22

Хаха

преди 5 години

Няма филия с масЗа тоз на власт. Бре ще провалят сума ти бъдещи кандидат гер бе растчета за премиери

21

Анонимен

преди 5 години

До 18свинска карантия и мас с подправки, обикновено предварително подготвени и консервирани, мяташ в тигана да зе запържи и задължително чаша червено вино :)

20

Друг

преди 5 години

Добра новина.. Ама как ще е ББ без суджукЕ добре и за него я как се е налял. Таман ще си оправи холестерола!! Да почнем да ядем..тикви и пъпеши

19

Анонимен

преди 5 години

Аз вярвам само на академика на ветеринарните науки доктор Корнелия Нинова. Всички други са некомпетентни самозванци работещи за държавния департамент ЦРУ, ФБР, АНС, .... НАТО и ЕС.

18

абсурдистан

преди 5 години

точно така - ще купувате само от големите фирми -дпетата от света, готова Каша от кръв, замразени карантии на тонове, такава мръсотия се внася ,ама бизнеса е за милиониииии !

17

Обичам спръжа!

преди 5 години

Спръжата ми е любимото яденье.

16

Анонимен

преди 5 години

PRJKI I SUDUK MOJE SAMO GERB DA QDE DA NE OTSLABNE BACE LILI I DRUGITE

15

Анонимен

преди 5 години

Като гледам колко хора даже не са и чували за спържа (или спръжа) ми става жал :(

14

Това

преди 5 години

спържа.... какво е ? За пръжки(джумерки) ли става въпрос ? Сефте я чувам тая дума спържа...

13

Суджуците

преди 5 години

От 4 тона - нито една петалка за шефа не остана.

12

Анонимен

преди 5 години

Какво е "спържа"? Ех селянчеее....

11

Лудвиг

преди 5 години

В българския език няма дума спържа.

10

Анонимен

преди 5 години

Това за българинът не важи, всеки ден се избиват хора по пътищата, но той е убеден че на него няма да се случи.

9

анонимен

преди 5 години

Аман от тези червени палци , повдига ми се. Айде измислете нещо по модерно .

8

Анонимен

преди 5 години

Не е въпросът в регистрацията, просто трябва здрави хигиенни норми, с или без този лист хартия. Мерките не са случайни и ако имате домашно прасе, трябва да е изолирано добре и при коленето и разфасоването му всичко да се дезинфекцира яко, вкл. и хората. Препоръчва се дори около *** да се наръси слама, пропита със силен дезинфектант. Заради един немарлив човек може да изгорят прасетата на цяло селище и после ще има гледане накриво и сърдити.

7

До Още един

преди 5 години

Принципно си прав, но когато някой е дал пари и се е изтарикатил да не си регистрира добитъка, не мисли че няма да се изтарикати отново за да не загуби пари. Което значи нелегално пренасяне на месо, животни и прочие - което е най-лесния начин да се разпространи заразата. Просто трябват регулярни проверки и периодични глоби. Сега не е момента обаче за тези наказания. Правилното е да мине заразата и тогава да им хакнат глоби и прочие.

6

Вълк-веган

преди 5 години

само така. всички трябва да минем на полезна и безвредна храна като тученица, личинки, лайкучки, сурово цвекло, райграс, соя, слънчева светлина, тиквени и слънчогледови семки, листа от моркови, кълнове от тръстика и папрат и други подобни.

5

Анонимен

преди 5 години

Ами Баце как ще маже сега филии с мас

4

Един

преди 5 години

Пробите ви пак са отрицателни. Пак избихтe здрави животни. Чудно ми е сега, като закриха помощнитe училища, БАБХ откъде ще си набавя персонал?

3

Иво

преди 5 години

Най-добре забранете естествената храна. Да преминем на ГМО *** и ще угодим на монополите. То и без това Българите са най-добрия възприемчиваи на всякакви източници. Проблеми едва ли ще има.