12

ШКЕМБЕ и далавери

преди 5 години

Този Праслак трябваше пръв да подаде оставка след падането на хеликоптера! Какъв министър е този дебел купонджия и безхаберник? Толкова ли са дефицитни военните - стройни и красиви генерали-професионалисти, та слагате разни парашутисти? Оставка!

11

Анонимен

преди 5 години

Народа много уважава военния министър който като родолюбец и патриот направи много за армията която благодарение на неговите усилия днес е една мощна и боеспособна армия. При една война всеки един българин с гордост ще даде живота си за господин Каракачанов.

10

50

преди 5 години

Г-н Каракачанов,много добре знаете,че в цивилизованите държави министрите подават оставки и на момента напускат поста си!Каква е тази нашенска простотия да се правят на *** и се навират като червиви във властта?Като си казал "Напускам"-напускаш и толкова!Какво е това дебелоочие -че и в НС се изтъпанили да отговарят на въпроси.Абе вие вече не сте министри!Марш!

9

Анонимен

преди 5 години

Чува лебедовата песен. Хората се връщат от почивки и няма да търпят своеволия, скоро ще кипнат.

8

Анонимен

преди 5 години

Истината е на първо место. Но не ще да излиза сама. Бавно, бавничко, та чак ще забрави, какво трябма да направи Съдебната систма.!

7

Анонимен

преди 5 години

Шкембелия - Министър!

6

Членска карта №7

преди 5 години

Евалла им ги сторвам на патриотите, с какво садистично удоволствия плюят в душицата на матряла :-)

5

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че ни писна от тези некадърни управляващи. На какъв се прави този, на шеф ли ни се прави?

4

Анонимен

преди 5 години

Каракочев ко стана с АЕЦ-а бе тормоз от Африка ли ще си внасяме ток.

3

zeus

преди 5 години

Истината е само една: държава няма, съответно и никой не носи отговорност за нищо. Има една територия, на която само се събират данъци, за да може Шкембе Войводата да стане 200 кила.

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** се тресе от страх ,че трябва да подава оставка задето унищожи половината ни авиция.

1

Възмутен

преди 5 години

Няма никакво време , Шкембе Войвода , трябва да бързате , защото скоро народа ще ви насмете ВСИЧКИТЕ , и ще има улично правосъдие .... ГЕРБ , ПАТРИОТИ , БСП , ДПС , Магарешки , всички сте за разстрел .... НО ИДВА ВИДОВ ДЕН