63

анонимен

преди 5 години

Цецко,нищо не казваш за ония апартаменти??? Май и ти си за ЦЕНТРАЛЕН ССОФИЙСКИ ЗАТВОР!!! *** ТАКЪВ!!!

62

до я Гледай

преди 5 години

Апартаментите на Цецо от доста време са 9, Бойко си купи остров в Гърция и къща на любовницата си в Барселона. Това че ти не знаеш, никой НЕ ти е крив. Ама продължавай да гласуваш за ГЕРБ докато ти изпият и последната капка кръв,само да не съжаляваш един ден за бъдещето на децата ти. Тая пасмина ГЕРБ ще продължи да точи и тяхната кръв, ама щом ти харесва, твоя си работа.

61

ДО 48

преди 5 години

И какво му е чудесното на България?Най-ниски заплати, лошо здравеопазване, първи по смъртност в Европа, най-голям дял необразовани, корупция и тнт. Това,че виждаш някакви хора да ходят по молове в София, това да не важи за цяла България?Същото и за почивките в чужбина.Какви влогове се увеличават според тебе не знам.Жилище само с ипотечен кредит до живот дори да си продадеш и друг имот,защото кредитът не го покрива Повечето хора пазаруват от магазина необходимото. НЕ виждам щастливи хора тук.

60

Анонимен

преди 5 години

До Червените милионериЗащо спря до тука?Хайде да продължим.Пеевски , Ветко ,Марешки , Добрев,Бойко, ... и т.н. Знайни и незнайни строители на демокрацията .

59

Анонимен

преди 5 години

Нинова да поиска оставката на Моуриньоо ..неЩо не върви там работата.

58

Будва

преди 5 години

На тях им помагаха ЦРУ да манипулират изборите.Ама авантата свърши и сега ги е шобе.Ще пищят от ужас и ще проклинат майките си че са ги родили.Точно тези които им дадоха властта,те ще им я отнемат.И ще гледат сеир как ще се опитват да се откупят хаха

57

Цвъцко

преди 5 години

Цвъцко, много се пениш, но БСП си има постоянен електорат, ама ако Слави Трифонов влезе в политиката, твоя електорат ще отиде при него. И какво ще се случи с теб, с Тиквата и патрЕотарите? Дали ще сте в затвора, не знам. Аме ще сте на бунището на историята. Това е сигурно. Вечно забвение.

56

Анонимен

преди 5 години

А-а-а-а-а знам го -заедно бехме в училището за *** във Вършец ! Ми същия си Е !!

55

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ ДНЕС Е НА ЕКСКУРЗИЯ В Израел. Гледах го по телевизията как с голямо усилие се свлече по стълбата на самолета.Вече му е много тгрудно да се движи с тези сланини.

54

Голям смях

преди 5 години

Празноглавец. Цвъ. Цвъ, празноглавец си.

53

Манол

преди 5 години

Милионери , ама какво да кажем за другите вече милиардери.

52

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

51

Манол

преди 5 години

За власт са готови на всичко.

50

ХА-ХА-ХА!

преди 5 години

Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите!Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темата. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.

49

До 38

преди 5 години

Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е голяма шега и всичко това го направи ГЕРБ за 7 г. Е, само намали малко заплатите, дадени от БКП/БСП.

48

В България е чудесно

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

47

Анонимен

преди 5 години

при пролетариите ще ходят, не при хората

46

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

Цецо, не се ли наяде, ***?

45

Анонимен

преди 5 години

Какъв е тоя възход от ГЕРБ, бе??Това да не си го преписал от `Работническо дало`?Дори думата `възход` не знаеш какво значи. Възход е когато има индустрия в една държава, когато има работа, когато стандартът на живот стигне поне до средния за Европа.На светлинни години сте от това.

44

!

преди 5 години

Заради катастрофата в Своге трима министри си отиват.А заради катастрофата на България, кой ще понесе отговорност ?Един ден в учебниците по история ще пише - ТЕ ЗАГРОБИХА България.