18

ПЕНКО

преди 5 години

ЗНАЕМ ЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЧИЯ СОБСТВИНОСТ Е ЕВРОЗОНАТА ?!?! КОЙ ОПРЕДЕЛЯ ПРАВИЛАТА И КОЙ Е ГОСПОДАРЯ ...А...А ???!!! АЙДЕ СТИГА ФРАНКО-ЩВАБСКА /ПОДПРАВЕНА СЪС САКСО-ГОТО - КОБУРГО -ПОДПРАВКА / !?!? БЪЛГАРИ СМЕ ,НАРОД СМЕ ,ИМАМЕ ЕЗИК И ТРАДИЦИИ И ПЕНСИОННА И ЗДРАВНА СИСТЕМА ЗА НАС СИ- КОЛЕКТИВНО ---БЕЗ ЕВРОПЕДЕРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Само 9% от българите не са прости.

16

Bacillus bulgaricus

преди 5 години

Не може да бъде. Бай *** е всепризнат Економически хекспертин.

15

Анонимен

преди 5 години

От *** Майдел съвет не искам. От нищо не разбира, за да дава съвети.

14

Мда

преди 5 години

На *** народ какво да обясняваш, пък и като обясниш какво ... нищо.Още продължават да хвърлят пари през терасите. Младите гледат да избягат през Терминал 2 и много малко ги интересува какво е в държавата цирк.Остават дебелите политици дето крадат като за световно, тях не ги интересува защото са откраднали за 3 поколения напред. Еми това е с 2 думи, положението е цирк.

13

Burzum

преди 5 години

Ляба ша им стане две евро и четвъртина!

12

Анонимен

преди 5 години

Ползи има ама не за хората, които плащат данъци. Поредният грабеж се заформя, аз също съм за референдум, надявам се здравият разум да надделее!

11

БГ

преди 5 години

Бойко поне един фиктивен референдум да беше направил. Ясно е че 99% ще а съгласни с приемането на еврото. Така ще има повече за крадене. Защо никой не казва колко държави искат да се върнат към старата си валута. И колко не си и помислиха да го приемат по разбираеми причини. Разни проценти се подхвурлят в медиите. Как всичко ще цъфне и върже като приеме еврото. Отговорете ми на най-важния въпрос. Защо Батето се натиска толкова да ни вкара в тази схема

10

П.Петров

преди 5 години

За момента перспективата ни за влизане в еврозоната е същата като за влизането ни в Шенген - "Ще влезем, ама друг път!".А иначе ако се вземат адекватни мери и се осигури приток на инвестиции, оптимистичния вариант е 2-3% средна инфлация, 8-10% в услуги, лихви за дългосрочни кредити 3-4%,

9

dmx

преди 5 години

Значи, срещу приемането на еврото от България е, например Джефри Сакс. А "за" Менда Стоянова... и всички без изключение тьотки и калинки на ББ. Те са, естествено, компетентни.

8

Ха-ха

преди 5 години

Най-големият проблем от приемането на еврото е,че после не можем да се измъкнем ако се наложи!Допреди няколко години всичко в ЕС изглеждаше чудесно,но сега далеч не е така!Лошите неща следват едно след друго и нищо чудно един ден да се наложи бързо бягство!По-добре да си имаме известна самостоятелност и възможности за маневра!Впрочем,Полша,Чехия,Унгария и дори Румъния въобще не се натискат за еврото...За богатите Норвегия,Швеция,Дания да не говорим.

7

До номер 1

преди 5 години

Тоз пък и тоз лудия ...

6

House M.D.

преди 5 години

Откога Майдел стана българска фамилия?

5

Ха-ха

преди 5 години

Тия са доста нагли лъжци!Какво ни навират в очите прибалтийските страни,дето заедно не правят колкото България!?Дайте да видим какво стана в Гърция,Италия,Испания!Имам колеги работили в тия страни точно като се приемаше еврото и информацията е от първа ръка.Та какво се получава-рязък скок на стоките от първа необходимост и леко повишение при другите,т.е. бедните и средни поемат удара!Виж растежът на доходите изостава от 2 до 4 години.Ама не е това най-големия проблем,преживява се.

4

Анонимен

преди 5 години

А СЕГА НЕ СИ ЛИ ЗАЛОВЕН ЗА СЪЩИЯ ТРЪН, ПАРДОН ГЛОГ.

3

Анонимен

преди 5 години

От трън, че на глог.

2

Анонимен

преди 5 години

О ЩЕ НИ ПРИЕМАТ, НИЩО ЧЕ НЯКОИ БЕСНЕЯТ- ЗАЩОТО НЯМА ДА МОГАТ ДА ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ, А ЩЕ ИМА ЖЕЛЯЗНА ДИСЦИПЛИНА.

1

Анонимен

преди 5 години

Още ли си мисли някой, че ще ни приемат? На лицемерите просяци не им трябват. Те каквото искаха вече си го взеха. Трябваше им територията, взеха си я.