32

NoName

преди 5 години

В "гетото" всички са рода, така че излишно е да го съобщавате. Не да се колят, не да се бесят, дори да се самозапалят, не съм сигурен дали някой ще се трогне (извинете че звучи така грубо, ама си е чистата истина) Не им ли писна да живеят в тези Гета, не искат ли да се образоват, да работят, да си научат задълженията към обществото а не да си знаят само правата... Не може да продължава това нещо.

31

Анонимен

преди 5 години

Като дете живеех в малък и красив град. Нашашата къща беше наблизо до махлата на братята. Сватбите си правеха в гората, която беше до къщите им, по правило завършваха с ножове, а лекари и милиционери стояха в страни и наблюдаваха кога ще дойде тяхното време.

30

Анонимен

преди 5 години

Етническа особеност. Това мушкането с нож си е като спортна дисциплина. Добро утро и муш със ножа, добър ден и пак така. Откачена работа, няма спасение. То е народопсихология.

29

Не за първи път

преди 5 години

Аз съм дупничанка , живееща близо до споменатия рАмски кАртал . Само да вметна ,преди около две години същите тези озверели нападнаха и смляха от бой пред очите ми мои съседи , българи. Тогава , странно , как имаше информационно затъмнение ,та малко се разчу за този случай, а едва не се стигна до смърт. Та , мисълта ми е, това изобщо не е проблем на местно ниво. Това е огромен , тлеещ проблем за всички ни!

28

e

преди 5 години

На ромеите започна да им става тясно....сещате ли се накъде ще започнат да гледат

27

Манолски

преди 5 години

Веднага полицията да напусне махалата и да ги остави да си покажат културните особености на етноса

26

ЕВОА

преди 5 години

Това е цветът на нацията и бъдещето на България.Трябва да има избиратели и работеща система.Не убиваща!Засрамете се!

25

Анонимен

преди 5 години

Къде е БХК? Къде са институциите? Къде е държавата? Как може да позволяват такива неща да се случва с Безценните?

24

Анонимен

преди 5 години

НАДЕЖДАТА МИ Е В БРАТЯТА РОМИ ПРИ ТЯХ ИМА СВЕЖА СИЛА И БУЙНА КРЪВ скоро ще станат повече и ще пометат крадците от горе и ще им вземат къщите и всичко крадено през годините...те ще са новите братя освободители, мисля ,че ще успеят да реформират за отрицателно време съдебната,здравната и образователната система ще направят истинска реформа и в МВР...

23

асо

преди 5 години

За жалост излиза, че в България, единственото положително нещо е прираста на ромското население...

22

Не знаех..

преди 5 години

...че ромското гето на Кюстендил е в Дупница, ама сега вече знам ;)

21

Анонимен

преди 5 години

Последно къде? В Дупница или в Кюстендил?

20

Анонимен

преди 5 години

вече Рами ли им викаме?

19

Гражданин на РБ

преди 5 години

Много екшън днес , в Дупница един убит ,в самоковско четирима, от катастрофа един изгорял. На къде върви милата ни Родина ?

18

И в нас..

преди 5 години

Миналата седмица в Габрово на пазара имаше нещо подобно. Врякане, крякане и закани, шамари и за сбогом шутове! Никой българин не се обади, но в действителност те бяха на 60 годишни.Всички мълчаливо наблюдаваха малцинството(вече в града ни мнозинство) как раздава справедливост. Лоша работа, страх, несигурност витае в града ни и не знам до къде ще стигне. Напротив мнозинството се чувства все по уютно, у дома си, младо, силно, не работещо и защитавано от месната администрация!

17

Анонимен

преди 5 години

Абе хванете кавхана или боила на катуна да въдвори ред ако трябва и с хан крумовите закони.

16

Анонимен

преди 5 години

Ега ти, сега БХК кой ще обвини?

15

Анонимен

преди 5 години

Така е било и в Аспаруховото ханство.

14

Анонимен

преди 5 години

В загалавието е в рамския картал на Кюстендил, в първото изречение в "Гиздова махала" в Дупница. Оправете го, за сведение - Дупница е град в югозападна България, в ОБЛАСТ Кюсютендил, а не квартал на Кюстендил с обособена рАмски кАртал. И като необластен град, в Дупница няма ОД на МВР, затова говори човек от ОД на МВР Кюстендил, към което е и Дупница. Ще се научите ама време трябва.

13

Анонимен

преди 5 години

картал - в превод лешояд