8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ аз като дете обожавах книгите на Астрид Линдгрен,всичките!Пипи дългото чорапче я четох два-три пъти,филма също гледах.

7

Анонимен

преди 5 години

омръзна ми от *** хлапета с просташки коментари. Да отидат да си четат тъпия Хари Потър, от който не мога да прочета и една страница. А Пипи продължавам да чета и обожавам макар че вече отдавна не съм в детска възраст. Астрид Линдгрен за мен е най - великата детска писателка и никаква Дж. К.Роулинг не може да я затъмни. Но времената изпростяват, изпростяват и човешките вкусове. Няма проблем, всеки да чете каквото иска, но ръцете долу от Пипи Дългото Чорапче.

6

КукуРуку

преди 5 години

Пипи баща и e крал ва на някакво афиканско племе хубава книга жендъриге ще я харесат Крал Ментол Ефраимоф Хасанов Акбар.

5

ШибиРиби

преди 5 години

Бабата още става да и опъна жартериите до раменете

4

Анонимен

преди 5 години

Пипи - ВЕЛИКА !!!Астрид Линдгрен създаде няколко безсмъртни образа, които възпитават децата в чувство за хумор, смелост, доброта, безкористност...Тя учи децата да са самостоятелни и човечни, да ядат сутляш и вместо да се чудят дали да ядат с вилица или с ръце, да предпочитат да се придържат към традицията и да ядат с уста:):):):)Тя също така ги учи, че дори печката да не е горяла и да е студено, когато сърдето е горещо, проблеми нямаАда - и че Господин Нилсен е маймунa, а не косачка за трева:

3

Ванката

преди 5 години

Любима писателка, любими книги, любими герои... - и Пипи, и Емил, и Карлсон...

2

Мда

преди 5 години

Чудесна книга и от моето детство!Обаче според либерастите-расистка(!?),защото бащата на Пипи бил крал на нег.рите.Поискаха това безсмъртно произведение да бъде цензурирано!Сигурно ако беше крал на джендърите нямаше да има проблем...

1

Анонимен

преди 5 години

Да е жива и здрава дълги години! Лично на мен ми е донесла много и единствено хубави и положителни емоции!