198

обикновен мъж на 57

преди 5 години

Отвратен съм от думите и държанието на Нинова .От безсилие върши и говори глупости .

197

АК-47

преди 5 години

Ваш верен екземпляр ви нарече "шайка", какво искате. Вашите хора ви определят като такива, защо опозицията да не ви нарича така?

196

Анонимен

преди 5 години

Този Рашидов не беше ли онзи дето пиян като мотика би един полицай пред кмета?

195

Анонимен

преди 5 години

Много е долно да се извличат политически дивиденти от случила се трагедия. Само да напомня, че по времето на Орешарски при откриването на отсечка от АМ Хемус, румънски камион уби 2 души, заради закъснението от половин час на министър Десислава Терзиева. Безспорна трагедия. Имаше полемики, но чак такива изказвания като на Нинова нямаше. Политическа отговорност също нямаше. Да си мери приказките и да спре с фалшивата си загриженост, че миналото нагледно показва и бъдещето!

194

Пламен

преди 5 години

Корнелия не разбра ли, че само с ругане и лъжи не става? Всеки път едно и също...ако си мисли, че трупа точки с тези *** изказвания ужасно греши, точно обратното се получава. За съжаление няма никаква алтернатива дори и на тези управляващи.

193

Анонимен

преди 5 години

***, прати им комунистите!

192

ИМПЕРИАЛИСТ до на вс

преди 5 години

-Да, съдейки по всичко, шофьорът-собственик на транспортната фирма, бай григор е явно бившо ченге, устроило се в автобусния бранш.Бившите са големи фуклюфци..., особено при шофирането в женска компания...Как да не е виновен шофьорът, та там непосредствено преди катастрофата са минали няколко стотин коли, а и доста след нея - докато КАТ се натутка и безсмислено спря движението. Другите шофьори да не са някакви богове в шофирането. Прав път, скорост около 40, път без дупки, а бай-григор се `фърлил у дерето...

191

Таз яка кака

преди 5 години

Що не извика Веждито отвън да се разберат като мъже ?!;))

190

За 203

преди 5 години

Ремонтът на пътя е правен по времето на Ореха от ТрейсШефът на мервените Миков Дамаджаната е бил акционер в ТрейсТа ясно е кои са убииците, ***

189

на всеки е ясно

преди 5 години

Един и същи *** ще си счупи пръстите, познайте на колко хапчета е. Хем знае че му личи но се натиска от 9 кладенеца да се плюнчи. Нинова за съжаление е права, тези с поръчките си на роднински фирми вече доведоха смъртта на хора. В други страни щяха да са вече в затвора, а тук още спорят за оставки и пускат *** че да изглеждат невинни.

188

Магнолий

преди 5 години

За някои-неприятна,за други-приятна.Дразни ви.А това прави засядане и задавяне на от залците на кражбите.

187

Байфидан

преди 5 години

БСП/БКП е най-мръсната партийка в България - доказано от историята.

186

Вежди Рашидов

преди 5 години

На кака Корнелия ще и забия ***.боздуган и ще я карам да декламира любовна лирика докато аз *** и пъшкам отгоре.

185

Regional energy

преди 5 години

Bg narod da napravi e-referendum za namalenie na platenite mesta v bg parlament...da uvelichi dobrovolnite neplateni mesta v parlamenta....e-referendum za izlizane ot eu...e-referendum za decentralisirane na bg darjavna administracia...za uvelichenie na mestnata bg darjavna administracia, za finansova samo izdrajka na bg obstini, za finansova nezavisima obstinska zastitna sigurna policeiska systema, za finansova regionalna nezavisima poddrajka na patnite regiomreji i stroitelnite darjavni obekti

184

Iceblast88

преди 5 години

Как може още да има толкова заблудени и ограничени хора, че да вярват на ГЕРБ или на БСП или на която и да е партия била в парламента последните 30г. Абе хора 194 коментара в които се дърлите на кой безполезника е по безполезен,а те през това време си се свинят с вашите пари и се целуват. Единствената причина да не ви насъскат до такава степен, че да се избиете е, че поне част от вас са данъкоплатци и те не искат да загубят вносителите на парите за папкане. Никой от тия *** не става за нищо

183

Спомних си нещо

преди 5 години

Когато се опитваха да махнат Костов от властта чрез предсрочни избори, червените използваха факта, че психичнo бoлна жена умъртви детето си.Определени вестници излязоха с огромно заглавие - "България уби дете!" И какво постигнаха? Костов си изкара мандата докрай. Но в деня, в който червените баби правих циркове около парламента, обвинявайки него за деянието на лу..дата, трябваше да се гласува новия закон за академично развитие, изкуствено бавен 10 години. И го гласуваха чак след още 10 години!

182

O

преди 5 години

Ns e palen s ortodoksalni christianski teroristi...non stop praviat fashistki teror na bg narod...

181

Iceblast88

преди 5 години

Комуниста от Герб обвинява комунистката от БСП в комунизъм. И докато тия си ланкат по телевизията, заплатката им си върви, далаверите на техните хора си вървят и цирка си продължава. Простата истина е, че за смъртта на тези 17 човека не е виновно само ГЕРБ, а всички които са били в парламента досега! Защото всички си затваряха очите за кражбите и всички дружно се блажиха от нашите данъци! Затова целия този театър е безсмислен. Тия се познават от 50+ години, заедно бяха пионерчета, БКП-чета!

180

Анонимен

преди 5 години

ФЕНОМЕНЪТ БСП И ГЕНИЯТ РУМЕН ГЕЧЕВ- УПРАВЛЕНИЕ НА БСП 1.1995Г- 2.1997Г ИНФЛАЦИЯ /СПРАВКА НСИ/2654.4%, СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЗА МЕСЕЦ 5 ДОЛАРА, 1 ДЛ- 3000 ЛВ, 1 МАРКА- 1000ЛВ, 12 ФАЛИРАЛИ БАНКИ А ФИНАНСОВОТО ГУРУ ПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЕ ПО ТВ- 100 МИЛИАРДА ИЗЧЕЗНАЛИ В 12 ФАЛИРАЛИ БАНКИ.

179

Анонимен

преди 5 години

ТОКУ ЩО СУБЩИХА- ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ ЗАВАРДИЛИ ОРЛОВ МОСТ С РОЛС РОЙС, МАЙБАХ, КАДИЛАК, ФЕРАРИ- ДА ОТИДЕМ ДА ВИДИМ ВОЗИЛАТА НА ДРУГАРИТЕ, ЧЕ ДО СЕГА СЪМ ОСЪЩЕСТВЯВАЛ ЛЮБОПИТСТВОТО ПО КАРТИНКИ.