50

дават на отнетите

преди 5 години

има една история в норвегия с деца които са родени от хитлеристки войници и офицери. там и за майките им също има една история..та яли бял хляб пили бира... ама явно с цаптараптани париотиват *** в Норвето децата им правят каквото е нужно и им ги отнемат. хляб, подслон и образование има ли за такива дЯцъ осигурени? имъъъ. ето това им е технологията

49

чеша си макарите

преди 5 години

Нов световен ред. Трябва завбъдеще от територията която населяват хората ъхмм робите извинявам се да се спазва всичко както е зададено в матрицата :) демек детето има ли кариес да се отнеме от родителите някой мисли ли малко по различно да се вкара в лудница или затвор и те така .. ясно е че ще има територии като нашата които ще са просто разни гета никъде не е добре..остава засега да хвана самолета за Нова Зеландия при кивитата чувам че са по гостоприемни и да си го местя в другия крачол

48

Анонимен

преди 5 години

Не знам ... аз друго чух за тези неща в Норвегия. Чух, че това с хляба е яло бял хляб ... и нищо друго в продължение на години. Другото, което чух е, че баща му си пийва бира, ама не една на ден, ами една на час. Разбира се, това може би е стабилна и сигурна среда за децата ви, но в Норвегия имат друго мнение. Като им е толкова зор, да изчакат малко и да си ги прекарат през шведската граница, де никой не брани и толкоз ша муй ...:)

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Да, само 3000 души има в Новрвегия. Като си се грижим толкова добре за децата,я ми кажи, защо половината население е пpосто кат г.. ?

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Ако ти харесват викингите, кажи ми с какво се отличават от едни други брадатковци, които живеят в нешето време и са готови на завладяване, изнасилване, плчкосване и избиване на големи маси от хора.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Нищо и няма и спри да ползваш случайни цитати, за да се правиш на умен.

44

Анонимен

преди 5 години

в норвегия има нещо гнило,не в дания

43

Анонимен

преди 5 години

АКО В БЪЛГАРИЯ СЕ СПАЗВАХА ЗАКОНИТЕ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СИГУРНО НАД 10% ОТ ВСИЧКИ БЕЛИ ДЕЦА ЩЯХА ДА СА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ! ЗА ЕТНОСИТЕ СИГУРНО 40% МИНИМУМ ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДЕЦА ТУК!

42

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ СЪС ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА !! НЕ САМО ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦАТА А И В ЗАТВОРА АКО ГИ БИЕТЕ !!ТОВА НЕ ВИ Е ТУКА ПРОГНИЛАТА РУСИЯ КЪДЕТО ДЕЦАТА НЯМАТ НИКАКВИ ПРАВА!

41

Анонимен

преди 5 години

НЯМА КОГО ДА ЗАБЛУДИТЕ!!ОТНЕТИ СА ДЕЦАТА НА 10 БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ЗА ГОДИНИ НАРЕД!!!!АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!!!!10 БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛЪК БРОЙ!!! ТАМ ИМА ЗАКОНИ ДОСТА ПРЕКАЛЕНИ ЗАКОНИ НО ТАМ ИМА ЗАКОНИ!!!МИСЛЯ, ЧЕ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА БИЯТ ДЕЦАТА ИЗОБЩО КОЕТО НЕ Е РЕДНО ЕДНО ДЕТЕ ТРЯБВА ДА ГО ШЛЯПНЕШ НЕ МОЖЕ ИНАЧЕ :DЗАКОНИТЕ ИМ СА ПРЕКАЛЕНИ НО НАПЪЛНО ЗАКОННО ОТНЕМАТ ДЕЦАТА !! НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА Е ПРОЧЕЛ ЗАКОНИТЕ ИМ И ДА СЕ Е МАХНАЛ !!!

40

Анонимен

преди 5 години

Язък за викингите...били са мъже, а сега наследниците им са жалка измедерастена гвъч. Вземат детето от нормално семейство и го дават на фамилия от двама зоофила и лесбийка-некрофил. Затова и процента на самоубийствата им е недостижим.

39

Teo

преди 5 години

До Наблюдател... намерили ... само да ти подскажа, Брайвик е тяхно отроче! Та можеш да си помислиш много добре до какво довежда децата това. Но ... от друга страна всеки си избира - щом са отишли в Норвегия с деца, редно е да са се запознали с фактите. Като не ти изнася - вдигаш чукалата и другаде. И аз ако отида в Дубай трябва да спазвам закона на шерата и за поглед в очите на чужда жена могат да ми набият 10 камшика по ***. За това - различни държави, различни култури! Точка!

38

Наблюдател

преди 5 години

Виж ти, норвежците са намерили изключително ефективен начин за интегриране на маймунското население в цивилизованото им общество и частично възпиране на нашествието. Добре работа, продължавайте така!

37

Анонимен

преди 5 години

В скапана Норвегия властва инстамбулската конвенция и со ро сои д ни НПОта. Не бива да допускаме да стане така и в България. Да "почистиме" со ро сои ди те докато все още не е късно

36

дебел депутат

преди 5 години

не напускайте България чада мои , жена ми иска за рождения си ден " 4 x 4 ЧЕРЕН МЕТАЛИК " , все някой трябва да го заработи .

35

Анонимен

преди 5 години

... да бе Норвегия трабва да остави БГ цурвулите да смучат ракия, и да крещят като *** на децата си и да ги млатят като се насмучат до припадък

34

Анонимен

преди 5 години

тея 10-тина БГ родители , ако са същите диваци като родителите на Сузанитка .

33

Анонимен

преди 5 години

Уж постоянно и без причина, а как тогава случаите са само 10 от всички живеещи там български граждани от всички етноси?

32

Анонимен

преди 5 години

Да крещиш и да обиждаш детето не е нормално в Европа, там децата се отглеждат обич и детето трябва да расте щастливо в добра семейна среда. За разлика от нашия манталитет на възпитание. Те се правят, че не разбират защо са им отнели децата.

31

Ако си бяха

преди 5 години

стояли в Родината, нямаше да са сега отнети и да ги отглеждат приемни хомо-двойки, сами са си виновни