21

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че ще слугуваме на китайците ако им позволим да изкупят държавата. Трябва внимателно с тях. Да му мислят държави като Португалия, Северна Македония, Сърбия и др., които щедро се възползват от китайските пари. Ще се окаже, че някой друг решава за икономиката им и на местните може да не им хареса. България трябва да насочи китайски капитали в материално производство, както имаше идеи за производство на жп. мотриси край Мездра.

20

Др. Уотсън

преди 5 години

Е, навремето англичаните купуваха имоти в Португалия и тя дръпна напред оъ това и от туризъм. Сега кинти имат китайците, техен ред е да купуват. Проблема е , че от тези китайци европееца вече плаща солена цена за имоти и се заробва до живот към банките.В Оукланд, Нова Зеландиа, вече са забранили продажбата на имоти на чужденци, т.е. китайци, понеже местните не могат да сии купят нищо.

19

Анонимен

преди 5 години

"Китай е Комунистическа държава виждате че там няма корупция и мафия защото комунистическите закони не позволяват това." - леле мале... хахаха оправи ми деня... По-голяма корупция от тази в комунистическите системи няма. Хайде сега слагайте минуси, понеже нищо не разбирате. :) Знаете ли изобщо що е комунизъм? Или не е важно да знаете, важно е да заработвате хахаха

18

Гост+

преди 5 години

Китай и Балканите ще купят и може да не е за лошо.....

17

Анонимен

преди 5 години

Които са чели за жълтата раса знаят че те ще завладеят света. А това е заплха огромна за ненаситните капиталисти. Китай е Комунистическа държава виждате че там няма корупция и мафия защото комунистическите закони не позволяват това. А когато някои опитат да направят това което правят вашите управници ги убиват като кучета за назидание на следващите които се опитат да се правят на мафиоти. Държава от 1 400 000 000 нее за подценяване. На тръмп му събраха очите на фльонга когато беше в китай

16

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не ме притеснява идването на китайци,те са работливи,скромни хора и най-важното - при тях не вирее корупция,а важат законите.Повече ме е страх от нашата мафия.И не мога да разбера защо искат пак да ограничават европейските държави,след като отдавна много европейци учат китайски език и имат много добри и изгодни взаимоотношения с Китай?

15

Анонимен

преди 5 години

За България е друго. Сделката ще е между мафията и Китай.

14

Анонимен

преди 5 години

Начи гледайте сега, капитализмът е супер, ама само докато работи в полза на Запада. Почнат ли с тяхните камъни по тяхните глави да бият и почват да се присещат, че видиш ли трябва някакви норми и правила да вкарат, че иначе ще се окажат набързо собственост на Китай.

13

Анонимен

преди 5 години

Е, те грешката я оправиха, но другото не е грешка.Жълтата раса ще владее света.

12

ИНВАЗИЯ

преди 5 години

КИТАЙ КУПИ ВЕЧЕ ЦЯЛА АФРИКА - ВСИЧКО Е В ТЕХНИ РЪЦЕ: ПРИСТАНИЩА, ФЕРМИ, ЗЕМЯ, МИНИ И ПР.КУПИХА ПРИСТАНИЩАТА ПИРЯЯ (НАЙ-ГОЛЯМОТО В ЕВРОПА) и хамбург - запад строят електроцентрали, заводи, завладяват банки изастрахователни дружества, магистрали.Постеренно се увеличава брлоят на китайците в САЩ - държавна политика, целта е за 40 - 50 години китайците там да станат повече от половината население.

11

Анонимен

преди 5 години

Защо се задава въпросът, дали Португалия би се оказала политически зависима от Пхенян? Нали Китай се интересува от Португалия, а не Сев.Корея?Столицата на Китай е Пекин.

10

(c:

преди 5 години

Да объркат Пекин с Пхенян е наистина безоразно :DНо, доведе до потресаващ ефект - почти няма коментари, които са по самите събития, всички за грешката са се хванали :D

9

ZDRE

преди 5 години

когато Американците инвестират няма проблем. Нищо че имат цял план за съсипване на малките икономики. И създаването на банаови държави. Ако Америка инвестира в Китай няма проблем. Ако Китай инвестира по света има ПРОБЛЕМ. Поредната пропагандна манипулация. Ние нямаме чуждестранни инвестиции-- АМА да не идват инвестиции от Пхенян - Пекин или друг азиатец с различна от Американската доктрина. Настройване на общественото мнение.

8

Анонимен

преди 5 години

това са скрити инвестиции на Северна Корея, затова има Пхенян. Те дават на Китай, а той инвестира!

7

Анонимен

преди 5 години

Хаха правим си шегички за Сибир, а тя каква била работата. Който чете, знае.

6

Handel

преди 5 години

"Зад всички сделки стои китайското правителство, но дали Португалия ще се окаже политически зависима от Пхенян, се оказва важен въпрос." Много е грамотна тая Бурянка бе!

5

Анонимен

преди 5 години

И ко трябваше да направи Костов?Да умори народа от глад ли?Или да налива пари до безкрайност във фалиращи държавни предприятия със застаряващи лелички за работници ли?

4

редактора

преди 5 години

До Анонимен4хахахаТи се хвана.Да. Нарочно.Виж, че работи.

3

Анонимен

преди 5 години

Честно ли ве?! Пхенян??? Пхенян??? Китай-Пхенян??? Сега съм сигурен, че ги правите нарочно тези грешки за да има коментари, защото не може чак толкова глупави "журналисти" да има.

2

Анонимен

преди 5 години

Китай не ги купи, а те се продадoхa за пари тяхното правителство ще отика един мандат после парите ще свършат същото направи и Костов.