската земя , похабяването му е ГРЯХ, безбожници!Намерете решение , не се излагайте повече!

5

до 1

преди 5 години

Шофьорите карат шарпаните/камионите/ от лозето до винпромите.Те хал хабер си нямат кой кой е.За тях е важно да направят повече курсове.Хайдуците са шефовете и баш шефа с бялата якичка и ролс-ройса,а те нямат контакт с тях.