27

Анонимен

преди 5 години

На заплатка, на заплатка, хапват сиренето без сурватка. Гражданинът само гледа и се чеша за чимбера. Все така сме си юнаци но със спукани калпаци. Луди, прости и рогати и към себе си чепати. За това ни го навират - със тесла ни го набиват!

26

Анонимен

преди 5 години

Милият. Няма търпение да се откачи от този пост. Изпитва ужас, че може да го оставят :)))

25

socialen

преди 5 години

Ниско интелектуално ниво а ла ПП ГЕРП.

24

М, да ...

преди 5 години

За отбора по футбол ли иде реч? Тигрите от Бистрица де!

23

ГЛАВАТАРЯТ БОРИСОВ

преди 5 години

К`ЪВ КАПИТАН БЕ.ШАЙКИТЕ ИМАТ ГЛАВАТАР.

22

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ НЕКАДЪРНИК СЕ СНИШАВА КАТО ПЛЪХ И ЧАКА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ

21

Анонимен

преди 5 години

Скапаната партия ГЕРБ се самозабравила. Тройната коалиция също, бяха хрантутници, не по-различни от сегашната пасмина, крадци и мошенници - ГЕРБ. Радев няма нужда!

20

Поредният БСП бандит

преди 5 години

Поредният БСП/БКП милионер!Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани. Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари. Създали са схема за данъчни измами от 2009 до 2018 г. Разкрита е и нелегална фабрика за цигари.

19

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече комунистите плюят, толкова повече се възхищавам на ГЕРБ. Значи пътят е правилен!

18

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

В смисъл... - Генералът...

17

Гвендор

преди 5 години

"Капитани, ако използвам футболна тематика, треньори ръководството във футболния отбор, в парламента решава", ИЗКАЗВАНЕ НА ***! ОТКРИВАМЕ НОВИ ДЪНА!

16

КОРНЕЛИЙ

преди 5 години

"БУРЕНИ И БУРИ ПОСЯХТЕ, БУРЕНИ И УРАГАНИ ЩЕ ЖЪНЕТЕ"- ЕДНА КНИГА НА 2000г. Не ще остане нищо скрито и покрито, което да не се вижда от НЕГО! сещайте се за КОГО?

15

Въпроска ?

преди 5 години

За какви"морално задължение и отговорност" говори този човек?! Той не е подал сам оставката си, а по заповед на Бойко Борисов. На всички вече е ясно, че мнозинството от дупетати на Герб и НФСБ няма да ги приемат. Дори кметовете избрани с гласовете на Герб са в защита на Нанков. Радев говори, че били футболен отбор и капитанът(ББ) решава за оставките, смените и кой продължава. Нанков определя подаването на оставка като"акт". Цв,Цв, напомни за случките с оставките на ДД и ТП. Ще има " Оставаме"

14

Истината

преди 5 години

Има в предвид капитанът на потъващия кораб кап. Б.Борисов. Интересно защо не погнат наистина големите фирми примерно в търговията с гориво, телекомите. Ама те си плащат няма как.

13

Анонимен

преди 5 години

Капитан Винету Войвода.

12

Анонимен

преди 5 години

Какво да разкаже, той завалията нищо не знае

11

Анонимен

преди 5 години

Не само МВР шефа! Ако гледаме обективно, Каракачана трябва не да подаде оставка, а немедленно да бъде натирен най позорно от поста на военен министър! Както самият им ,,капитан" забеляза, за има няма година изпотрошиха цялата авиация и половината летателен състав! Единия вертолет - в морето, другия - в полето, третия го заплетоха в жиците... Самолета пък го обърнаха на самата писта! Бойко ги разправяше тези, не ги мисля аз! И призова президента като бивш началник на ВВС да се признае за виновен!

10

Анонимен

преди 5 години

Кой капитан? Морган или Джак Спароу????

9

Анонимен

преди 5 години

Кой подаде оставка, когато се срути мостът в Италия??? НИКОЙ от правителството! И тук трябва да е така.

8

ефрейтор

преди 5 години

Какъв генерал от армията си, Радев, щом една тиква от пожарната приемаш да те командва? Че и се влюбил в нея!