25

Анонимен

преди 5 години

Редно е в такъв случай обаче и само 20 депутати на БСП да получават депутатските си заплати... на ротационен принцип разбира се.

24

Анонимен

преди 5 години

Свиленски, объркал си се "другарю". На ротационен принцип, но в затвора !

23

Анонимен

преди 5 години

Явно в БСП са разбрали, че повече от 20 депутати никога повече няма да имат и си резервират местата за следващия парламент.

22

Анонимен

преди 5 години

Ще ви чакам да дойдете да си поговорим с "нетърпение"......

21

Анонимен

преди 5 години

Отивате да плашите хората и да всявате страх, и така се надявате, че ще спечелите изборите. Но, да ви кажа , че балъцете са все по-малко. Никога повече БКП+ДПС на власт

20

Гласуващ

преди 5 години

Моля, у нас изпратете по младичка цоцолистка,желателно с тиксо на устата!

19

Веждите

преди 5 години

на г-н бившия съпруг на Радева са чудно изписани/боядисани. С тях ще ни омайва.

18

А заплатки дали ще..

преди 5 години

получават?

17

33

преди 5 години

Писалите до тук са предимно зомбирани фашизоиди.Българино,отвори си очите и ушите и премисли това,което ти казват и тогава пиши!А не априори.Аз не обичам ГЕРБ,но виждам и положителните неща ,които правят-магистрали,градска среда,саноране на училищата...Но за икономическото развитие почти нищо не правят, а то е най-важното.Децата ми искат да се върнат,но какво ще работят тук-дойдат видят и пак си заминават.А за корупцията ,здравеопазването ,образованието да не говорим-плащай,плащай...ако не може

16

Анонимен

преди 5 години

Браво!Очаквам да дойдат две млади социалистки в къщи.Да обсъдим политическата обстановка.

15

Ганчо

преди 5 години

Чета в форума и изведнъж разбирам, че всички сме мазохисти. Обичаме да се гаврят с нас и ние да защитаване насилниците си. Егати хората. Не виждате ли, че на тези в НС изобщо не им пука за нас. Правят театър и ние гледаме като ***. Сега няма да има и оставки, това било проба дали тези -министрите, могат да напишат оставка. Абе цирк.

14

Диди

преди 5 години

Прочетох статията с интерес. Нинова има проблеми и трябва да се обърне към лекар.Не би трябвало целия народ да става заложник на нейното състояние което всъщност е обичайно за неудовлетворена жена която влиза в тази възраст.Просто в случая при нея е по-остро и вероятно симптомите могат да се смекчат с лекарска намеса.

13

Mdaaa

преди 5 години

Сиреч не виждате смисъл да си седите на работното място,ами то 90% от Българите са така,но все пак са там, а виждате ли смисъл в това да получавате заплата?

12

просто човек

преди 5 години

Нека да дойдат при мен. Аз имам много въпроси.

11

гатанка

преди 5 години

Как се нарича човек който е пълен с идеи?- пълен ***

10

Чакам!

преди 5 години

Елате при мееееен! Никога досега не сте идвали, а откога ви чакам. Идвайте на ротационен принцип. Когато не сте на работа ви чакам да си поприказваме. Искам да ви видя всички, един по един. От София съм. Къде ще се видим? Къде ще са срещите?

9

Анонимен

преди 5 години

Какво работи днес?Стоях в кафенето, събирах идеи от народа.Най-много идеи от народа е събрал безспорно Пеевски.Той откакто е депутат едва ли е присъствал и на 10% от заседанията в парламента.

8

Xa-xa

преди 5 години

Те и без това бадева ядат парите на избирателите. Хич и да не ходят в НС

7

Зозо

преди 5 години

На ротационен принцип защото глада е голям, а ако не ходят в Парламента няма заплата :)))))))))))))))))))))))))))))))))Глад и лабуть за ***!!!

6

Brei

преди 5 години

бившия на първата дама...с депутатски заплати от 3000 лв пращат децата си да учат в Америка...и аз взимам 3000 но не ми стигат да плащам 70000 на година, нали